Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Baku "Inter" pirmais zaudējums šosezon

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Baku "Inter" pirmais zaudējums šosezon
Andrejs Rubins
Foto: www.inter.az

Pirmo zaudējumu Azerbaidžānas čempionātā futbolā šosezon piedzīvojusi Andreja Rubina un Vladimira Koļesņičenko pārstāvētā Baku "Inter", kas 16. kārtas mačā šodien derbijā ar 0:1 piekāpās "Baku" komandai.

Spēle pret "Baku" mūsu futbolistu pārstāvētajai Baku "Inter" bija ļoti svarīga. Pirmkārt, komandas turnīra tabulā pirms spēles atradās pirmajās vietās, otrkārt, abas vienības ir no Azerbaidžānas galvaspilsētas Baku, kas spēlei piedeva īpašu nozīmi. Ar mača pirmajām minūtēm aktīvi aizsardzībā darbojās "Baku" futbolisti, taču "Inter" piederēja teritoriāls pārsvars. 25. minūtē "Baku" futbolists Fernando Perezs skaisti guva vārtus, atklājot rezultātu - 1:0. Kopš šī brīža iniciatīvu pārņēma "Inter" futbolisti, taču ne pirmajā, ne otrajā puslaikā viņiem neizdevās atrast atslēgu uz "Baku" vārtiem, neskatoties uz nospiedošo pārsvaru. Galu galā "Inter" zaudēja ar 0:1, atdodot savas līderpozīcijas turnīra tabulā.

Andrejs Rubins, kā ierasts, maču sāka Baku "Inter" pamatsastāvā un nospēlēja visas 90 minūtes. Šajā laikā Rubins izcēlās ar vienu labi izpildītu centrējumu no soda sitiena, kā arī vienreiz bīstami sita pats, taču vietā bija "Baku" vārtsargs Sisoko. Savukārt Vladimirs Koļesņičenko spēlē iesaistījās 72. minūtē un izcēlās ar vienu neprecīzu, bet gana bīstamu raidījumu pa pretinieku vārtiem.

Pēc 16 aizvadītajām spēlēm Baku "Inter" turnīra tabulā ar 37 punktiem atrodas 2. vietā. Par līderi pēc šodienas spēles kļuvuši "Baku" futbolisti, kuriem ir par punktu vairāk nekā "Inter". Savukārt Pāvela Doroševa pārstāvētā "Qabala", kas savu 16. kārtas maču aizvadīs rīt izbraukumā pret "Neftchi", ieņem 9. vietu.

Izmantotie resursi:
azerisport.com

  -1 [+] [-]

, 2009-02-28 15:05, pirms 15 gadiem
главную игру просрали..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-02-28 16:48, pirms 15 gadiem
Rubins ir kā baku konjaks..