Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Jaunzems ceturto reizi Ekstraklasē nāk uz maiņu, Krollis futbolu turpina vērot no malas

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Jaunzems ceturto reizi Ekstraklasē nāk uz maiņu, Krollis futbolu turpina vērot no malas
Alvis Jaunzems (priekšplānā). Foto: stalmielec.com

Savā ceturtajā Polijas Ekstraklases spēlē piedalījās Latvijas valstsvienības futbolists Alvis Jaunzems, kura Melecas "Stal" savā laukumā atzina Poznaņas "Warta" pārākumu (0:1).

24 gadus vecais pussargs cīņā tika iesaistīts 61. minūtē. Jaunzems visās četrās Ekstraklases spēlēs piedalījies, nākot uz maiņu.

"Warta" vienīgos vārtus iesita 75. minūtē, kad precīzs bija savulaik Lisabonas "Sporting" klubam piederējušais portugālis Migels Mariss Luišs.

Triju zaudējumu virknē esošā Melecas komanda ar 12 spēlēs nopelnītiem 12 punktiem kopvērtējumā ierindojas 14. pozīcijā 18 vienību konkurencē.

Itālijas B sērijā piekto "Spezia" spēli pēc kārtas no malas vēroja uzbrucējs Raimonds Krollis, kurš šosezon nelielu laiku nospēlējis vien trijās līgas cīņās. 21 gadu vecais Latvijas izlases futbolists Itālijā pēdējoreiz laukumā izgājis 15. septembrī.

"Spezia" otrā puslaika kompensācijas laika 14. minūtē izlaida pārsvaru un izbraukumā spēkojās neizšķirti (2:2) pret trešajā vietā esošo "Palermo". No A sērijas izkritusī "Spezia" sezonas pirmajā posmā deviņās cīņās ieguvusi vien septiņus punktus, 20 klubu starpā ieņemot 17. pozīciju.

Izmantotie avoti:
https://www.ekstraklasa.org/centrum...
https://www.legab.it/seriebkt/parti...

  -1 [+] [-]

, 2023-10-24 08:40, pirms 8 mēnešiem
Krollis ir Valmieras kluba visu laiku veiksmīgākais transfēru darījums - tas ierakstāms ar zelta burtiem.

     [+] [-]

, 2023-10-24 10:16, pirms 8 mēnešiem
Var jau būt,ka Krollis sagaidīs savu iespēju,bet būtībā šeit ir klasisks piemērs,kā sabojāt savu attīstību futbolā,pārvērtējot savas spējas.Gan Jānis Ikaunieks aplauzās,pa taisno dodoties uz Top 5 līgu,gan tagad Krollis.Varbūt vajag mērot Rudņeva ceļu un pakāpeniski iekarot futbola virsotnes.Pat norvēģu šobrīd lielākā zvaigzne sāka ar Austrijas Bundeslīgu.nevis Vācijas,bet otra zvaigznīte aizlēca vēl tīņa gados uz Madrides Real un šobrīd mētājās no vienas līgas uz otru,Real nevajadzīgs.Tā tas man izskatās no malas.

     [+] [-]

, 2023-10-24 10:27, pirms 8 mēnešiem
alguns rakstīja: Var jau būt,ka Krollis sagaidīs savu iespēju,bet būtībā šeit ir klasisks piemērs,kā sabojāt savu attīstību futbolā,pārvērtējot savas spējas.Gan Jānis Ikaunieks aplauzās,pa taisno dodoties uz Top 5 līgu,gan tagad Krollis.Varbūt vajag mērot Rudņeva ceļu un pakāpeniski iekarot futbola virsotnes.Pat norvēģu šobrīd lielākā zvaigzne sāka ar Austrijas Bundeslīgu.nevis Vācijas,bet otra zvaigznīte aizlēca vēl tīņa gados uz Madrides Real un šobrīd mētājās no vienas līgas uz otru,Real nevajadzīgs.Tā tas man izskatās no malas.
Problēma bija, ka Valm. turētāji gribēja lielo kāpostu, ko teiksim Polija nebija gatava maksāt, līdz ar ko beigās Itālija ko nosauca par komromisu.
Uz tā fona jauniem spēlētājiem ir jābūt piesardzīgiem dodoties saistībās ar Valmieru, pretēji tam kā man šķita pirms kāda laiciņa.

  +2 [+] [-]

, 2023-10-24 11:04, pirms 8 mēnešiem
Algu, tu par edegoru runā? Tas pats kurš ir Arsenal līderis Premjerligā?

  -1 [+] [-]

, 2023-10-24 12:30, pirms 8 mēnešiem
varenais_eksperts rakstīja: Algu, tu par edegoru runā? Tas pats kurš ir Arsenal līderis Premjerligā?
Neesi tik kritisks - viņš vienreiz pilnā nopietnībā vienā plauktā lika Valjadolidu ar Napoli.

     [+] [-]

, 2023-10-24 15:37, pirms 8 mēnešiem
varenais_eksperts rakstīja: Algu, tu par edegoru runā? Tas pats kurš ir Arsenal līderis Premjerligā?
Vispārībā,šeit runa bija par Krolli.Labi,mans salīdzinājums ar futbpla zvaigznēm varbūt nebija īsti korekts,bet domāju jēgu visi šeit saprata.

     [+] [-]

, 2023-10-24 17:20, pirms 8 mēnešiem
alguns rakstīja: Vispārībā,šeit runa bija par Krolli.Labi,mans salīdzinājums ar futbpla zvaigznēm varbūt nebija īsti korekts,bet domāju jēgu visi šeit saprata.
Transfēra galamēŗki spēlētājam ar līgumu ir diezgan gūti ietekmēt, Valmieras noteikto cenu varēja pacelt tikai "lielā" komanda.