Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

papildināts Vaņinam sausā spēle "Sion" pārliecinošajā uzvarā, Cauņa beidzot spēlē vairāk

Gundars Zaburdajevs
Gundars Zaburdajevs

Vaņinam sausā spēle "Sion" pārliecinošajā uzvarā, Cauņa beidzot spēlē vairāk
Andris Vaņins
Foto: www.1909.ch

Šveices Superlīgas trešajā kārtā "Sion" ar Latvijas izlases vārtsargu Andri Vaņinu pamatsastāvā izcīnīja otro uzvaru sezonā - 3:0 pret "Neuchatel Xamax". Pie teikšanas Maskavas "CSKA" ticis Aleksandrs Cauņa. Tikmēr pārbaudes turnīrā Itālijā savu komandu sastāvos vien pāris pāris minūtes nospēlējuši Kaspars Gorkšs un Aleksejs Giļničs.

Vaņinam otrā sausā spēle, Sionai - otrā uzvara

Andra Vaņina "Sion" šodien aizvadīja Šveices Superlīgas 3. kārtas maču, tiekoties ar saviem niknākajiem sāncenšiem "Neuchatel Xamax". Pagājušas sezonas noslēgumā abi klubi tikās Šveices kausa finālā, un toreiz, pateicoties diviem gūtiem vārtiem pirmo sešu minūšu laikā, ar 2:0 uzvarēja "Sion". Šī čempionāta ievadā Vaņina klubam līdz šim bija pa uzvarai un zaudējumam, toties "Xamax" abos pirmajos mačos bija zaudējusi.

Pēc lēnā spēles sākuma "Xamax" astotajā minūtē radās pirmā iespēja – Trends nokļuva labā pozīcijā un pārcēla bumbu pāri Vaņinam, tiesa, arī pāri vārtiem. Pēc tam iespējas radās arī "Sion", jo īpaši aktīvs bija Džovanni Sio. Spēle pirmajā puslaikā bija agresīva un asa (komandas nopelnīja pa divām dzeltenajām kartītēm), tomēr pirmās 45 minūtes varēja beigties arī ar 0:0. Taču tā nenotika – trīs minūtes pirms puslaika beigām Vilmošs Vančaks pēc stūra sitiena panāca 1:0 Sionas labā.

"Sion" bija veiksmīgi pabeigusi mača pirmo daļu un teicami iesāka arī otro – 54. minūtē jau pieminētais Sio ar skaistu sitienu vārtu augšējā stūrī dubultoja pārsvaru. Pie 2:0 "Sion" pilnībā kontrolēja spēli, un "Xamax" nespēja atrast nekādus pretargumentus. 81. minūtē arī 3:0 – pēc Dingsdaga piespēles uz vārtu priekšu Vančaks varēja netraucēti gūt savus otros vārtus. Pārliecinoša uzvara Sionai, kas turnīra tabulā ar divām uzvarām un sešiem punktiem ir otrajā vietā, par punktu atpaliekot no "Thun". Vaņinam šī bija otrā sausā spēle čempionātā.

Cauņa spēlē vairāk

Aleksandrs Cauņa šodien beidzot ticis pie lielākas teikšanas Krievijas Premjerlīgā. Spēlē ar "Krasnodar" viņš nāca uz maiņu jau 58. minūtē, "CSKA" trenerim Sluckim negaidīti nomainot kotdivuārieti Seidu Dumbiju. Tobrīd rezultāts bija 1:0 "CSKA" labā, taču jau 60. minūtē "Krasnodar" pēc maskaviešu rupjas iekrišanas aizsardzībā izlīdzināja - 1:1. Diemžēl Cauņa laukumā bija pavisam nemanāms, reti pieskaroties bumbai. Spēle bija emocionāla, pēdējā pusstundā bija pa vienam noraidījumam abu vienību rindās, taču rezultāts nemainījās - 1:1. "CSKA", neskatoties uz punktu zaudējumu, turpina atrasties čempionāta vadībā - 18 kārtās izcīnīts 41 punkts, tuvākajai sekotājai "Zenit" atpaliekot par pieciem punktiem.

Rakels tomēr netiek izīrēts, netiek "Zaglebie" pieteikumā

Deniss Rakels nav ticis "Zaglebie" pieteikumā Polijas Ekstraklases 1. kārtas mačam ar Varšavas "Legia", kurš gan šovakar spēcīgās vētras dēļ nenotiks. Vēl jāpiemin, ka "Zaglebie" nav spējusi vienoties ar 1. līgas klubu Plockas "Wisla" par Rakela izīrēšanu, jo "Wisla" vēlējās īrēt ar tiesībām uz izpirkumu, taču "Zaglebie" šādu variantu nevēlējās, jo rēķinās ar Rakelu nākotnē.

