Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Gorkšs: "Nepametu Blekpūli naudas dēļ"

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Gorkšs: "Nepametu Blekpūli naudas dēļ"
Kaspars Gorkšs aizsardzībā
Foto: Professional Sport

Diezgan daudzi "Blackpool" fani pauda negatīvu viedokli par Kasparu Gorkšu pēc tam, kad latvietis nomainīja Blekpūli pret Londonu un "Queens Park Rangers", uzskatot, ka mūsu futbolists to darījis naudas dēļ. Gorkšs intervijā "Blackpool Gazette" atklājis patiesos komandas nomaiņas motīvus.

Atgādinām, ka otrdienas vakarā Gorkšs un "QPR" izbraukumā ar 3:0 pieveica "Blackpool". Kaspars uzvarētāju sastāvā pavadīja pilnu maču. Blekpūles līdzjutēji uzņēma latvieti dažādi - vieni izsvilpa, vieni aplaudēja. Gorkšs ar "Blackpool Gazette" starpniecību ieviesis lielāku skaidrību par to, kāpēc mainījis klubu.

Gorkša primārais aspekts pārejai uz "QPR" bija iespēja iekļūt Premjerlīgā, piepildot savu sapni. Kaspars Gorkšs: "Savas karjeras laikā tu nevari zināt, cik daudz iespēju tev būs spēlēt klubā, kurš patiešām reāli tēmē uz Premjerlīgu. "QPR" bija lielas ambīcijas, un tas bija galvenais iemesls, kāpēc pārgāju. Zinu, ka bija daudz runu par naudu, taču tā nebija svarīgākā lieta. Svarīgākais ir mans sapnis spēlēt Premjerlīgā, un pāriešana uz "QPR" mani kaut nedaudz tuvinājis šī sapņa realizēšanai. Vēlos pateikties tiem Blekpūles līdzjutējiem, kuri man aplaudēja un sagaidīja silti. "Blackpool" vienmēr paliks mans pirmais Anglijas klubs, un, manuprāt, tieši šajā klubā esmu aizvadījis līdz šim savu labāko sezonu karjerā. Man par Blekpūli ir tikai siltas atmiņas, izbaudīju šeit ikvienu dienu, un vēlos par to pateikties faniem."

Gorkšs ar humoru stāsta par savām šī brīža attiecībām ar "Blackpool" spēlētājiem: "Joprojām kontaktējos ar daudziem "Blackpool" futbolistiem, īpaši ar tādu draugu kā Bens Bērdžess. Bens daudziem sastāstījis, ka esmu ticis pie lielas savrupmājas ar baseinu, taču tie ir meli. Neticiet nevienam viņa vārdam! Labākajā gadījumā katrs piektais viņa vārds ir patiess."

Nobeigumā Kaspars vēlreiz pierāda lojalitāti savam pirmajam Anglijas klubam: "Domāju, ka minimālais "QPR" mērķis ir iekļūt "play-off". Taču tāpat uzskatu un arī ceru, ka "Blackpool" saglabās vietu Čempionātā. Domāju, jaunie "Blackpool" treneri paveikši labu darbu. Blekpūle vienmēr būs mans otrs mīļākais klubs Čempionātā. Esmu cītīgi sekojis viņu sekmēm, un ceru, ka "Blackpool" veiksies labi."

Izmantotie resursi:
blackpoolgazette.com

 +17 [+] [-]

, 2009-01-29 22:30, pirms 15 gadiem
Sapņi piepildās.

  +9 [+] [-]

, 2009-01-29 22:32, pirms 15 gadiem
Ceru ka so sezon jau Gorkss tiks uz Premjerlīgu...

 +25 [+] [-]

, 2009-01-29 22:36, pirms 15 gadiem
Hills rakstīja: Sapņi piepildās.
';

 +11 [+] [-]

, 2009-01-29 22:38, pirms 15 gadiem
arī es joprojām sekoju līdzi blackpoolei, jo tas ir tas klubs, kas deva iespēju Kasparam

  +3 [+] [-]

, 2009-01-29 22:46, pirms 15 gadiem
Kādi ir jaunie Blackpool treneri?

  +9 [+] [-]

, 2009-01-29 22:49, pirms 15 gadiem
bembists rakstīja: Kādi ir jaunie Blackpool treneri?
http://en.wikipedia.org/wiki/Tony_Parkes
http://en.wikipedia.org/wiki/Steve_Thompson_(footballer_born_1964)
Abi gan ir tikai pagaidu treneri (pēc S.Greisona aiziešanas uz Leeds United), tomēr ļoti iespējams, ka drīzumā viņus apstiprinās arī uz "pilnu laiku".
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +8 [+] [-]

, 2009-01-30 00:15, pirms 15 gadiem
Fucke all ya rakstīja: Kads nepateiktu kas noticis ir ar esportu??????!!!!!!!!!!!!!!(:
Jaunais, riebīgais dizains
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2009-01-30 10:21, pirms 15 gadiem
man gan patik.....

     [+] [-]

, 2009-01-30 17:14, pirms 15 gadiem
Gribētos redzēt vairāk tādu spēlētāju kā Gorkšs.