Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2739, Did:0, useCase: 3

Uz spēli pret Portugāli un Ronaldu vēl būs pieejamas 300 biļetes

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Uz spēli pret Portugāli un Ronaldu vēl būs pieejamas 300 biļetes
Krištianu Ronaldu iepriekšējā mačā pret Latviju guva divus vārtus
Foto: AFP/Scanpix

2018. gada Pasaules kausa kvalifikācijas cikla ietvaros Latvijas futbola izlase pēc desmit dienām savā laukumā uzņems pašreizējo Eiropas čempioni Portugāli ar Krištianu Ronaldu priekšgalā. 2. jūnijā tirdzniecībā nonāks pēdējās 300 biļetes uz maču.

Latvijas valstsvienība atlases ciklu sāka ar smagu uzvaru viesos pret pastarīti Andoru, bet sekojuši četri zaudējumi – mājās pret Fēru salām un Ungāriju, kā arī viesos pret Portugāli un Šveici. Turpinājumā pārbaudes mačā ar 0:5 tika zaudēts Gruzijai, un pēc sagrāves galvenā trenera amatu pameta Marians Pahars, kura vietā stājās Aleksandrs Starkovs.

Lai gan latvieši demonstrē pieticīgu sniegumu, nākamajā mājas spēlē sagaidāmas pilnas tribīnes – 9. jūnijā mūsējiem pretī stāsies Portugāles izlase, kas pagājušajā vasarā kļuva par Eiropas čempioni. Turklāt sāncenšu rindās būs Spānijas čempiones un Čempionu līgas finālistes Madrides "Real" līderis Krištianu Ronaldu.

Sākotnēji tirdzniecībā bija pieejami biļešu komplekti uz 2018. gada Pasaules kausa kvalifikācijas spēlēm pret Portugāli, Šveici (spēle 3. septembrī) un Andoru (spēle 10. oktobrī). To cenas svārstījās no 24,5 līdz 45 eiro. Visi komplekti izpārdoti, tomēr interesentiem vēl būs iespēja klātienē paskatīties uz vienu no pasaulē labākajiem futbolistiem.

Kā portāls Sportacentrs.com noskaidroja Latvijas Futbola federācijā, tad 2. jūnijā (laiks vēl tiks precizēts) "Biļešu Servisa" kasēs tirdzniecībā nonāks pēdējās 300 biļetes uz spēli pret Portugāli. Vienas biļetes cena – 35 eiro. Savukārt 10. jūnijā sāksies pēdējo biļešu pārdošana uz mačiem pret Šveici, kam viesos tika zaudēts ar 0:1, un Andoru, kas viesos tika uzvarēta ar 1:0.

Tāpat 12. jūnijā Latvijas izlase Skonto stadionā aizvadīs pārbaudes spēli pret kaimiņiem igauņiem. Biļetes joprojām pieejamas "Biļešu Sevisa" kasēs, un to cenas ir no 3,5 līdz 10 eiro.

Igaunija, kas savā grupā uzvarējusi Gibraltāru, cīnījusies neizšķirti ar Kipru, bet zaudējusi Beļģijai, Grieķijai un Bosnijai un Hercegovinai, 9. jūnijā uzņems Beļģiju, kam viesos zaudēja ar 1:8. Klātienē redzēt vienu no Eiropas stiprākajām komandām vēlas arī igauņi, kuri līdz vakardienai bija izpirkuši deviņus tūkstošus biļešu, tādējādi vēl pieejams viens tūkstotis. Cena – no 16 līdz 22 eiro.

  +1 [+] [-]

, 2017-05-30 14:55, pirms 7 gadiem
Kadelj nav draudziiba speles pret eksotiskaam izlaseem? Agraak tacu brauca uz USA spelet ar Spaniju un taa... kadelj tagad nevar?

  +1 [+] [-]

, 2017-05-30 15:05, pirms 7 gadiem
ienesīšu stadionā grādīgos dzērienus

  +3 [+] [-]

, 2017-05-30 15:26, pirms 7 gadiem
BayernM rakstīja: Kadelj nav draudziiba speles pret eksotiskaam izlaseem? Agraak tacu brauca uz USA spelet ar Spaniju un taa... kadelj tagad nevar?
Tikai ja Guntim būs izdevīgi.

