Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Liepa

Laizāns līdzi Juranam uz "Khimki"?

Laizāns līdzi Juranam uz "Khimki"?
Juris Laizāns un Aleksandrs Keržakovs
Foto: championat.ru

Kā zināms, Latvijas izlases pussargs Juris Laizāns šobrīd pārstāv Jaroslavļas "Shinnik", taču ir runas, ka mūsu futbolists drīzumā varētu pāriet uz citu Krievijas Premjerlīgas klubu "Khimki".

Atgādinām, ka pirms kāda laika "Shinnik" vadība atlaida komandas treneri Sergeju Juranu, kurš starpsezonu periodā klubam piesaistīja Laizānu. Juranu ļoti apmierināja Laizāna sniegums, un tagad, kad Jurans kļuvis par "Khimki" treneri, iespējams, arī Juris varētu pārcelties uz Himkiem.

Jurans un "Khimki" no "Shinnik" cer pārvilināt ne tikai Laizānu, bet arī uzbrūkošo pussargu Denisu Bojarincevu un aizsargu Aleksandru Čerkesu. Kā vēsta "Sport-Express", visi trīs spēlētāji līgumu ar "Khimki" varētu parakstīt jau līdz šīs nedēļas beigām.

Tiesa, tai pat laikā "Shinnik" ģenerāldirektors Aleksandrs Rožnovs paziņojis, ka neviens no minētajiem trim futbolistiem, arī Laizāns, "Shinnik" nepametīs: "Par Bojarinceva došanos uz "Khimki" nevar būt ne runas - ja arī viņš izskatīs kādus piedāvājumus, tad tikai no klubiem, kas atrodas vadošajās pozīcijās. (..) Savukārt Laizānam ir spēkā līgums ar klubu, un nav bijušas sarunas par līguma laušanu."

Sakarā ar "Euro 2008" Krievijas Premjerlīgā šobrīd ir pārtraukums. Pēc 11 kārtām "Khimki" ar septiņiem punktiem atrodas pēdējā vietā, taču līdz ar trenera Jurana un dažu futbolistu atnākšanu ir cerības, ka klubs no izkrišanas zonas izlīdīs. "Shinnik" 11 mačos ir deviņi punkti, kas dod 13. vietu 16 komandu konkurencē.

eSports.lv turpinās sekot notikumu gaitas turpmākai attīstībai. Viens gan ir skaidrs - Laizāns ir pieprasīts spēlētājs Krievijā, vismaz to klubu starpā, kas cīnās par palikšanu Krievijas Premjerlīgā.

Izmantotie resursi:
championat.ru


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-05-28 12:51, pirms 16 gadiem

Drīz nebūs KPL komandas kurās Laizāns nebūs uzspēlējis!
Ja vidēji spēlētājs spēlē 16 sezonas,tad kā reiz,,lai paviesotos visās 16 KPL komandās!
, 2008-05-28 12:52, pirms 16 gadiem
Ivars77 rakstīja:
Drīz nebūs KPL komandas kurās Laizāns nebūs uzspēlējis!
Ja vidēji spēlētājs spēlē 16 sezonas,tad kā reiz,,lai paviesotos visās 16 KPL komandās!

plusinjs no manis +
, 2008-05-28 12:56, pirms 16 gadiem
Diezgan veca ziņa...jo laikam algas izmaksāšana Laizānam Shinnik aizkavējās...Nebūs liels brīnums, ja Laizāns nomainīs Jaroslavu pret Himikiem
, 2008-05-28 12:57, pirms 16 gadiem
Galvenais kaa tiek regulari pie spelesana pamatsastava... un ari veido vartu gushanas momentus....
, 2008-05-28 12:58, pirms 16 gadiem
lielas starpības jau nav - vienai komandai 7, otrai - 9 punkti!
, 2008-05-28 13:02, pirms 16 gadiem
Ģirtēns rakstīja: Godīgi sakot gribās Laizānu redzēt kādā spēcīgākā klubā! Kaut vai tur pat krievijā,manā skatijumā tas čalis spēlē patiešām pietiekoši labi, lai jebkurā pasaules klubā viņš noderētu.


Pirms gadiem 5 vēl CSKA laikā Laizāns bija diezgan augsta līmeņa spēlētājs priekš Krievijas premjerlīgas, bet pēdejos gados krievijas premjerlīgā ienāk arvien dārgāki un augstākas klases futbolisti(tajā pašā Jura exklubā CSKĀ, tagad spēlē vairāki Brazīlijas izlases kandidāti u.c. augstas klases spēlētāji), tāpēc arī mūsejiem tur iekļūt ir ļoti grūti, bet tiek, kas tiek, nespēlē vadošajos klubos...


Krievijas premjerlīgā priekš mūsu futbolistiem ir laba vieta, pat ja arī jāspēlē klubos, kas ieņem vietas tabulas beigās...
, 2008-05-28 13:07, pirms 16 gadiem
Nepāries viņš uz turieni. Šodien pat Himku treneris teica, ka Laizānam ir līgums ar klubu, un to nepārdos.
, 2008-05-28 13:17, pirms 16 gadiem
šilo ma milo kā krievi saka
, 2008-05-28 13:24, pirms 16 gadiem
Nu pēc Sport-express informācijas, Shinnik vadība kategoriski noliedz Laizāna pāreju uz Khimki.
Info: news.sport-express.ru: СЭ - Новости - ФУТБОЛ: "Шинник" опубликовал...
Ivans Baturins darbībā. Foto: Katariina Peetson/jalgpall.ee

Baturins laukumā atgriežas ar nosargātiem vārtiem un uzvaru pār Kramēna komandu

Lietuvas A līgā futbolā pēc septiņu kārtu pārtraukuma uzvarējusi Telšu "Džiūgas", kura ar vārtsargu Ivanu Baturinu laukumā pieveica (1:0) Marijampoles "Sūduva".
Vladislavs Sorokins. Foto: FC Qyzyljar Petropavl

Sorokinam pilna spēle panākumā Kazahstānas Premjerlīgā

Kazahstānas futbola Premjerlīgā aizsarga Vladislava Sorokina Petropavlas "Qyzyljar" savā laukumā ar 2:0 pieveica Karaghandi "Shakhter".
Klāvs Kramēns. Foto: DFK Dainava

Kramēnam pirmā pilnā spēle "Sūduvas" rindās, Dubra nespēlē savainojuma dēļ

Lietuvas futbola meistarsacīkstēs šovakar tika aizvadītas visas piecas 20. kārtas spēles. Uzbrucēja Dāvja Ikaunieka "Šiauliai" izbraukumā spēkojās 0:0 pret Kauņas "Hegelmann", aizsarga Kaspara Dubras "Panevėžys" Marijampolē pārspēja (3:1) cita aizsarga Klāva Kramēna "Sūduvu", vārtsarga Ivana Baturina Telšu "Džiūgas" ar 1:3 kapitulēja Alītas "Dainavai", līdere Viļņas "Žalgiris" uzveica (2:0) Gargždu "Bangu", bet Kauņas "Žalgiris" ar tādu pašu rezultātu pieveica Viļņas "TransINVEST".