Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Freimanis, A.Silagailis un Rudņevs pie teikšanas netiek

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Freimanis, A.Silagailis un Rudņevs pie teikšanas netiek
Artūrs Silagailis
Foto: www.turnir.com.ua

Vakar Īrijas Premjerlīgā futbolā Ginta Freimaņa pārstāvētā "St. Patrick's Athletic" izbraukumā ar 1:0 pieveica "Sligo Rovers", bet šodien Ukrainā Artūra Silagaiļa "Kryvbas" viesos ar 1:0 apspēlēja "Kharkiv". Mūsu futbolisti šajos mačos nepiedalījās. Savukārt "ZTE" klubā nedrīkst spēlēt Artjoms Rudņevs, kuram radušās problēmas ar līguma parakstīšanas likumību.

Vakar vēl vakarā Īrijas Premjerlīgas 3. kārtas pēdējā spēlē Ginta Freimaņa pārstāvētā "St. Patrick's Athletic" izbraukumā ar 1:0 pārspēja "Sligo Rovers". Diemžēl mūsu futbolists mačam netika pieteikts. Vienīgos vārtus uzvarētāju labā pirmajā puslaikā guva Marks Līčs. Ar sešiem punktiem trijās spēlēs "St. Patrick's Athletic" turnīra tabulā ieņem 4. vietu. Par Guntara Silagaiļa vārtu guvumu "Cork City" zaudējumā pret "Derry City" jau ziņojām.

Savukārt šodien Ukrainas Premjerlīgā futbolā 21. kārtas mačā Artūra Silagaiļa pārstāvētā Krivijrigas "Kryvbas" izbraukumā ar 1:0 pārspēja pastarīti "Kharkiv". Vienīgos vārtus otrajā puslaikā guva Bulku. Artūrs mačam bija pieteikts, taču diemžēl laukumā netika izlaists. Ar 23 punktiem 21 spēlē "Kryvbas" atrodas 11. vietā turnīra tabulā.

Artjoms Rudņevs joprojām nedrīkst debitēt savā jaunajā klubā - ungāru "ZTE". Artjoms, kurš jau devies uz Latviju, lai pievienotos izlases nometnei, kā izrādās, noslēdzis līgumu ar ungāriem, kaut gan spēkā bija iepriekšējais - ar "Dinaburg" ("Daugavu"). Mūsu futbolistam par šādu soli draud līdz par viena gada diskvalifikācijai, tomēr vēl pastāv iespēja, ka Artjoms spēlēs vai nu Ungārijā, vai tepat Latvijā - "Dinaburg" sastāvā viņš ir pieteikts jaunajam čempionātam. Rudņeva lietā iesaistīti advokāti, un atrisinājums varētu tapt zināms aprīļa sākumā.

Izmantotie resursi:
eircomloi.ie
football.ua
zalamedia.hu

  +1 [+] [-]

, 2009-03-22 19:04, pirms 15 gadiem
Rudņevs vēsais čalis. Noslēdz ligumu kamer ir spēkā vecais. Dabūs vel gadu bez fūža sēdēt.

     [+] [-]

, 2009-03-22 19:54, pirms 15 gadiem
bērndārzs.

     [+] [-]

, 2009-03-22 20:54, pirms 15 gadiem
Kaut kāds sviests. "Dinaburg" viņu piesaka čempionātam. Nu ja, tāpēc jau LFF mājaslapā bija rakstīts Artjoms Rudņevs "Dinaburg". Vai nu pats Rudņevs par līgumu nezināja vai arī.... (labi neteikšu). Gribētos noskaidrot iemeslu. Stulbi būtu, ja viņam iedotu diskābeli. Bet, kas zina, varbūt pats vainīgs!

     [+] [-]

, 2009-03-22 20:57, pirms 15 gadiem
Pašvaki klājās mūsējiem..pat tādos eiropas necilos klubos

     [+] [-]

, 2009-03-24 08:57, pirms 15 gadiem
Par Freimani.
Tur ir anglju futbols.Tur ir jaaeed zeme uz laukuma........
Freimanis nav taada stila vecis.Taapeec jau arii nespeelees...........
ir jaaciinaas par katru metru uz laukuma.