Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Hščanoviča "Toronto FC" nenotur uzvaru pret Dalasu

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Hščanoviča "Toronto FC" nenotur uzvaru pret Dalasu
Toronto futbolistam Čadam Baretam (pa kreisi) radušās nesaskaņas ar Dalasas spēlētājiem
Foto: AFP/Scanpix

Aizvadītajā naktī MLS līgā futbolā Latvijas aizsarga Raivja Hščanoviča pārstāvētā "Toronto FC" savā laukumā nospēlēja neizšķirti 1:1 pret "FC Dallas". Hščanovičs laukumā pavadīja 67 minūtes.

Gandrīz 20 tūkstošu skatītāju klātbūtnē vakar "Toronto FC" kārtējā MLS spēlē uzņēma Rietumu konferences 3. vietas īpašnieci "FC Dallas". Mājinieku pamatsastāvā pēc ilgāka pārtraukuma izgāja arī mūsu aizsargs Raivis Hščanovičs. Pirmajā puslaikā nevienai komandai vārtus gūt neizdevās, lai arī īpaši mājiniekiem bija labas iespējas atklāt rezultātu. Savukārt otrajā mača daļā ar precīziem sitieniem apmainījās abu komandu jaunieguvumi - vispirms Maikons 61. minūtē nevainojami raidīja bumbu tuvajā vārtu stūrī, bet 77. minūtē Rodrigezs pēc stūra sitiena ar galvu panāca izlīdzinājumu. Spēles labākos momentus iespējams noskatīties ŠEIT.

Raivis Hščanovičs tika nomainīts 67. minūtē. Sev atvēlētajā laikā kreisās malas aizsargs nospēlēja samērā stabili, rupjas kļūdas nepieļaujot. Ar 23 punktiem 16 mačos "Toronto FC" Austrumu konferencē itin pārliecinoši ieņem 3. vietu. Tiesa, līgas kopējā tabulā kanādiešiem 8. vieta 16 komandu konkurencē.

Nākamo spēli "Toronto FC" aizvadīs naktī no otrdienas uz trešdienu (precīzāk - trešdien, plkst.3 no rīta), kad gaida pirmais mačs "CONCACAF" Čempionu līgā. Pretī savā laukumā stāsies "Club Deportivo Motagua" no Hondurasas.

Izmantotie resursi:
Toronto FC
Major League Soccer

  -3 [+] [-]

, 2010-07-25 11:13, pirms 14 gadiem
Gandrīz 20 tūkstošu skatītāju
Varbut Latvija bus ta
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2010-07-25 11:38, pirms 14 gadiem
Nāves ēnā rakstīja: Jauzcel normals stadions
ja kur???????
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-07-25 12:25, pirms 14 gadiem
ja celtu stadionu, tad par to zinātu visa Latvija, kad būtu uzcelts, visi ietu to ievērtēt, un ja tas patiktu, tad cilvēki joprojām apmeklētu to..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-07-25 12:55, pirms 14 gadiem
Ronaldo_7 rakstīja: ja celtu stadionu, tad par to zinātu visa Latvija, kad būtu uzcelts, visi ietu to ievērtēt, un ja tas patiktu, tad cilvēki joprojām apmeklētu to..
bullšits. atnāktu, apskatītos un aiziet, atpakaļ uz 1.5 tūkstošiem.
Ja grib patstāvīgu, normālu fanu pieplūdumu, tad arī patstāvīgi rādiet normālu futbolu. Un jā, Petriju naher ārā.

  -1 [+] [-]

, 2010-07-25 13:06, pirms 14 gadiem
Pertija ja ara,par Dinaburgu,stulbs Lff likums,vispirms prom no Latvijas futbola,bet kas tagad notiek