Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Morozs nopelna pendeli, Pavlovs ielaiž divus

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Morozs nopelna pendeli, Pavlovs ielaiž divus
Andrejs Pavlovs cīņā par bumbu
Foto: kerkida.net

Spēles savu valstu ārzemju klubu rindās aizvadījuši vairāki Latvijas futbolisti. Neveiksmes Albānijā piedzīvoja gan Artūrs Silagailis, gan Romāns Bezzubovs, bet kipriešiem neizšķirti.

Albānijas futbola čempionātā aizvadītas 8. kārtas spēles, kuras gan nav bijušas veiksmīgas Latvijas futbolistu pārstāvētajiem klubiem. Neveiksmīgi turpina spēlēt "Tirana", kas kārtējā mačā ar 1:2 piekāpās "Besa". Artūrs Silagailis laukumā devās otrajā puslaikā, nospēlējot 45 minūtes. "Tirana", kam daudzi pirms sezonas prognozēja pirmo vietu, turnīra tabulā atrodas vien astotajā vietā, no līdervienības atpaliekot jau desmit punktus.

Citā spēlē Romāna Bezzubova "Bylis" ar 1:2 atzina spēcīgākās šī brīža Albānijas komandas "Dinamo" pārākumu. Romāns Bezzubovs laukumā devās savas komandas pamatsastāvā, bet jau 18. minūtē, kad tika ielaisti otrie vārti, tika nomainīts. Turnīra tabulā "Bylis" atrodas pēdējā vietā.

Kipras augstākajā līgā pie teikšanas ticis vārtsargs Andrejs Pavlovs, kurš spēlē pret "Ermis Aradippou" sargāja Pafosas "AEP" vārtus visu spēli. Mačs noslēdzās ar rezultātu 2:2, bet Andrejs pāris reizes glāba savu komandu°. Vienus no vārtiem pretinieki guva no 11 metru soda sitiena atzīmes. Interesanti, ka spēles pēdējā minūtē rezultāts vēl bija 1:1, bet kompensācijas laikā vārtus izdevās gūt abām komandām. Vitālijs Artjomenko cīņai netika pieteikts. "AEP" septiņās spēlēs iekrājis septiņus punktus, kas dod 12. vietu 14 komandu cīņā.

Kipras 2. līgā 1000 skatītāju klātbūtnē "Atromitos" nospēlēja 0:0 ar "Nea Salamis". "Atromitos" rindās spēli no pirmās minūtes uzsāka Viktors Morozs, kurš pirmajā puslaikā uz saviem vārtiem nopelnīja pendeli un dzelteno kartīti. Par laimi, 11 metru soda sitiens netika realizēts. Viktors tika nomainīts otrā puslaika vidū. Aleksandrs Solovjovs devās laukumā uz maiņu 58. minūtē, bet Jevgēņijs Sazonovs laukumā netika. Pēc sešām kārtām "Atromitos" ieņem astoto vietu 14 komandu konkurencē.

Izmantotie resursi:
AlbaniaSoccer - Futbolli Shqiptar
Nea Salamina Famagusta Official Site
Welcome to kerkida.net... to apolito athlitiko...

     [+] [-]

, 2010-10-26 15:47, pirms 14 gadiem
uz izlasi!

  -1 [+] [-]

, 2010-10-26 15:52, pirms 14 gadiem
el_ivar rakstīja: uz izlasi!
tev liegt pieeju sc.com

     [+] [-]

, 2010-10-26 15:53, pirms 14 gadiem
Stipri viduvēji visiem... Žēl, ka mūsējie tajā Kipras 2. līgā pat netiek daudz pie teikšanas. Tas tomēr nav viņu optimālais līmenis. Vismaz Pavlovam augstākajā līgā izdevies, izskatās, to igauni izkonkurēt. Artjomenko nu tur ir pilnīgs rezervists līdz ar to. Albāņiem arī ļoti slikti iet. Bezzubovu nomaina jau 18. minūtē un Silgailim ar neveicas. Žēl.

     [+] [-]

, 2010-10-26 16:02, pirms 14 gadiem
gurgucis rakstīja: tev liegt pieeju sc.com
visi jautājumi sc.com redakcijai! es te neko nevaru izlemt....

     [+] [-]

, 2010-10-26 16:03, pirms 14 gadiem
Vai vajag Morozu uz izlasi?

     [+] [-]

, 2010-10-26 16:05, pirms 14 gadiem
kegums rakstīja: Vai vajag Morozu uz izlasi?
domāju, ka sliktāk gan nebūs... savulaik labi izskatījās... nu ne jau tā, kā bijis iepr. atlases spēlēs.. - kad nav ko likt...