Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Sļesarčuka klubam tehniskā uzvara

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Sļesarčuka klubam tehniskā uzvara
Igors Sļesarčuks
Foto: R.Kokšarovs (SA)

Šodien Igora Sļesarčuka pārstāvētais Krievijas 1. futbola līgas klubs "Mashuk-KMV" izcīnīja uzvaru pār Irkutskas "Zvezda" futbolistiem – 3:0. Jāatzīst, ka Pjatigorskas kluba futbolistiem pat nevajadzēja doties laukumā...

"Zvezda" futbolisti visas sezonas garumā cīnījās ar finansiālām problēmām, taču līdz šim klubs turpināja spēlēt. Pagājušās nedēļas nogalē Irkutskas kluba vadība nolēma paziņot par kluba bankrotu, jo komandas tehniskais sponsors aviokompānija "Interavia" nevarēja nodrošināt kluba futbolistiem nokļūšanu spēļu vietās. Pēdējās spēlēs biļetes futbolistiem izmaksāja kluba prezidents.

"Zvezda" futbolistiem visās pēdējās spēlēs tiks piespriests tehniskas zaudējums ar 0:3. Visticamāk, ka nākamgad futbola komanda Irkutskā tomēr būs, jo apgabala vadība ir izteikusi vēlmi nākamsezon dibināt jaunu klubu. "Zvezda" komanda jau iepriekš bija zaudējusi visas cerības saglabāt vietu 1. līgā.

"Mashuk-KMV" futbola klubs jau tagad sev ir nodrošinājis 19. vietu pirmajā līgā, taču ar to nepietiek, lai saglabātu vietu šajā līgā. Nākamo spēli Pjatigorskas klubs aizvadīs 3. novembrī pret "Kuban.

Izmantotie resursi:
championat.ru

     [+] [-]

, 2008-10-27 22:05, pirms 15 gadiem
Lai tak tas Sļesarčuks nāk vien atpakaļ uz Latviju. Nākamgad ja jāspēlē otrajā līgā (pēc spēka trešajā)! Kāda tam jēga. Virslīgā tik un tā augstāks līmenis! Domāju, ka Ventspilij nebūtu nekas pretī ja viņš atgrieztos!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-10-27 23:23, pirms 15 gadiem
(Nerakstīšu krieviski). Tu domā, ka Krievijā pēc spēka 3. līga ir labāka par Virslīgu? Tā domāt ir dumji. Ja jau pat 2. līgā bankrotē komandas, tad, kas ir trešajā? Nu labi, FK Rīga arī iet uz bankrotu, bet tas nav tas. Japat sponsors biļetes lidmašīnai nevar nopirkt, tad tas nav futbola klubs. Un jā, īpaši neinteresējos par Krievijas otro līgu. Manuprāt tomēr EPL un Primera Division ir stiprākas. Bet dažam labam jau var tā nelikties un tas var fanot par krievu līgu, kas it mūsu Abula spēkā.

Vecīt, nevajag smīdināt!

  -1 [+] [-]

, 2008-10-27 23:23, pirms 15 gadiem
Tā jau mēs par laizānu un Shinnik runājām!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-10-28 16:01, pirms 15 gadiem
Vari domāt kā gribi. Es palieku pie sava!