Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Sofijas "CSKA" plāno pārdot vairākus leģionārus

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Sofijas "CSKA" plāno pārdot vairākus leģionārus
Sofijas "CSKA" līdzjutēji
Foto: AP

Bulgārijas klubs Sofijas "CSKA", kurā spēlē arī Latvijas futbolists Viktors Morozs, tuvākajā laikā plāno pārdot vairākus ārzemju futbolistus, ja neatradīsies jauns komandas īpašnieks, kurš klubā varētu ieguldīt naudas līdzekļus.

Kā ziņo bulgāru mediji, Sofijas "CSKA" kluba vadība tuvākajā laikā plāno pārdot vairākus ārzemju futbolistus. Iemesls ir pavisam vienkāršs - kluba īpašnieks, indiešu miljardieris Pramods Mitals, komandas vajadzībām vairs nepiešķir finansējumu un vēlas pārdot "CSKA", taču nevar atrast pircēju. Līdz ar to "CSKA" nokļuvusi finansiālās grūtībās, tāpēc, ja arī turpmāk nesekmēsies ar jauna īpašnieka atrašanu, līdzekļi tiks taupīti, pārdodot vairākus ārvalstu futbolistus, kuru algu nomaksai bulgāriem sāk trūkt līdzekļu.

Sofijas "CSKA" patlaban maizi pelna 12 ārvalstu spēlētāji, tostarp arī Latvijas futbolists Viktors Morozs. "CSKA" vadība plānojusi pārtraukt līgumsaistības ar tiem futbolistiem, kas, pēc komandas vadītāju domām, laukumā neatpelna savu lielo algu. Tiesa gan, Morozam tas nedraud - pirmkārt, viņa alga nav tik liela, otrkārt, ar savu sniegumu laukumā mūsu futbolists sevi pierādījis kā ļoti stabilu un komandai vajadzīgu spēlētāju. Kā prognozē "CSKA" līdzjutēji, gadījumā, ja tiks pārdoti vairāki leģionāri, Morozam būs vēl lielāka iespēja nostabilizēties komandas sastāvā un kļūt par vienu no līderiem.

Pats Viktors Morozs šovakar sarunā ar eSports.lv pastāstīja, ka liela daļa no bulgāru masu medijos sarakstītā nav patiesība, taču tajā pašā laikā šādas naudas problēmas, iespējams, klubā pastāv. Viktors arī piebilda, ka klubs neplāno atteikties no viņa pakalpojumiem.

Jau rīt Sofijas "CSKA" gaida ļoti atbildīga spēle vietējā čempionātā - savā laukumā tiks uzņemta "Litex" komanda. Sofijas "CSKA" turnīra tabulā ar 13 kārtās sakrātajiem 28 punktiem ir līdere, 2. vietu ieņem cits galvaspilsētas klubs - "Levski", kam ir par punktu mazāk, bet 3. vietā ar 25 punktiem atrodas jau pieminētā "Litex". Jāpiebilst, ka pēdējos trijos mačos Bulgārijas čempionātā "CSKA" nospēlējusi neizšķirti 1:1.

  +5 [+] [-]

, 2008-11-21 21:19, pirms 15 gadiem
Diezvai Morozu pardos..
Vissmaz es ceru..

  +1 [+] [-]

, 2008-11-21 21:25, pirms 15 gadiem
ceru,ka Morozs nav starp tiem,jo izskatās,ka baigi labi iejuties! Kaut gan zinot to kā mūsējiem pēdējā laikā "veicas" futenī ārzemju klubos..tpfu tpfu tpfu

  +1 [+] [-]

, 2008-11-21 21:28, pirms 15 gadiem
nja, katru dienu šādas ziņas.. un gan kādu laiku vēl turpināsies
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2008-11-21 21:31, pirms 15 gadiem
dragoo rakstīja: nja, katru dienu šādas ziņas.. un gan kādu laiku vēl turpināsies
domājams, ka sportistiem nāksies spēlēt par mazākām summām.

  +4 [+] [-]

, 2008-11-21 21:36, pirms 15 gadiem
Šķiet nevienam vars nav naudas.

     [+] [-]

, 2008-11-21 22:20, pirms 15 gadiem
Krokodils rakstīja: Šķiet nevienam vars nav naudas.
Lai nu kas buutu teicis, bet nejau nu City fans