Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Rubinam un Koļesņičenko uzvara

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Rubinam un Koļesņičenko uzvara
Andrejs Rubins
Foto: www.inter.az

Vakar Azerbaidžānas čempionātā futbolā tika aizvadītas vairākas 19. kārtas spēles. Vienā no tām Baku "Inter", spēlējot Andrejam Rubinam un Vladimiram Koļesņičenko, izbraukumā smagā cīņā ar 1:0 pārspēja "Turan".

4 000 skatītāju klātbūtnē vakar Azerbaidžānas čempionāta pastarīte "Turan" uzņēma valsts čempioni Baku "Inter". Tomēr "Inter" nebūt neklājās viegli - tikai pateicoties Asioli Danilou otrajā puslaikā gūtajiem vārtiem, Baku klubs izcīnīja minimālu uzvaru ar 1:0. Mūsu Andrejs Rubins pēc potītes savainojuma sadziedēšanas laukumā pavadīja visu spēli, bet Vladimirs Koļesņičenko tika uzmainīts 75. minūtē. Ar vērā ņemamām aktivitātēm mūsu futbolisti neizcēlās.

Gan Rubinsm gan Koļesņičenko pēc šī mača dosies uz Latviju, lai pēc pāris dienām pievienotos mūsu izlases nometnei. Abus futbolistus valstsvienības galvenais treneris Aleksandrs Starkovs ir iekļāvis kandidātu pulkā gaidāmajiem diviem Pasaules kausa izcīņas atlases cikla mačiem pret Luksemburgu.

Cita mūsu futbolista - vārtsarga Pāvela Doroševa - pārstāvētā "Qabala" savu 19. kārtas spēli aizvadīs šodien, savā laukumā tiekoties pret 8. vietā esošo "Karvan Evlakh". Baku "Inter" turnīra tabulā ar 46 punktiem 19 spēlēs ieņem 2. vietu, par punktu atpaliekot no cita galvaspilsētas kluba "Baku". Savukārt "Qabala" ar 18 mačos gūtajiem 20 punktiem ir desmitā 14 komandu konkurencē.

Izmantotie resursi:
azerisport.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2009-03-22 09:54, pirms 15 gadiem
Prieks par abiem. Koļesņičenko jāmēģina nostiprināties sastāvā, Rubins jau ir līderis. Jāapsteidz "Baku" un tituls rokā.

Jācer uz vēlvienu Doroševa spēli sausā, lai palīdzētu komandai pacelties augstāk turnīra tabulā. Doroševam jācenšas arī piesaistīt Starkova uzmanību! Veiksmi!

  +4 [+] [-]

, 2009-03-22 10:44, pirms 15 gadiem
to reikons
Kad Doroševs spēlēja Latvijā ,neviens neiepīkstējās,ka jāņem izlasē.
Tagad spēlē kaut kāda štrunta Blāzmas līmeņa komandā,tad tūdaļ jāpiesaista Starkova uzmanība.Kur tad liksim Vaņinu,Koļinko,Romanovu?
Vārti tikai vienu.Petroviča uzmanību viņš varētu piesaistīt, ja būtu palicis Skonto, nevis pārgājis uz zemāka līmeņa klubu.Drīzāk jau Māliņš tuvāk izlasei.