Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Sorokinam ceturtā pilnā spēle pēc kārtas, "Riga" iespējamā pretiniece grauj "Young Boys"

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Sorokinam ceturtā pilnā spēle pēc kārtas, "Riga" iespējamā pretiniece grauj "Young Boys"
"St. Gallen" futbolisti. Foto: FC St. Gallen 1879

Piecās no pēdējām sešām Petropavlas "Qyzyljar" cīņām bez nomaiņas spēlējis aizsargs Vladislavs Sorokins, savukārt "Riga" iespējamā nākamā pretiniece Eirokausos "St. Gallen" Šveices meistarsacīkstēs ar 4:0 sakāva valsts čempioni Bernes "Young Boys".

Kazahstānas Premjerlīgas kopvērtējuma lejasgalā esoša "Qyzyljar" izbraukumā ar 0:2 piekāpās "Aqtöbe" futbolistiem. 27 gadus vecajam Sorokinam šī bija 12. spēle līdz šim aizvadītajās 13 kārtās.

UEFA Eiropas Konferences līgas kvalifikācijas otrās kārtas pirmajā duelī Kazahstānas vienību Kostanajas "Tobol" sakāvusī (4:1) "St. Gallen" šodien izrēķinājās ar "Young Boys" komandu, kurai trīs zaudējumi tikpat kārtās. "St. Gallen" pirmā uzvara divās spēlēs.

Pirmajās 18 minūtēs precīzi sita Kongo Demokrātiskās Republikas uzbrucējs Šadraks Akolo un francūzis Villems Žebēls, bet intervālā no 51. līdz 55. minūtei vārtus guva Fēlikss Mambimbi un Kristians Vitcigs.

Šveices klubs ielozēts kā iespējamais pretinieks "Riga" un Vroclavas "Śląsk" pāra uzvarētājai.

     [+] [-]

, 2024-07-29 04:09, pirms 2 mēnešiem
Velns, par šādu skribelēšanu brīžiem gribas sadot pa muti, jo tiek rakstīts tā, it kā "Riga" jau būtu iekļuvusi nākamajā kārtā, kaut gan vēl liela cīņa par iekļūšanu priekšā pašiem! Ja nemāk pasniegt raksta tēmu, tad nav ko rakstīt vispār! Un tas nav vienīgais piemērs. Besī arī tās pašas Aļonas ceļa rēķināšana, stāstot, ka, ja uzvarēs pirmajā kārtā, tad viņai 2 un 3. kārtā, 1/8 vai 1/4 finālā gaidāma tāda un tāda iespējamā pretiniece. JĀRAKSTA PAR KONKRĒTU MAČU, nevis jāfantazē potenciālie pretinieki vēl nesasniegtās kārtās!!! Šādi tikai savējiem problēmas rada, jo sen teikts, ka nevar dalīt nenomedīta lāča ādu!