Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

"Lech" negrasās pārdot Rudņevu, Verpakovskis kravā čemodānus

Andris Liepa
Andris Liepa

"Lech" negrasās pārdot Rudņevu, Verpakovskis kravā čemodānus
Māris Verpakovskis (pa labi)
Foto: www.onsports.gr

Pēdējo dienu laikā pienākušas ziņas par Latvijas vadošo uzbrucēju iespējamajiem karjeras turpinājumiem – Artjoms Rudņevs varētu palikt Polijas klubā Poznaņas „Lech”, kamēr Māris Verpakovskis savu šī brīža mājvietu Grieķiju varētu pamest.

Māris Verpakovskis savā „Twitter” kontā pavēstījis sekojošo: „Krāmēju čemodānus, nākamajā gadā visdrīzāk spēlēšu citā klubā. Līgums tika piedāvāts, bet sakarā ar krīzi utt. – uz diezgan pieticīgiem nosacījumiem. Par nākotnes plāniem ceru tikt skaidrībā tuvākās nedēļas laikā, pagaidām neviena konkrēta piedāvājuma nav. Ar Kijevu man ir līgums līdz gada beigām, bet ceru, ka tagad mani atlaidīs par brīvu.” Acīmredzot vēl pastāv maza iespēja, ka viņa šī brīža klubs Hēraklejas „Ergotelis” tomēr piedāvās labāku līgumu, kas varētu likt mainīt Verpakovska domas.

Savukārt Artjoms Rudņevs, kura sakarā kā iespējamais jaunais saimnieks tiek saukts klubs pēc kluba, tomēr varētu palikt turpat Poznaņā. „Lech” kluba sporta direktors Pogoželčiks pavēstījis: „Pēc šīs sezonas mums nav nodomu pārdot Rudņevu.” Šādā veidā klubs devis nepārprotamu signālu gan pašam futbolistam, gan klubiem, kas ir ieinteresēti Rudņeva pakalpojumos.

Tāpat kļuvis zināms, ka Rudņevs savainojuma dēļ nespēlēs pret Dortmundes „Borussia”. Polijas čempionātā cīņā par Eirokausiem palikušas trīs svarīgas kārtas, un klubs darīs visu, lai Rudņevu sagatavotu jau nākamajam mačam pret Ivana Lukjanova un Sergeja Kožana Gdaņskas „Lechia”. „Lech” treneris Hosē Marija Bakero: „Nav iespēju, ka Rudņevs ceturtdien varētu spēlēt pret „Borussia”. Darām visu, lai nostādītu viņu uz kājām uz spēli pret „Lechia”. Artjoms šobrīd trenējas individuāli un dienu no dienas palielinām viņam slodzes. Taču vēl nav tik labi, lai varētu spēlēt jau pret Dortmundi.” Vienubrīd poļu medijos pavīdēja ziņas, ka Rudņevs šajā sezonā vispār vairs varētu nespēlēt, taču viss izrādījies ne tik ļauni, un tiek cerēts, ka jau šo svētdien Rudņevs varēs laukumā tikties aci pret aci ar Lukjanovu & Co.

Izmantotie resursi:
Twitter
Futbol.pl - Piłka Nożna
Sport.pl - Najnowsze informacje - pi³ka noæna -...

 +30 [+] [-]

, 2011-05-19 11:02, pirms 13 gadiem
Kā laiks skrien ... :/ Mārim jau 31
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +16 [+] [-]

, 2011-05-19 11:15, pirms 13 gadiem
zheel vajadzeetu gan kaadai Udinesei paardot, lai paciinaas ČL
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2011-05-19 13:32, pirms 13 gadiem
angelos33 rakstīja: zheel vajadzeetu gan kaadai Udinesei paardot, lai paciinaas ČL
Es, protams, saprotu vēlmi Rudņevu redzēt kādā no augstas klases komandām un vēl labāk ČL turnīrā (neslēpšu, ka arī es to vēlētos), taču cik daudz tu zini par šo "kādu" Udinese klubu? Alexis Sanchez - viens no talantīgākajiem uzbrucējiem pašlaik, par kuru interesējas vairāki Eiropas superklubi, kapteinis Di Natale - pēdējās 2 sezonas ap 30 vārtiem Itālijas čempionātā, vēl pāris uzbrucēju, piemēram, kā Denis. Ja Udinese pildīs solīto un saglabās komandu, tad es nesaprotu, ko vispār Rudņevam tur meklēt - labākajā gadījumā rezervists argentīnieša Denisa vietā.

  -2 [+] [-]

, 2011-05-19 14:55, pirms 13 gadiem
varpa uz Skonto:d

  +1 [+] [-]

, 2011-05-19 16:45, pirms 13 gadiem
klubs zin ko dara
visas lielaas zvaignzes karjeras saakushas ir 2 shkjiras klubos

     [+] [-]

, 2011-05-19 23:05, pirms 13 gadiem
Nu es neuztveru Lech nevēlēšanos Artjomu pārdot kā traģēdiju. Tas ir loģiski, jo viņš ir komandas līderis. Pie tam tagad, kad viņš ir savainots, neviens vēl konkrēti par kaut kādiem piedāvājumiem neko nerunās. Žēl, ka nevarēs piedalīties mačā pret Borussia, kas būtu laba iespēja sevi pierādīt Bundeslīgas čempionvienībai, bet nu uz spēli pret Lechia jābūt gatavam. Turās.

Ļoti gaidu ziņu par Māra karjeras turpinājumu. Laiks Grieķijā bija labs, taču var jau kaut ko mainīt pēc īres beigām. Man jau patiktu kaut vai tāpati Horvātija, kurš viņš iepriekš spēlēja. Lai veicas.

  +1 [+] [-]

, 2011-05-20 00:49, pirms 13 gadiem
Verpakovska nākamā pietura Inter Bakūūūuuuū, ja vien mūsu stariku neatšūs, bet visticamāk, ka atšūs,jo tas jau vairs nav nekāds treneris... Blāvs!Tukšs, iestidzis 2004. gadā!