Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Lukjanovs spēlē, komandai neizšķirts

Lukjanovs spēlē, komandai neizšķirts
FC ''Šiauliai''
Foto: www.fcsiauliai.lt

Šovakar tika aizvadītas kārtējās spēles Lietuvas futbola A līgā. No latviešiem laukumā izgāja tikai Ivans Lukjanovs, taču viņa pārstāvētā ''Šiauliai'' vienība nespēja pieveikt vienu no vājākajām līgas komandām ''Šilute''. Mačs noslēdzās ar rezultātu 2:2.

''Šiauliai'' klubu pašlaik oficiāli pārstāv četri futbolisti no Latvijas, taču pie spēlēšanas reāli tiek tikai viens - Ivans Lukjanovs. Tas izskaidrojams nevis ar mūsu futbolistu vājo sniegumu, bet gan ar savainojumiem. Vārtsargs Ingus Lukovičs savainojuma dēļ ir spiests izlaist visu sezonu, bet Nauris Bulvītis un Intars Kirhners joprojām ārstē savainojumus, kas viņiem liedz piedalīties mačos.

Toties Lukjanovs ir kļuvis par stabilu pamatsastāva futbolistu un spēlē bez maiņām. Izņēmums nebija arī šodienas mačs ar ''Šilute'' komandu, kad leģionārs no Latvijas uz zālāja pavadīja visu spēli. Tomēr tas nepalīdzēja klubam pieveikt vienu no vājākajam līgas komandām ''Šilute'', jo cīņa noslēdzās ar rezultātu 2:2.

Pirmos vārtus guva viesi no Šauļiem, kad 22. minūtē precīzi sita Mindaugs Lukošēvičs, vēlāk spēle izlīdzinājās, taču bija diezgan garlaicīga. Atlikusī puslaika daļa izcēlās tikai ar to, ka 39. minūtē tribīnēs izraisījās kautiņš starp abu klubu faniem, kurus izšķīra tikai apsardzes darbinieki. Pēc pārtraukuma laukuma saimnieki ātri rezultātu izlīdzināja, kad vārtus guva Eimants Morozs. Tomēr pēc pāris minūtēm atkal vadību atguva ''Šiauliai'' komanda, kad Ivana Lukjanova nopelnīto soda sitienu vārtu guvumā pārvērta Mants Kuklis. Diemžēl, taču šādu rezultātu viesi nenoturēja, jo mača izskaņā strīdīgu pendeli realizēja Nerijus Vaļskis - 2:2.

No pārējiem mačiem jāatzīmē, ka FBK ''Kaunas'' diezgan negaidīti savā laukumā piekāpās Viļņas ''Vētra'' klubam - 1:2, bet Paņevežas ''Ekranas'' izbraukumā piekāpās ''Sūduva'' klubam - 1:2.

''Šiauliai'' turnīra tabulā ar četriem punktiem pašlaik atrodas septītajā pozīcijā.

Izmantotie resursi:
futbolas.lt

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja