Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Bilbao pendelēs pieveic "Betis", turpinot dalību divos Karaļa kausos vienlaicīgi

Toms Jēkabs Bērziņš
Toms Jēkabs Bērziņš

Bilbao pendelēs pieveic "Betis", turpinot dalību divos Karaļa kausos vienlaicīgi
Bilbao "Athletic" futbolisti. Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix.ee

Spānijas Karaļa kausā noskaidrota arī ceturtā pusfināliste. Par to šovakar kļuva Bilbao "Athletic", kas, atspēlējās vien kompensācijas laika ceturtajā minūtē un 11 metru soda sitienu sērijā, pateicoties diviem Unai Simona atvairījumiem, ar 2:1 pieveica Seviljas "Real Betis", pievienojoties "Barcelona", "Levante" un "Sevilla" vienībām.

Karaļa kausa finālisti tiks noskaidroti divu spēļu summā, pusfināla izloze paredzēta jau rīt. Pirmās spēles paredzētas 10. un 11. februārī, bet atbildes mači norisināsies trešajā un ceturtajā martā. Fināls 2020.-21. gada "Copa del Rey" norisināsies "La Cartuja" stadionā Seviljā, Ja Bilbao iekļūs finālā, tad klubam divu nedēļu būs jāizvada divi Karaļa kausa fināli - ceturtajā aprīlī turpat Seviljā 2020. gada turnīra finālā "Athletic" spēkosies ar "Real Sociadad".

Gan Seviljas "Real Betis", gan Bilbao "Athletic" gadu iesākušas ļoti sekmīgi - ja "Betis" vienība joprojām šogad nav zaudējusi (6-2-0), tad "Athletic" arī izcīnījusi sešas uzvaras, divreiz zaudējusi Barselonai, taču arī iznīcījusi Spānijas Superkausu. Iepriekšējā Karaļa kausa kārtā Bilbao atspēlējās un kompensācijas laikā pieveica "Ibiza" vienību (2:1), bet "Betis" ar 3:1 papildlaikā pieveica "Real Sociadad".

Šī vakara spēle izvērtās diezgan asa - komandas kopā pamatlaikā nopelnīja astoņas dzeltenās kartītes, no kurām sešas - "Athletic" kontā. Interesanti, ka visi četri Bilbao sākumsastāva aizsargi saņēma pa kartītei. Rezultāts gan netika atklāts līdz 84. minūtei - pēc rikošeta bumbu no gaisa vārtos raidīja uz maiņu laukumā nākušais Huanmi (1:0) "Betis". Viesu vārtsargs Simons bumbu aizskāra, taču no vārtu zaudējuma glābt nespēja.

Spānijas Superkausā "Athletic" pret "Barsu" atspēlējās 90. minūtē, bet šoreiz tas baskiem izdevās vēl vēlāk - kompensācijas laika ceturtajā minūtē izmisuma centrējumu veica Martiness, pie bumbas otrajā stāvā tika Rauls Garsija, neticami raidot to vārtos - 1:1

Papildlaikā rezultāts nemainījās, bet 11 metru sērijā "Betis" spēja realizēt tikai vienu no trim pendelēm, gan Serhio Kanalesa, gan spēles laikā iesitušā Huanmi sitienus atvairot Simonam, kamēr "Athletic" sitēji trāpīja četras reizes no četrām, ievedot komandu finālā.

Spānijas Karaļa kausa izcīņa, 1/4 fināli

DatumsSpēleRezultāts
02.02"Almeria" (2) - "Sevilla"0:1
03.02"Levante" - "Villarreal"1:0 (0:0)
03.02"Granada" - "Barcelona"3:5 (2:2)
04.02"Real Betis" - "Athletic Bilbao"1:2 1:1

     [+] [-]

, 2021-02-05 01:04, pirms 3 gadiem
Pat zinot ka Real un Atletico izlidojushi,taapat ljoti laba kausa izciinja,pat no trim iespeejamajiem variantiem nu neredzu nevienu ar ko buutu labaak speeleet pusfinaalaa,it iipashi ka speele droshi ka buus izbraukumaa.

  +1 [+] [-]

, 2021-02-05 01:10, pirms 3 gadiem
NilsK rakstīja: Pat zinot ka Real un Atletico izlidojushi,taapat ljoti laba kausa izciinja,pat no trim iespeejamajiem variantiem nu neredzu nevienu ar ko buutu labaak speeleet pusfinaalaa,it iipashi ka speele droshi ka buus izbraukumaa.
Levante būtu labākais variants, jo Bilbao un Sevilla ir daudz neērtākas Barsai.
Cerams, ka būs mājas spēle, jo cik tad var visu laiku ielozēt izbraukumu...

     [+] [-]

, 2021-02-05 01:10, pirms 3 gadiem
NilsK rakstīja: Pat zinot ka Real un Atletico izlidojushi,taapat ljoti laba kausa izciinja,pat no trim iespeejamajiem variantiem nu neredzu nevienu ar ko buutu labaak speeleet pusfinaalaa,it iipashi ka speele droshi ka buus izbraukumaa.
Pusfinālos taču būs 2 spēles katrā pārī.

     [+] [-]

, 2021-02-05 01:29, pirms 3 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Pusfinālos taču būs 2 spēles katrā pārī.
jap,Tev taisniiba,izkrita no galvas