Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Ivanovam brīdinājums un uzvara Āfrikā

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Ivanovam brīdinājums un uzvara Āfrikā
Deniss Ivanovs
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Šodien Dienvidāfrikas Republikas (DĀR) čempionātā futbolā visu maču Keiptaunas "Ajax" rindās aizvadīja mūsu futbolists Deniss Ivanovs, palīdzot savai komandai viesos ar minimālu rezultātu 1:0 pārspēt "AmaZulu".

Samērā neveiksmīgi sezonu iesākusī Keiptaunas "Ajax" (piecos mačos pieci punkti - 15. vieta 16 komandu konkurencē) šodien viesojās pie Durbanas "AmaZulu", kurai čempionāta sākumā nav bijis daudz vairāk iemeslu priecāties - tikpat punktu, cik "Ajax", taču 13. vieta. Mūsu aizsargs Deniss Ivanovs jau trešo maču pēc kārtas izgāja Keiptaunas kluba pamatsastāvā, cementējot aizsardzības centru.

Lai gan mača gaitā bumbu vairāk kontrolēja viesi (55% laika, lai gan līdz mača beigu fāzei teritoriālais pārsvars bija daudz lielāks), biežāk uzbruka "AmaZulu" futbolisti, liekot pasvīst "Ajax" aizsardzībai un Ivanovam. Tomēr jau 12. minūtē "Ajax" izvirzījās vadībā, kad Dipsijs Selolvens precīzi realizēja piešķirto 11 metru soda sitienu. Spēles turpinājumā, par spīti vairākām labām izdevībām, neviena komanda vārtus vairs neguva, tādējādi "Ajax" izdevās izcīnīt svarīgu uzvaru izbraukumā - 1:0. Jāatzīmē, ka otrā puslaika izskaņā mājiniekiem bija lieliska iespēja izlīdzināt, jo ar roku savā soda laukumā nospēlēja tieši Ivanovs, taču, par laimi, "Ajax" vārtsargs Vonks pendeli atvairīja.

Deniss Ivanovs laukumā pavadīja visu maču. Deniss bija visai aktīvs, vairākkārt bloķējot un izjaucot pretinieku uzbrukumus, kā arī divreiz pārkāpjot noteikumus. Pirmajā puslaikā Deniss par nesportisku uzvedību pēc paša pārkāpuma saņēma dzelteno kartīti, savukārt otrajā mača daļā, kā jau minēts, savā soda laukumā nospēlēja ar roku, nopelnot pēcāk nerealizētu 11 metru soda sitienu uz "Ajax" vārtiem. Galvenais, ka Ivanovs palīdzējis nosargāt viesu vārtus neskartus. Jāatzīmē, ka Deniss piedalījies trijos mačos Keiptaunas "Ajax" sastāvā, un šajos mačos "Ajax" savākusi lauvas tiesu no gūtajiem punktiem - septiņus no astoņiem.

Ar astoņiem punktiem sešos mačos Keiptaunas "Ajax" turnīra tabulā pakāpusies jau uz 5. vietu, no vicelīderes īpašnieces "SuperSport" atpaliekot tikai par punktu. Līdere ar 14 punktiem ir Orlando "Pirates".

Informācija tiks papildināta...

Izmantotie resursi:
psl.co.za

  +9 [+] [-]

, 2009-09-16 22:34, pirms 15 gadiem
pretinieki, cik noprotams, pārstāv Zulu cilti?

  +5 [+] [-]

, 2009-09-16 22:36, pirms 15 gadiem
Dipsijs Selolvens precīzi realizēja piešķirto 11 metru
Būs kas Teletūbiju radinieks.
Bet nu labi ka Ivanovs kapā.

  +6 [+] [-]

, 2009-09-16 22:45, pirms 15 gadiem
Galvenais, ka Ivanovs palīdzējis noskart viesu vārtus neskartus.

Paskaidrojiet, ko tas nozīmē. CIk saprotu ieviesusies drukas kļūda! Noskart vārtus izklausās visai interesanti

     [+] [-]

, 2009-09-17 11:29, pirms 15 gadiem
Belash rakstīja: Galvenais, ka Ivanovs palīdzējis noskart viesu vārtus neskartus.

Paskaidrojiet, ko tas nozīmē. CIk saprotu ieviesusies drukas kļūda! Noskart vārtus izklausās visai interesanti
Noskart vārtus