Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Gutkovska "Rakow" neizmanto iespēju ielauzties Ekstraklases "top 3"

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Gutkovska "Rakow" neizmanto iespēju ielauzties Ekstraklases "top 3"
Vladislavs Gutkovskis. Foto: rakow.com

Polijas Ekstraklases pārceltajā ceturtās kārtas spēlē Latvijas izlases futbolista Vladislava Gutkovska Čenstohovas "Rakow" savā laukumā cīnījās neizšķirti 2:2 pret līgas jaunpienācēju Radomas "Radomiak".

26 gadus vecais Gutkovskis spēli uzsāka "Rakow" sākumsastāvā, laukumā paliekot līdz 73. minūtei, kad rezultāts bija 2:1 "Radomiak" labā. Pirmos vārtus šovakar guva "Rakow", 11 metru soda sitienu sestajā minūtē realizējot spānim Ivi Lopesam.

"Rakow" pēc iepriekšējā spēlē izcīnītās spilgtās uzvaras ar 3:2 pār Varšavas "Legia" nespēja noturēt pārsvaru, samierinoties ar punktu. Čenstohovas vienība ar astoņos mačos iegūtiem 15 punktiem pakāpās uz piekto pozīciju, no līderes Poznaņas "Lech" atpaliekot par trim punktiem. Jāatzīmē gan, ka visas četras priekšā esošās komandas ir aizvadījušas pa vienai spēlei vairāk.

Otro panākumu pēc kārtas Armēnijas Premjerlīgā izcīnīja Latvijas valstsvienības futbolista Eduarda Emša (izgāja pamatsastāvā) Erevānas "Noah", cīņas galotnē ar 1:0 pieveicot Erevānas "Urartu". "Noah" ar desmit punktiem septiņās spēlēs kopvērtējumā pacēlās uz piekto vietu.

Kipras kausa izcīņas 1/16-fināla kārtu pārliecinoši pārvarēja aizsarga Igora Tarasova (spēli sāka uz rezervistu soliņa) un uzbrucēja Artūra Karašauska (nebija pieteikumā) Ahnas "Ethnikos", kas izbraukumā ar 4:0 sagrāva Kipras pēc spēka otrās divīzijas klubu Liopetras "Achyronas".