Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:319, Did:0, useCase: 3

Kotdivuāra atlaiž treneri un lūko pēc Hidinka

Kotdivuāra atlaiž treneri un lūko pēc Hidinka
Vahids Halilhodžičs
Foto: AP/Scanpix

Kotdivuāras Futbola federācija pieņēmusi lēmumu pārtraukt sadarbību ar komandas galveno treneri Vahidu Halilhodžiču, kurš pie izlases stūres bija kopš 2008. gada. Klīst runas, ka jau trešdien tiks paziņots viņa aizvietotājs, kurš vadīs izlasi šī gada PK izcīņā, un, iespējams, tas būs neviens cits kā Gūss Hidinks.

Par izlases galvenā trenera atlaišanu paziņojis Kotdivuāras Futbola federācijas prezidents Žaks Anuma, piebilstot, ka sadarbības pārtraukšana ar Vahidu Halilhodžiču saistīta ar valstsvienības neveiksmi nesenajā Āfrikās Nāciju kausa izcīņā. Atgādināsim, ka Kotdivuāra izstājās turnīra ceturtdaļfinālā, papildlaikā ar 2:3 piekāpjoties Alžīrijas izlases futbolistiem. "Sestdien tika lauzts līgums ar Vahidu Halilhodžiču. Tas notika tāpēc, ka viņš nespēja sasniegt vienu no izlasei izvirzītajiem mērķiem – uzvarēt Āfrikas Nāciju kausā," paziņoja Kotdivuāras Futbola federācijas prezidents.

57 gadus vecais speciālists, kurš agrāk trenējis arī tādus klubus kā "Lille", "Rennes" un "PSG", pēc atlaišanas atzinis, ka ir šokā par šādu lēmumu: "Federācijas vadībai pat nebija drosmes man piezvanīt vai atbraukt uz Franciju, lai veiktu pārrunas. Man vienkārši tika izsūtīts fakss, kurā bija paziņots, ka esmu atlaists. Manā vadībā izlase bez zaudējumiem aizvadīja 24 spēles, bet pēc neveiksmes Āfrikas Nāciju kausa ceturtdaļfinālā mani nolēma atlaist. Nezinu, kur vēl pasaulē atlaiž treneri viena zaudējuma dēļ... Šajā komandā esmu ielicis daudz. Žēl, ka man nebūs iespējas strādāt ar to PK izcīņā."

Klīst runas, ka jau trešdien tiks paziņots Halilhodžiča aizvietotājs, kurš vadīs izlasi šovasar gaidāmajā Pasaules kausa izcīņā DĀR. Tiek minēts, ka tas būs neviens cits, kā holandietis Gūss Hidinks (63). Kā zināms, Hidinks, kuram līdz vasarai vēl ir spēkā līgums ar Krievijas izlasi, februāra vidū parakstīja līgumu ar Turcijas izlasi, ar kuru darbu oficiāli uzsāks 1. augustā. Lai nu kā, runā, ka gan krievi, gan turki jau ir atļāvuši holandietim Pasaules kausā trenēt Kotdivuāras izlasi.

"Jā, interese no Kotdivuāras izlases tik tiešām ir, bet vispirms man ir jāizanalizē šī situācija. Man ir jāatrisina pāris lietas pirms lēmuma pieņemšanas. Didjē Drogba izlases spēlētāju vārdā ir lūdzis mani pievienoties komandai," atklāja Hidinks, kurš, kā zināms, ar diviem šīs izlases spēlētājiem – Drogbu un Salomonu Kalū – jau ir strādājis Londonas "Chelsea".

Izmantotie resursi:
fifa.com
skysports.com

  +8 [+] [-]

, 2010-03-01 19:58, pirms 14 gadiem
Nu, ja tā notiks, tad Kotdivuāra būs vēl bīstamāka PK!

  -2 [+] [-]

, 2010-03-01 20:00, pirms 14 gadiem
viņš tak Turcijas izlasi vadīs!

  -2 [+] [-]

, 2010-03-01 20:01, pirms 14 gadiem
vjfc rakstīja: viņš tak Turcijas izlasi vadīs!
Vot vot!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +9 [+] [-]

, 2010-03-01 20:08, pirms 14 gadiem
vjfc rakstīja: viņš tak Turcijas izlasi vadīs!
Izlasi rakstu, nevis tikai virsrakstu!

Kā zināms, Hidinks, kuram līdz vasarai vēl ir spēkā līgums ar Krievijas izlasi, februāra vidū parakstīja līgumu ar Turcijas izlasi, ar kuru darbu oficiāli uzsāks 1. augustā. Lai nu kā, runā, ka gan krievi, gan turki jau ir atļāvuši holandietim Pasaules kausā trenēt Kotdivuāras izlasi.

Kotdivuaara Hidinku "aiznjemsies" tikai uz PK.

  +6 [+] [-]

, 2010-03-01 20:32, pirms 14 gadiem
Es ljoti ceru, ka Hidinks pievienosies Kotdivuaarai! Tas man buus vnk sapnja piepildiijums

     [+] [-]

, 2010-03-02 08:55, pirms 14 gadiem
Tāda "halturka" vasaras sākumā . Hiddinks, ja nemaldos, pedejos PČ vienmēr kādu izlasi vada, šis gad nav izņēmums