Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Jarošiks no "Krylya Sovetov" uz "Zaragoza"

Jarošiks no "Krylya Sovetov" uz "Zaragoza"
Jirži Jarošiks
Foto: ks.samara.ru

Čehijas izlases pussargs Jirži Jarošiks, kurš kopš 2008. gada sākuma pārstāvēja Krievijas Premjerlīgas klubu ''Krylya Sovetov'', karjeru turpinās Spānijas augstākās līgas ''La Liga'' klubā ''Zaragoza'', kurš vietējā čempionātā pašreiz ieņem priekšpēdējo vietu.

''Krylya Sovetov'' rindās Jarošiks spēlēja kopš 2008. gada janvāra, pirms tam divas sezonas pārstāvot skotu klubu ''Celtic'', kā arī angļu klubus ''Birmingham City'' un ''Chelsea''. Tāpat 32 gadus vecais pussargs agrāk (2003.-2005.g.) spēlējis arī Maskavas kluba ''CSKA'' rindās. Jau pērnā gada novembrī čehu futbolists paziņoja, ka sezonas atstās Krievijas Premjerlīgas klubu: ''Par 99% esmu pārliecināts, ka Samārā nepalikšu. Labprāt paliktu Krievijā vēl uz vienu sezonu, taču vēlos uzspēlēt nedaudz citā līmenī. Ja būs piedāvājums no kādas Eiropas komandas, kura spēlē Eirokausos, tad noteikti tur arī došos,'' toreiz paziņoja Čehijas izlases spēlētājs.

Šodien kļuvis zināms, ka Jarošiks, kurš Čehijas izlasi pārstāv kopš 2000. gada, valstsvienības rindās aizvadot 23 spēles, nolēmis pārcelties uz Spāniju un karjeru turpināt augstākās līgas ''La Liga'' klubā ''Zaragoza'', kurš pašreiz vietējā čempionātā ieņem priekšpēdējo 19. vietu. Jarošiks noteikti piesaistīts tāpēc, lai palīdzētu komandai izkļūt no izkrišanas zonas.

Spāņu klubam Jarošiks pievienojies kā brīvais aģents (līgums ar ''Krylya Sovetov'' bija spēkā tikai līdz 1. janvārim) un parakstīja līgumu uz pusotru gadu. Čehu pussargs ir jau trešais spēlētājs, kurš šomēnes papildinājis ''Zaragoza'' komandas rindas. Pirms viņa komandai pievienojās Čīles izlases uzbrucējs Umberto Suazo (28) un portugāļu pussargs Elisiu (26, iepriekš spēlējis ''Lazio'', ''Malaga'' u.c.).

Izmantotie resursi:
realzaragoza.com

  +1 [+] [-]

, 2010-01-14 23:30, pirms 14 gadiem
Labs papildinājums Saragosai. Čehijas izlasē labi spēlējis. Pašam spēlētājam jau arī labi - silts, labi apstākļi... Tad, kad Kollers teica, ka grib atstāt Samaru, tad Jarošiks viņam arī pievienojās. Un redz, kur beigās ticis!