Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

"Barcelona" galvenais treneris Čavi: "Mesi vēlējās samazināt spiedienu un stresu"

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

"Barcelona" galvenais treneris Čavi: "Mesi vēlējās samazināt spiedienu un stresu"
Čavi Ernandess. Foto: EPA/Scanpix

Argentīnieša Lionela Mesi veikto izvēli pievienoties Ziemeļamerikas MLS sacensību klubam Maiami "Inter" komentēja Spānijas čempiones "Barcelona" galvenais treneris un futbolista bijušais komandas biedrs Čavi Ernandess.

"Jāciena viņa lēmumu. Mums bieži pietrūkst emocionālās sapratnes, lai apzinātos, ka būt Mesi stāvoklī nav viegli. Uz viņu pastāvīgi gulstas uzmanība, kā arī spiediens būt labākam nekā visiem citiem," Čavi citē izdevums "Mundo Deportivo".

Viņš piebilda: "Viņš [Mesi] ļoti labi paskaidroja savu situāciju un pārlieku lielās uzmanības radītās grūtības. Šobrīd viņš vēlas dzīvot mierīgāku, ģimeniskāku dzīvi."

Čavi un Mesi bija komandas biedri laika posmā no 2004. līdz 2015. gadam, kad Čavi pameta "Barcelona" rindas.

Mesi debiju Ziemeļamerikā piedzīvos jau šovasar, MLS regulārajai sezonai ritot no ziemas līdz rudenim. Argentīnieša jaunais klubs Maiami "Inter" šobrīd ierindojas Austrumu konferences kopvērtējuma pēdējā vietā.

Izmantotie avoti:
https://www.mundodeportivo.com/futb...

     [+] [-]

, 2023-06-08 18:44, pirms 11 mēnešiem
Mesi ir pelnījis atpūtu, un ASV tas būs iespējams. Liels prieks, ka izvēlējās spēlēt tuvāk dzimtenei, jo bērni aug un būs arī vairāk laika, ko pavadīt ar ģimeni.