Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

"Athletic" dominē sitienos, bet tomēr ļauj "Levante" izbraukumā tikt pie neizšķirta

Toms Jēkabs Bērziņš
Toms Jēkabs Bērziņš

"Athletic" dominē sitienos, bet tomēr ļauj "Levante" izbraukumā tikt pie neizšķirta
Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix.ee

Spānijas Karaļa kausa izcīņas otrajā pārī pirmajā spēlē šovakar Bilbao "Athletic", par spīti daudz vairāk izdarītajiem sitieniem, savā laukumā nespēja pieveikt Valensijas "Levante" - 1:1.

Bilbao "Athletic" turpina savu ceļu pretī diviem Karaļa kausa fināliem aprīļa mēnesī. Pusfinālā viņiem pretī stājas Valensijas "Levante", kas pēdējā laikā rāda labu sniegumu - deviņu nezaudētu spēļu sērija, kamēr kopš 26. oktobra komanda zaudējusi vien divreiz. Šī vakara mačā komandas spēlēja neizšķirti 1:1, kas pavisam noteikti labāks rezultāts ir viesiem, "Levante", kam savā laukumā derēs arī neizšķirts 0:0. Interesanti, ka ar rezultātu 1:1 laika posmā no 26. oktobra līdz 27. novembrim noslēdzās visas "Levante" spēles, tāpēc par pārsteigumu šo rezultātu saukt noteikti nevar.

Mājnieki uzbruka gan vairāk, gan arī bīstamāk. Viešņa "Levante" vien reizi spēja bumbu trāpīt vārtu rāmī, taču ar to bija pietiekami vienu vārtu gūšanai - Gonzalo Melero 26. minūtē izvirzīja Valensijas komandu vadībā (0:1). "Athletic" turpretī izdarīja veselus septiņus sitienus vārtu rāmī, tāpat dominējot arī visos sitienos (15:2), tomēr ar to pietika vien neizšķirta panākšanai, ko 58. minūtē pēc stūra sitiena ar galvu izdarīja Inigo Martiness - 1:1.

Atbildes spēles Karaļa kausā paredzētas trešajā un ceturtajā martā.

Spānijas Karaļa kauss, pirmās spēles

SpēleRezultātsVārtu guvēji
Sevilla - Barcelona2:0(1:0)Kundē 25' Rakitičs 85'
Athletic Bilbao - Levante1:1(0:1)Martiness 58' - Melero 26'

Spānijas Karaļa kauss, 1/2 fināli

Pāris1. spēle2. spēleSumma
Sevilla - Barcelona2:0
Athletic Bilbao - Levante1:1