Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Jurans turpina kritizēt tiesnešus

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Jurans turpina kritizēt tiesnešus
Sergejs Jurans
("Shinnik" treneris)

Šodien jau ziņojām par Jura Laizāna un Igora Stepanova pārstāvētā Jaroslavļas "Shinnik" zaudējumu Krievijas Premjerlīgā pret "Amkar" (0:2). Lai gan čempionāts vēl tikai sākuma stadijā, "Shinnik" treneris Sergejs Jurans kārtējo reizi paudis neapmierinātību ar tiesāšanu.

Šīs dienas spēlē uz "Shinnik" vārtiem tika nozīmēts 11 metru soda sitiens, tāpat viens jaroslavļiešu spēlētājs (Hazovs) tika noraidīts, bet vēlāk tiesnesis noraidīja arī "Amkar" futbolistu (bulgāru Kuševu), acīmredzot pēc tam, kad viņu bija izprovocējis tieši Jurans.

Par visu to pēcspēles preses konferencē Jurans sacīja: "Apsveicu "Amkar" ar uzvaru, puiši labi cīnījās un ļoti centās. Arī mani spēlētāji gribēja uzvarēt, taču nesanāca. Tādi momenti, kāds 3. minūtē bija Džordževičam, ir jāizmanto. Pēc tam spēle izmainījas, un es pat negribu komentēt, kas tur darījās. Tikko mēs paskatījāmes video atkārtojumus, kur redzams noraidījums un pendeles piešķiršana... Viss tas man atgādina 2006. gadu, kad "Shinnik" izkrita uz 1. divīziju. Mūsu vadība iesniegs sūdzību par tiesāšanu.

Šīs dienas tiesāšana - visatļautības kalngals. Un Kuševu es neprovocēju. Bumba bija mūsu komandai, kad tika apstādināta spēle. Tādos brīžos pretinieks, sekojot "fair play" paraugam, atdod bumbu pretinieku vārtsargam, nevis tiek izsista autā, tuvu laukuma gala līnijai. Un tie žesti, kurus Kuševs rādīja... Kā nekā viņš tomēr vēl ir kucēns futbolā, salīdzinot ar mani, tāpēc cieņai būtu jābūt jebkurā gadījumā. Varbūt Bulgārijā tā nav pieņemts? Taču šeit ir Krievija. Un cieņu pret cilvēkiem, kas spēlējuši lielu lomu PSRS un Krievijas futbolā, ir jāizrāda."

Izmantotie resursi:
championat.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja