Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Bulgārijā kārta bez mūsējiem

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Bulgārijā kārta bez mūsējiem
Staņislavs Pihockis
Foto: www.chernomorepfc.bg

Bulgārijas čempionātā futbolā šodien tika aizvadītas 19. kārtas spēles. Diemžēl šoreiz laukumā neizgāja neviens mūsu futbolists - Viktors Morozs nemaz netika pieteikts Sofijas "CSKA" mačam, bet Staņislavs Pihockis palika rezervē Varnas "Cherno More" sastāvā.

Bulgārijas čempionātā futbolā šodien tika aizvadītas 19. kārtas spēles. Viktora Moroza pārstāvētā Sofijas "CSKA" izbraukumā ar 2:0 pārspēja Varnas "Spartak". Diemžēl "CSKA" jaunais galvenais treneris Ļuboslavs Peņevs turpina neuzticēties mūsu futbolistam, un šoreiz Viktors nemaz netika iekļauts 18 spēlētāju pieteikumā. Tomēr pēc Ļuboslava Peņeva stāšanās pie komandas stūres "CSKA" izcīnījusi četras uzvaras četros mačos (Morozs tikai vienā no tiem izgāja uz maiņu), tāpēc nevienam nebūtu iemesla prasīt pēc pārmaiņām sastāvā.

Kā Morozs sarunā ar eSports.lv atzina pirms pāris dienām, jaunais treneris klubā ieviesis jaunu taktiku, kā rezultātā cīņa par vietu sastāvā ir daudz sīvāka nekā iepriekš. Patlaban par iemeslu Moroza nespēlēšanai tiek minēta sliktā sportiskā forma, taču mūsu sportists uzskata, ka nākotnē tiks pie spēlēšanas, ja treniņos sevi pierādīs. Latvijas izlases galvenais treneris Aleksandrs Starkovs Morozu nav iekļāvis valstsvienības kandidātu sarakstā gaidāmajiem Pasaules kausa izcīņas atlases cikla mačiem pret Luksemburgu.

Savukārt Staņislava Pihocka pārstāvētā Varnas "Cherno More" izbraukumā nospēlēja bezvārtu neizšķirti 0:0 pret "Chernomorec". Pihockis atšķirībā no iepriekšējiem mačiem šoreiz vismaz bija spēles pieteikumā, tomēr mūsu spēlētājs laukumā netiks izlaists. Pihockis ir Latvijas U-21 izlases kandidātu sarakstā gaidāmajiem pārbaudes mačiem pret Polijas (27. martā Rīgā) un Somijas (1. aprīlī izbraukumā) vienaudžiem.

Turnīrā tabulā Sofijas "CSKA" ar 19 spēlēs izcīnītajiem 44 punktiem ieņem 1. vietu, tiesa gan, sīvākajai pretiniecei "Levski" ir par diviem punktiem mazāk un spēle rezervē. Savukārt "Cherno More" ar 36 punktiem noslēdz pirmo trijnieku.

Izmantotie resursi:
gong.bg
sportal.bg

  -3 [+] [-]

, 2009-03-21 21:20, pirms 15 gadiem
kas tas par Pihocki nezinu tadu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-03-22 09:45, pirms 15 gadiem
zidlers rakstīja: kas tas par Pihocki nezinu tadu
"Rīgā" spēlēja pirms tā bankrotēja. Žēl protams par Morozu, bet ar cerīgu aci skatos uz Pihocki. Gaidu debiju. Morozs ir izīrēts no "Skonto" vai arī viņu beigu beigās nopirka? Labāks šoreiz laikam būtu īres gadījums, jo tad viņš varētu atgriezties un spēlēt "Skonto". Gluži tāpat kā Perepļotkins un "Derby County". Veiksmi abiem un ceru, ka nākamajā kārtā vismaz viens no viņiem izies laukumā!