Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Toberam pilna spēle un atkal izlaista vadība, Krolli C sērijā nomaina pēc puslaika

Agris Suveizda

Toberam pilna spēle un atkal izlaista vadība, Krolli C sērijā nomaina pēc puslaika
Kristers Tobers. Foto: gcz.ch

Ārzemju futbola līgās zaudējumus piedzīvojuši latviešu Kristera Tobera un Raimonda Kroļļa pārstāvētie klubi Cīrihes "Grasshopper" un "Triestina", Šveices Superlīgā ar 1:2 piekāpjoties "Yverdon Sport" un Itālijas C sērijā ar 0:1 atzīstot "Union Clodiense" pārākumu.

Cīrihes klubu jau 3. minūtē vadībā izvirzīja Džoto Morandi, tomēr otrā puslaika ievadā Šveicē uzaugušais Bolīvijas izlases pussargs Boriss Sespedess panāca izlīdzinājumu, bet 82. minūtē francūzis Igo Komano izrāva uzvaru "Yverdon Sport" – 2:1. Kristers Tobers, kā ierasts, laukumā pavadīja visu maču.

"Grasshopper" sezonu sākusi neveiksmīgi, ar četriem punktiem sešās spēlēs ieņemot devīto vietu divpadsmit vienību konkurencē. Četrās no spēlēm "Grashopper" bijusi vadībā, visās četrās pirmo vadību izlaidusi, bet iepriekšējā kārtā tomēr uzvarēja – mājās pret "Sion" (3:1) uzvaras vārtus guva tieši Tobers.

Itālijas C sērijā zaudējumu piedzīvoja "Triestina", kas ar 0:1 viesos piekāpās "Union Clodiense". Mājiniekus jau 5. minūtē vadībā izvirzīja Kevins Bjondi, jau 8. minūtē noraidīts tika Džakopo Nelli, tomēr "Triestina" arī vairākumā neizglābās no zaudējuma. Raimonds Krollis tika nomainīts pēc pirmā puslaika. Sezonas pirmajā kārtā "Triestina" mājās ar 3:0 pārspēja "Arzignano", visus vārtus gūstot jau pēc Kroļļa nomainīšanas 58. minūtē. Krollis uz izlasi nav izsaukts, bet C sērijā izlašu pauzes nebūs – "Triestina" 8. septembrī aizvadīs mājas spēli.

Izmantotie resursi:
https://www.citysport.news/it/notiz...
https://www.calciomagazine.net/unio...

  +1 [+] [-]

, 2024-09-01 09:19, pirms 2 nedēļām
Krollis būtu be'ņķa sildītājs pat H līgā.

  +1 [+] [-]

, 2024-09-01 09:30, pirms 2 nedēļām
Krollis jau atkal krīt ārā no sastāva?

     [+] [-]

, 2024-09-01 11:49, pirms 2 nedēļām
Kāds no mūsu žurnālistiem varētu uzzvanīt/uzrakstīt Krollim. Ok - A sērija, lēciens paraugstu. B sērija arī izŗadījas par augstu/ne savs treneris. Čehu 2. līgā spēlēja, bet neko wow neparādīja. Un tagad C sērijā arī nekā diža nav. Pats galīgi salūzis, treneri netic vai, kas cits? Jo diez vai klubs ņēma viņu īrē, lai turētu uz beņķa.

     [+] [-]

, 2024-09-01 13:15, pirms 2 nedēļām
Jebkura itāļu līga nebūs letiņu līga. Polija, Vācijas 2./3.BL, Šveice.. tuvāk mājām, tuvāk sirdij.

     [+] [-]

, 2024-09-01 23:44, pirms 2 nedēļām
Geralt of Rivia rakstīja: Kāds no mūsu žurnālistiem varētu uzzvanīt/uzrakstīt Krollim. Ok - A sērija, lēciens paraugstu. B sērija arī izŗadījas par augstu/ne savs treneris. Čehu 2. līgā spēlēja, bet neko wow neparādīja. Un tagad C sērijā arī nekā diža nav. Pats galīgi salūzis, treneri netic vai, kas cits? Jo diez vai klubs ņēma viņu īrē, lai turētu uz beņķa.
viennozīmīgi pārvērtēts kadrs...ko jau teicu kad mēteļos spēlēja...