Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Gauračs: "Mērķis ir uzvara čempionātā"

Gauračs: "Mērķis ir uzvara čempionātā"
Edgars Gauračs

Šodien Itālijas dublieru čempionātā mūsu futbolista Edgara Gaurača pārstāvētā "Ascoli" vienība astotdaļfināla atbildes spēlē izcīnīja uzvaru pār "Atalanta" dublieriem. Gauračs, kurš atklāja spēles rezultātu, bija viens no galvenajiem uzvaras kaldinātājiem savā komandā.

Mūsu futbolists sāka spēli pamatsastāvā, un jau astotajā minūtē guva dueļa pirmos vārtus. Pēc četrām minūtēm Edgara komandas biedrs Džiordži pārsvaru dubultoja, bet par spēles noslēgšanu uz priecīgas nots parūpējās di Takkio, kurš 92. minūtē panāca 3:0 gan otrajā spēlē, gan divu spēļu summā. eSports.lv uz sarunu aicināja vienu no "Ascoli" dublieru komandas līderiem Edgaru Gauraču.

Kādas izvērtās astotdaļfināla spēles pret "Atalanta"?
Pagājušajā sestdienā izbraukumā ar viņiem nospēlējām 0:0, toreiz nedaudz nepaveicās ar momentu realizāciju. Bija daudz iespēju, sitām arī pa vārtu konstrukciju, bet bumba spītīgi negāja vārtos. Šodien spēlējām mājās, un attiecīgs arī rezultāts - uzvarējām 3:0. Man izdevās iesist jau spēles sākumā - izgāju viens pret vārtsargu, raidīju bumbu pāri viņam, vārtu tālajā stūrī. Bija atnākuši daudz skatītāju, tai skaitā arī kluba amatpersonas un valdes locekļi, visā garajā "Ascoli" vēsturē dublieru komandai vēl nav bijušas tādas iespējas uzvarēt. Šosezon dublieru komanda ir atvērusies, uzskatu, ka arī pats demonstrēju labu sniegumu.

Kā gatavosieties atlikušajām izslēgšanas spēlēm?
Plejoffi atsāksies otrajā jūnijā un turpināsies līdz pat astotajam, par čempionu godu cīnās vairs tikai 8 komandas, pašas spēcīgākās. Treneris mums ir izvirzījis mērķi kļūt par čempioniem, viņš tic komandai un otrādi - arī mēs uzticamies trenerim. Lai gan pauze bez spēļu prakses sanāks diezgan liela, pagaidām nekādas pārbaudes spēles nav plānotas - vienkārši trenēsimies, varbūt uzspēlēsim ar lielo komandu. Tagad ir iedotas divas atpūtas dienas, pēc tam atsāksim treniņus. Nav izslēgts, ka šajās divās nedēļās kāds no dublieriem tiks arī paņemts uz pirmo komandu.

Un kā ar nedaudz tālāku nākotni? Iepriekš pieļāvi iespējamību atgriezties Latvijā, "Liepājas metalurga" komandā. Jurija Andrejeva trenera krēsla sašūpošanās kaut ko maina?
Es sekoju līdzi notikumiem Liepājā, bet pašam vēl nav skaidrības kur spēlēšu nākamsezon. Jo labāk sevi parādīšu atlikušajās sezonas spēlēs, jo lielākas iespējas nākotnē. Pats izšķiršos tikai pēc šīs sezonas, kad būs redzami komandas un mani personiskie rezultāti izslēgšanas spēlēs. No sava aģenta esmu dzirdējis, ka "Triestina" no Itālijas B Sērijas par mani izrāda interesi, bet nopietnas sarunas ar viņiem vēl nav bijušas. Izskatās, ka arī "Ascoli" ir ieinteresēti mani paturēt.

Ceturdaļfināli dublieru čempionātā sāksies jau pēc tam, kad lielā komanda būs beigusi sezonu. "Ascoli" plāno piesaistīt kādus spēlētājus no lielās komandas?
Nav izslēgts, ka mēs varētu piesaistīt komandā pāris puišus no pirmās komandas, bet dublieru treneris neuzskata, ka tas būtu akūti nepieciešams, jo ar to komandu, kas mums ir šobrīd, esam spējīgi sasniegt labus rezultātus. Arī es pats šajā ziņā domāju līdzīgi, mēs ar puišiem esam labi saspēlējušies un nav ko jaukt ārā kolektīvu!

Izmantotie resursi:
ascolicalcio.net

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +11 [+] [-]

, 2008-05-17 23:52, pirms 16 gadiem
Prieks, ka Gauračam spēle iet no rokas! Tad jau nebūs problēmu iekļūt kādā labā komandā!

  +2 [+] [-]

, 2008-05-18 09:55, pirms 16 gadiem
skatities labakus momentus Ascoli- Atalanta pirmajaa un otrajaa speele. Edgaram ir 9 numurs. ascolicalcio.net: .: ASCOLICALCIO :. Sito Ufficiale - Home Page

     [+] [-]

, 2008-05-18 09:59, pirms 16 gadiem
Oficiaalaja saite Ascoli spied uz televizoru ar nosaukumu "allenamenti interviste" !

     [+] [-]

, 2008-05-18 10:14, pirms 16 gadiem
Gauracham paariet uz LM buutu karjeras norakshana pilniibaa

     [+] [-]

, 2008-05-18 10:15, pirms 16 gadiem
Primaveras finalturnira dalibnieki :http://www.zonacalcio.it/news.html?news=14635

     [+] [-]

, 2008-05-18 10:51, pirms 16 gadiem
Ja vinsh taa turpinaas tad 100% vinu panesms Ascoli pirmaa komanda!

     [+] [-]

, 2008-05-18 11:00, pirms 16 gadiem
Varbūt, lai viņa aģents pameklē kādu komandu A sērijā. Varbūt tiks spēlēt augstākā līmenī+ spēļu prakse viņam ir ar itāļiem.

  +1 [+] [-]

, 2008-05-18 11:41, pirms 16 gadiem
pēc čempja.. Ja nepiedāvaā Stabilu vietu Ascoli A komandā.. tad piss prom kautvai uz Latviju!

     [+] [-]

, 2008-05-18 14:38, pirms 16 gadiem
skaistos vartus iesita edgars , prieks par vinju . Paldies hans-ik

     [+] [-]

, 2008-05-18 14:45, pirms 16 gadiem

     [+] [-]

, 2008-05-18 14:46, pirms 16 gadiem
HIGHLIGHTS e INTERVISTE
ASCOLI ATALANTA 3-0 (tutti a Chieti per le final-8)