Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1600, Did:0, useCase: 3

Muskuļu sāpes neapdraud Baloteli dalību spēlē pret Angliju

Rolands Eliņš

Muskuļu sāpes neapdraud Baloteli dalību spēlē pret Angliju
Mario Baloteli
Foto:AFP/Scanpix

Itālijas futbolas izlases ārsts Enriko Kastelači apgalvojis, ka par spīti bažām par Mario Baloteli veselības stāvokli un fizisko formu, viņš būs pilnībā gatavs izlases pirmajai finālturnīra spēlei pret Angliju.

"Milan" 23 gadus vecais uzbrucējs Baloteli izlases treniņos bija sajutis muskuļu sāpes, kuras viņu nomoka jau kopš treniņnometnes sākuma. Itālijas izlases ārsts Enriko Kastelači apgalvojis, kas tas ir pārslodzes dēļ.

"Viņš varēs spēlēt jau pirmajā mačā," sacījis Kastelači. "Mario smagi trenējas, un viņam kājās sakrājies nogurums, taču mēs to kontrolējam. Viņš ir trenera rīcībā un gatavs spēlēt."

Itālija savu pirmo maču finālturnīrā aizvadīs pret Angliju, lielā mērā jau tajā nosakot savas cerības grupā, jo paredzams, ka tieši šīs divas izlases kopā ar Urugvaju sadalīs pirmās divas vietas D grupā, tiesa, šajā grupā spēlē arī Kostarika.

Kastelači arī atzina, ka izlasē neiekļautais "Fiorentina" uzbrucējs Džuzepe Rosi bija atlabis no sava savainojuma: "No medicīniskā viedokļa, ar viņu viss bija kārtībā. Tiesa, bija skaidrs, ka Rosi šobrīd nav labākajā sportiskajā formā. Lēmums par viņa neiekļaušanu izlasē tika pieņemts vairāku iemeslu dēļ, nevis tikai savainojuma."

Izmantotie resursi:
acmilan.com

     [+] [-]

, 2014-06-03 15:54, pirms 10 gadiem
Itālija savu pirmo maču finālturnīrā aizvadīs pret Angliju, lielā mērā jau tajā nosakot savas cerības grupā, jo paredzams, ka tieši šīs divas izlases sadalīs pirmās divas vietas D grupā, tiesa, šajā grupā spēlē arī Kostarika.

Par Urugvaju galīgi piemirsts

  +5 [+] [-]

, 2014-06-03 16:10, pirms 10 gadiem
Leģendas vēsta, ka viņš vēljoprojām mēģina uzvlikt kreklu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2014-06-03 21:28, pirms 10 gadiem
arrived rakstīja: Leģendas vēsta, ka viņš vēljoprojām mēģina uzvlikt kreklu
xDXDXDXDXDXDXD

     [+] [-]

, 2014-06-04 13:02, pirms 10 gadiem
Slikta ziņa