Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

"Sevilla" prezidents: "Pretendējam uz uzvaru visos trijos turnīros"

"Sevilla" prezidents: "Pretendējam uz uzvaru visos trijos turnīros"
''Sevilla'' spēlētāji
Foto: AP/Scanpix

Ar skaļiem vārdiem nācis klajā spāņu kluba "Sevilla" prezidents, kurš paziņojis, ka šajā sezonā komandai ir pa spēkam cīnīties par uzvaru gan vietējā čempionātā, gan Spānijas kausa izcīņā, kā arī UEFA Čempionu līgā.

"Sevilla" jau ne pirmo sezonu demonstrē ļoti labu sniegumu. Kā zināms, divas reizes pēc kārtas, 2005./2006. un 2006./2007. gada sezonās, klubs triumfēja UEFA kausa izcīņā, kura tagad ir pārvērtusies par Eiropas līgu. Tāpat pirms diviem gadiem "Sevilla" izcīnīja Spānijas kausu, bet vēl gadu iepriekš pēc pirmā triumfa UEFA kausa izcīņā arī UEFA Superkausu.

Arī šajā sezonā Seviļas kluba spēlētāji demonstrē labu sniegumu un katrā no pārstāvētajiem turnīriem samērā raitā solī virzās uz priekšu. Vietējā čempionātā "La Liga" komanda pašreiz ieņem 3. vietu, četrus punktus atpaliekot no 2. vietā esošās "Real" vienības, bet deviņus punktus no līderes "Barcelona". Čempionu līgā "Sevilla" divas kārtas pirms grupu turnīra beigām jau bija nodrošinājusi vietu astotdaļfinālā, bet Spānijas kausa izcīņā viegli noteikti nebūs, jo astotdaļfinālā jātiekas ar "Barcelona" futbolistiem. Jāatzīmē, ka 1/16 finālā "Sevilla" savu pretinieku divu spēļu summā sagrāva ar 9:3.

Lai nu kā, kluba prezidents Hosē Marija del Nido uzskata, ka komandai šosezon ir pa spēkam triumfēt visos trijos turnīros, tāpat kā to gada vidū paveica arī "Barcelona": "Čempionu līgā stāsies pretī ļoti spēcīgas komandas, kuras cīnīsies par vietu zem šīs saules un uzvaru visā turnīrā. Taču arī mēs cīnīsimies. Pagaidām nevajag skriet notikumiem pa priekšu, jo mūs sagaida tāls ceļš un galvenās barjeras mūs vēl tikai gaida. "Sevilla" noteikti pretendē uz uzvaru visos turnīros."

Izmantotie resursi:
espnstar.com
as.com

  +1 [+] [-]

, 2009-12-06 18:27, pirms 14 gadiem
Nu Sevilja pēdējos gados patiešām ir nozīmīgs spēks visos turnīros, kuros piedals.Veiksmi viņiem.

     [+] [-]

, 2009-12-08 19:13, pirms 14 gadiem
Ar veiksmi te nepietiks.