Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Morozam un "CSKA" uzvara Sofijas derbijā pret "Levski"

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Morozam un "CSKA" uzvara Sofijas derbijā pret "Levski"
Viktors Morozs
Foto: LaPresse/Scanpix

Šovakar Bulgārijas čempionātā futbolā Sofijas derbijā futbolā "CSKA" ar 2:0 pārspēja "Levski". Uzvarētāju rindās 30 minūtes spēlēja mūsu pussargs Viktors Morozs.

Bulgārijas čempionāta 6. kārtas spēlē šovakar ilgi gaidītajā Sofijas derbijā savā starpā tikās "CSKA" un "Levski" komandas. Kā jau pirms mača tika prognozēts, Latvijas pussargs Viktors Morozs "CSKA" sākumsastāvā nedevās, bet sākotnēji palika uz rezervistu soliņa. 15 000 skatītāju klātbūtnē nominālā mājiniece "CSKA" vadībā izvirzījās jau 15. minūtē, kad "Levski" aizsargu rupju kļūdu izmantoja Ivans Stojanovs - 1:0. Visai interesantā spēlē pirmais puslaiks arī noslēdzās ar minimālu "CSKA" vadību.

"CSKA" aktīvāk uzsāka arī otro puslaiku - brazīlietis Mišels Platīni gan neizmantoja labu iespēju dubultot pārsvaru. 60. minūtē laukumā devās Viktors Morozs - acīmredzot ar nolūku pastiprināt vidējo līniju, neļaujot pretiniekiem izveidot sakarīgus uzbrukumus. Pēc brīža "CSKA" tomēr izdevās panākt 2:0, kad pēc stūra sitiena precīzs bija Kostadins Stojanovs. Līdz spēles beigām nekas īpašs vairs nenotika (ja neskaita "Levski" vārtsarga un kapteiņa Petkova savainojumu), un "CSKA" izcīnīja uzvaru 124. Sofijas derbijā Bulgārijas čempionāta ietvaros.

Viktors Morozs, kā jau minēts, laukumā devās 60. minūtē pie rezultāta 1:0. Līdz mača beigām Morozs ar vērā ņemamām aktivitātēm neizcēlās, nevainojami tiekot galā ar saviem tiešajiem pienākumiem balsta pussarga pozīcijā - aizsardzības pastiprināšanu un pretinieku uzbrukumu jaukšanu.

Ar 16 punktiem sešos mačos Sofijas "CSKA" ir Bulgārijas čempionāta līdere, tiesa gan, "Chernomorets" ir tikpat punktu, bet sliktāka vārtu attiecība.

     [+] [-]

, 2009-09-21 10:27, pirms 15 gadiem
Ja komandas sastāvā ir Mišels Platinī- kaut arī brazīlietis, tad uzvarai ir jābūt!