Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:319, Did:0, useCase: 3

Par Itālijas treneri pēc Pasaules kausa kļūs Prandelli

Gundars Zaburdajevs
Gundars Zaburdajevs

Par Itālijas treneri pēc Pasaules kausa kļūs Prandelli
Čezāre Prandelli
Foto: Digitale/Scanpix

Par Itālijas futbola izlases galveno treneri pēc Pasaules kausa izcīņas beigām kļūs līdzšinējais "Fiorentina" treneris Čezāre Prandelli, ar kuru tiks noslēgts līgums uz četriem gadiem.

Pašreizējais Itālijas treneris Marčello Lipi oficiāli nebija paziņojis par savu aiziešanu no amata, tomēr federācijas prezidents Džankarlo Abete vēlējās ieviest skaidrību pirms komanda dodas uz Dienvidāfriku. Nu tas ir izdarīts, un kļuvis zināms, ka pēc Pasaules kausa izcīņas kā jaunais izlases treneris tiks prezentēts Čezāre Prandelli, kurš līdz šim vadīja A Sērijas klubu "Fiorentina". Līgums tiks noslēgts uz četriem gadiem, tātad, līdz nākamā Pasaules kausa izcīņas beigām.

52 gadus vecais Prandelli savā trenera karjerā ir vadījis arī "Aatlanta", "Parma" un "Roma" klubus, bet "Fiorentina" strādāja kopš 2005. gada, pagājušajā A Sērijas čempionātā aizvedot to līdz 11. vietai, kas nav uzskatāms par labu rezultātu, jo gadu iepriekš viņš Florences klubu aizveda līdz ceturtajai vietai un ceļazīmei uz Čempionu Līgu.

Pasaules kausā Itālija spēlēs F grupā ar Paragvaju, Jaunzēlandi un Slovākiju.

Izmantotie resursi:
eurosport.yahoo.com

 +11 [+] [-]

, 2010-05-30 20:48, pirms 14 gadiem
Jaunas vēsmas Itālijas izlasē!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2010-05-30 23:25, pirms 14 gadiem
Deron Williams rakstīja: Tizli, ka šitā dara, varēja pēc PK to izdarīt nevis tagad.
Sen jau bija zināms, ka Lipi pēc PK aiziet.

  -1 [+] [-]

, 2010-05-30 23:33, pirms 14 gadiem
Interesanti, interesanti. Lai gan, manuprāt, Lippi ir labākais, kas jebkad noticis ar Itālijas futbolu. Ļoti ceru, ka viņš spēs arī šogad izmantot savas 2006. gada formulas un dabūt Itālijai kausu.

FORZA ITALIA!

     [+] [-]

, 2010-05-31 00:37, pirms 14 gadiem
tas nedaudz priecē. Lipi dievinu, bet grūti noskatīties uz to, ka tikai dažu sīkumu dēļ viņš ir spējīgs atstāt mājās vienus no pasaulē labākajiem savas pozīcijas futbolistiem (Mikoli, piemēram), bet tajā pašā laikā ņemt izlasē spēlētājus, kuri tikai pasliktina spēli (Kanavaro, piemēram). Prandelli ir labākais, kas jebkad ir noticis ar Fiori, jācer, ka tas pats sagaidīs Itāliju.

     [+] [-]

, 2010-05-31 11:36, pirms 14 gadiem
termometrs rakstīja: tas nedaudz priecē. Lipi dievinu, bet grūti noskatīties uz to, ka tikai dažu sīkumu dēļ viņš ir spējīgs atstāt mājās vienus no pasaulē labākajiem savas pozīcijas futbolistiem (Mikoli, piemēram), bet tajā pašā laikā ņemt izlasē spēlētājus, kuri tikai pasliktina spēli (Kanavaro, piemēram). Prandelli ir labākais, kas jebkad ir noticis ar Fiori, jācer, ka tas pats sagaidīs Itāliju.
Labaakais,kas noticis ir Batistuta,Koshta,Kjeeza,Toldo u.c. Vot taa tik bija komandinja...

     [+] [-]

, 2010-05-31 17:45, pirms 14 gadiem
Var piekrist gan tam, ka itāļi spēlē antifutbolu, tb, 8 vīri aizsardzībā gan tam, ka tā jau vairs īsti nav. Atceroties EČ kas risinājās Beļģijā, Nīderlandē, jā, tā bija aizsardzības komanda pēc pilnas programmas, bet pēdējā laikā patiešām izlase sāk iet uz priekšu gan burtiskā gan pārnestā nozīmē. Un no otras puses, ko tad citu darīt, ja ir tāda aizsardzība + plus vidū aizsardzības tipa pussargu netrūkst.

     [+] [-]

, 2010-05-31 18:29, pirms 14 gadiem
makaweli rakstīja: Labaakais,kas noticis ir Batistuta,Koshta,Kjeeza,Toldo u.c. Vot taa tik bija komandinja...
Arī taisnība, bet vai nebija tā, ka kluba vadības bezatbildība arī šo lielisko blici nogremdēja (bankrots, kuru dēļ bija jāpārdod spēlētāji)?

     [+] [-]

, 2010-05-31 18:53, pirms 14 gadiem
march_2k rakstīja: Arī taisnība, bet vai nebija tā, ka kluba vadības bezatbildība arī šo lielisko blici nogremdēja (bankrots, kuru dēļ bija jāpārdod spēlētāji)?
Ktkas taads jau bija gan.Vinjus tur pazeminaaja par vairaakaam liigaam uz leju.Vareetu buut,ka uz ktkaadu C2.Tad vinji saaka tiekties atpakalj uz augshu un vinji izlaida vienu liigu celjaa atpakalj uz A Seeriju.Tur,manliekas,bija baigais skandaals par to.
Bet tas viss bij bankrota rezultaats,kas savukaart,bija sliktas vadiibas rezultaats.
Ka tik ktko nesameloju, bet cik ktko atceros, taa bija.

     [+] [-]

, 2010-06-01 10:44, pirms 14 gadiem
makaweli rakstīja: Ktkas taads jau bija gan.Vinjus tur pazeminaaja par vairaakaam liigaam uz leju.Vareetu buut,ka uz ktkaadu C2.Tad vinji saaka tiekties atpakalj uz augshu un vinji izlaida vienu liigu celjaa atpakalj uz A Seeriju.Tur,manliekas,bija baigais skandaals par to.
Bet tas viss bij bankrota rezultaats,kas savukaart,bija sliktas vadiibas rezultaats.
Ka tik ktko nesameloju, bet cik ktko atceros, taa bija.
tā bija un tieši Prandelli vilka ārā Fiori, kā treneris, protams.