  +1 [+] [-]

, 2017-05-30 16:24, pirms 7 gadiem
BayernM rakstīja: Kadelj nav draudziiba speles pret eksotiskaam izlaseem? Agraak tacu brauca uz USA spelet ar Spaniju un taa... kadelj tagad nevar?
tādēļ , ka naudu bāž kabātā tas indriksons un co

  +8 [+] [-]

, 2017-05-30 17:05, pirms 7 gadiem
Vienas biļetes cena – 35 eiro. Es ierosinu, ka par katru POR iesisto golu, ejot ārā no stadiona atdod 5 eiro.

     [+] [-]

, 2017-05-30 18:21, pirms 7 gadiem
Iesaku uzlikt likmi,lai varētu atsist cenu.

     [+] [-]

, 2017-05-30 20:02, pirms 7 gadiem
Busim godīgi pret sevi, lai arī cik lieli patrioti !
Šis ir kārtējais mākslīgi radītais agonijas sākums !
Nu nebūs nekāda ''Fēniksa atdzimšana'', bet 0:4, 1:5...
Kamēr pie stīūres būs Gunča + skonto bratva, nekas radikāli nemianīsies !
Cik biezia ādai jābūt, lai palaistu gar ausīm šo visu !
Kad LFF darboņi iet uz stadioniem, diez viņiem nav bail, ka kāds iemetīs ar akmeni ?
Vsp Latvijas futbolā ir tik dīvaini cilveki, piem Pertija ! Vienīgo reizi mūžā šo te speciālistu redzēju tuvumā un 5 sekuindēs viņš apkaunoja sevi uz mūžiem manās acīs, kad ar kājām bradāja pa skatītāju krēsliem + uzkliedza uz mazu bērnu !
p.s Nebrīnos, ja viņš pavisam drīz tiks iecelts par izlases treneri !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2017-05-30 20:26, pirms 7 gadiem
Par Latvijas spēli kā tādu. Ja nospēlēs līdz galam un neielaidīs vairāk par 4 goliem, teicami. Ja 5 - labi. Virs 5 slikti. Ja iesitīs vienus vārtus - labi, divus - teicami. Ja Latvija uzvarēs - tiek pasludināta par visa iespējamā mēroga čempionu.

     [+] [-]

, 2017-05-30 20:28, pirms 7 gadiem
BayernM rakstīja: Kadelj nav draudziiba speles pret eksotiskaam izlaseem? Agraak tacu brauca uz USA spelet ar Spaniju un taa... kadelj tagad nevar?
jā,uz brazīliju arī brauca

  +1 [+] [-]

, 2017-05-30 20:30, pirms 7 gadiem
p.s. atvainojiet, piedodiet man tas Ronaldu vnk liekas pretīgs, tieši tā kā viņam veltītā skulptūra (kurā daži saskatīja KP).

  +1 [+] [-]

, 2017-05-30 20:40, pirms 7 gadiem
kauns ka sada limena spele notiek morali novecojusa ''Skonto'' stadiona tas tikai liecina ka LFF funkcionari Indriksons Zuks un vinu ir novedusi Latvijas futbolu lidz tam ka Riga nav vairs kartiga stadiona stadiona kurs varetu prezentet Latviju ka futbolu cienosu valsti Valsts jums LFF funkcionari stadionu necels lai jau viens otrs no fiksajiem darboniem atskaitas par to naudu kas bija paredzeta stadiona celtniecibai tacu izkupeja nebutiba ka pupedis tacu LFF funkcionari Zuka kungu ieskaitot nekaunas braukat lepnos limuzinos vai tie nenak no stadioniem paredzetas naudas brinums ka Zuka kungs nav ieklauts izlases jauna trenera paligu pulka vins tacu ir lielisks manipulators biznesa jautajumos butu tacu izlasei ari kads labumins

     [+] [-]

, 2017-05-31 12:18, pirms 7 gadiem
Interesanti, kāpēc nav ierosināts neviens kriminālprocess pret LFF darboņiem par valsts naudas izšķērdēšanas?