Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Gauračs nāk uz maiņu, "Rapid" zaudē galotnē

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Gauračs nāk uz maiņu, "Rapid" zaudē galotnē
Edgars Gauračs ("Rapid")

Šovakar Rumānijas čempionātā futbolā zaudējumu spēles galotnē piedzīvoja Bukarestes "Rapid", kas savā laukumā ar 0:1 atzina "Craiova" pārākumu. Latvijas futbolists Edgars Gauračs laukumā devās uz maiņu 84. minūtē.

Rumānijas čempionāta 24. kārtas mačā šovakar Bukarestē Edgara Gaurača pārstāvētā "Rapid" uzņēma vienu no turnīra vājākajām komandām "Universitatea Craiova". Šajā mačā "Rapid" treneru korpuss beidzot bija izlēmis spēli sākt ar diviem uzbrucējiem - viņu vidū diemžēl Edgara nebija. Mūsu U-21 izlases futbolists sākumā palika rezervē, kamēr "Rapid" priekšējā līnijā darbojās Gaurača konkurenti Jonita un Raduta.

Spēlēšana ar diviem uzbrucējiem gan "Rapid" vēlamo rezultātu nedeva - gan Jonita, gan Raduta savas iespējas izmantot nespēja, kaut gan "Rapid" vārtus varēja gūt vairākkārt. Spēles 84. minūtē laukumā tika izlaists arī Gauračs, kurš nomainīja Jonitu un sev atvēlētajā laikā centās izdarīt ko lietderīgu. Vienreiz Edgars bīstami piespēlēja soda laukumā, taču Radutas sitienu no vārtu priekšas nobloķēja viesu aizsargi, vēl vienu reizi Gauračs pats ielauzās soda laukumā pa kreiso malu, taču viņa sitiens tika bloķēts. Savukārt "Universitatea Craiova", nevienam negaidot, jau kompensācijas laikā aizskrēja pretuzbrukumā un... guva vārtus, panākot sensacionālo 1:0. Ar šādu rezultātu spēle arī noslēdzās.

Nu visai aktuāls ir jautājums par "Rapid" galvenā trenera Maneas palikšanu amatā - iespējams, viņš savu pēdējo maču kā komandas vadītājs jau ir aizvadījis... Pēc 24 kārtām "Rapid" ar 38 punktiem ieņem 7. vietu turnīra tabulā, no līderes "Cluj" atpaliekot par pieciem punktiem. Nākamais mačs "Rapid" paredzēts 7. aprīlī pret 15. vietā esošo "Internacional".

Savukārt Andrejs Butriks šonedēļ guva vārtus "Ceahlaul" dublieru komandas rindās. Iespējams, jau rīt Andrejs varētu debitēt arī pirmās komandas sastāvā spēlē pret "Gloria Bistrita".

     [+] [-]

, 2010-03-28 00:04, pirms 14 gadiem
Nu žēl, ka neļauj Egam sevi pierādīt. Dotu kaut puslaiku uzspēlēt, redzētu Edgara īsto vērtību. Ko tu vari paspēt izdarīt pa sešām minūtēm? Tas ir pārāk mazs laiks, lai izdarītu objektīvus secinājumus par spēlētāju...

     [+] [-]

, 2010-03-28 00:45, pirms 14 gadiem
reikons rakstīja: Nu žēl, ka neļauj Egam sevi pierādīt. Dotu kaut puslaiku uzspēlēt, redzētu Edgara īsto vērtību. Ko tu vari paspēt izdarīt pa sešām minūtēm? Tas ir pārāk mazs laiks, lai izdarītu objektīvus secinājumus par spēlētāju...
Starp citu, šodien Verpakovskis, visticamāk, būs pamatsastāvā. Taču spēli gan laikam nekur nevarēs redzēt.

     [+] [-]

, 2010-03-28 01:37, pirms 14 gadiem
Agris Suveizda rakstīja: Starp citu, šodien Verpakovskis, visticamāk, būs pamatsastāvā. Taču spēli gan laikam nekur nevarēs redzēt.
Tad būs jāgaida ziņa tepat!

  +2 [+] [-]

, 2010-03-28 10:53, pirms 14 gadiem
Gaurača meistarība diemžēl neatbilst tam līmenim kur viņš ir nokļuvis.Neviens treneris nav sev ienaidnieks un labu spēlētāju rezervē neturēs.

  +2 [+] [-]

, 2010-03-28 11:23, pirms 14 gadiem
DŽONS-F rakstīja: Gaurača meistarība diemžēl neatbilst tam līmenim kur viņš ir nokļuvis.Neviens treneris nav sev ienaidnieks un labu spēlētāju rezervē neturēs.
Meistarība viņam ir, tici man. Bet Rapid ir pārāk liels klubs varbūt. Jonita un Raduta - divi pamatsastāva uzbrucēji - ir pieredzējušāki, līdz ar to treneris viņiem uzticas vairāk... Gluži tas pats, kas ar Mihadjuku un Dundee Skotijā!