Pārbaudes turnīrā Itālijā uzvaru izcīnījusi Kaspara Gorkša pārstāvētā Londonas "Queens Park Rangers", kas pēdējā mačā pret "Atalanta" nodrošināja uzvaru pēcspēles 11 metru sitienos – 2:1. Gorkšs šajā spēlē devās laukumā uz maiņu 39. minūtē (šajā turnīrā mači ritēja 45 minūtes), bet iepriekšējā "QPR" pārbaudē pret "Braga" (1:0) palika rezervē. Šajā turnīrā spēlēja arī Alekseja Giļniča "Cesena", kas pēdējā mačā nospēlēja 0:0 ar "Penarol". Giļničs izgāja uz maiņu 44. minūtē.

Igaunijas čempionātā Narvas "Trans" pamatsastāvā spēlē pret "Paide LM" izgājuši Aleksandrs Čekulajevs un Aleksandrs Abramenko. "Trans" uzvarēja ar 3:0. Abramenko brīdinājums, bet Čekulajevs, lai arī šoreiz sausā, ar 21 vārtu guvumu saglabā pārliecinošu pirmo vietu labāko vārtu guvēju sarakstā.

Izmantotie resursi:
Live Sport und News bei sportal.ch
QPR | QPRFC Scores, News, Transfers, Fixtures
Il Resto Del Carlino -

...
JK Narva Trans - официальный сайт

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +8 [+] [-]

, 2011-07-31 19:19, pirms 13 gadiem
Tiesam zel Gorkša..čalis cinijies lai speletu premjerlīga..un te peksni ar tevi nerekinas..skumji

  +3 [+] [-]

, 2011-07-31 19:31, pirms 13 gadiem
vaninam kārtējais sausiņs

  +4 [+] [-]

, 2011-07-31 19:34, pirms 13 gadiem
Gorkša spējas nekur nepazudīs.Būs labāki piedāvājumi i redzēsim uz lielās skatuves.pacietību un tikai mieru!

  +8 [+] [-]

, 2011-07-31 19:44, pirms 13 gadiem
Diezgan interesanti, ka arī daudzi QPR fani viņu uzskata par labāko aizsargu komandā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +8 [+] [-]

, 2011-07-31 20:47, pirms 13 gadiem
Ko jūs stresojat? Gorkšs laukumā netika tāpēc ka tas ir friendly mačs, tā ir pieņemts pret vājākiem klubiem spēlējot, ka laukumā laiž rezerves.

  +5 [+] [-]

, 2011-07-31 22:00, pirms 13 gadiem
Izklausās ka Vaņinam darba stipri pamaz bijis, bet nav jau viņa vaina. Tiešām pelnījis spēlēt kaut kur augstāk nekā Šveicē, cerams ar "Schalke" viss izdosies.
Gorkša tiešām žēl, bet ko padarīt, tāds futbols. Viena trenera acīs - labākais aizsargs komandā, otra - nevajadzīgs liekēdis.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-08-01 00:11, pirms 13 gadiem
visas speles ko redzeju cik cauņa spēlēja .Neko uz laukuma nedara :/ ir neredzams.Izlase kad vienmer speleja visaktivakais bija te ...:/ un neatveras kautka cik sekoju lidzi kad iet uzbrukums vins kautkur ielien un viss.. ta vietu sastava nedabūs

     [+] [-]

, 2011-08-02 18:31, pirms 13 gadiem
Prieks par Andri. Tā gribētos, lai viņš nonāktu Bundeslīgā. Viņš to ir pelnījis. Prieks par Sionas veiksmīgo sezonas sākumu, tāpat arī Andra. Labi, ka arī Cauņam treneris devis iespēju. Lai nu kurš, bet Saša vēl pratīs savas iespējas izmantot. Nesanāca šoreiz - sanāks nākamreiz. Prieks arī, ka Giļničs tiek pie spēles laika pirms A sērijas sezonas. Tas ļauj ar cerībām lūkoties sezonas sākuma virzienā. Rakelam Ļubinā viss tik gludi neiet. Īre būtu bijis labs variants, bet nekā. Tiešām žēl un ceru, ka klubi vēl paspēs vienoties, jo sēdēšana rezervē Zaglebie klubā Rakela izaugsmi stipri piebremzē.