Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Laizāns un "Shinnik" Portugālē

Laizāns un "Shinnik" Portugālē
Juris Laizāns

Jaroslavļas "Shinnik" futbola komanda, turpinot gatavoties jaunajai Krievijas Premjerlīgas sezonai, ar Juri Laizānu sastāvā devusies uz savu otro treniņnometni - šoreiz uz Portugāli.

Izskatās, ka "Shinnik" galvenais treneris Sergejs Jurans jau daudz maz ticis skaidrībā ar sastāvu jaunajai sezonai, jo uz Portugāli aizbraukuši vien 22 futbolisti. Tiesa, vidējā līnijā, kurā spēlē arī Laizāns, konkurence solās būt nopietna - uz Portugāli devušies veseli deviņi pussargi. Starp citu, "Shinnik" spēlētāju vidū ir arī pussargs Kudrjašovs un uzbrucējs Soņins, kuri savulaik Jurana vadībā spēlēja arī Daugavpils "Ditton" sastāvā.

Vēl piebildīsim, ka kādu laiku atpakaļ Krievijas Futbola Savienība publicējusi jaunās Premjerlīgas sezonas kalendāru. Sezonas sākums "Shinnik" solās būt smags - 1. kārtas spēlē 15. martā Maskavā jācīnās pret "CSKA", 2. kārtā savā laukumā pret Maskavas "Lokomotiv", 3. kārtā izbraukumā pret "Tomj", bet 4. kārtā savā laukumā pret čempioniem "Zenit".

Izmantotie resursi:
www.championat.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-01-31 14:58, pirms 16 gadiem
saakums smags