Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Rudņeva vārti palīdz "ZTE" tikt pie punkta

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Rudņeva vārti palīdz "ZTE" tikt pie punkta
Artjoms Rudņevs tiek sveikts pēc vārtu guvuma
Foto: www.ztefc.hu

Ar vēl vienu vārtu guvumu Ungārijas čempionātā futbolā izcēlies mūsu uzbrucējs Artjoms Rudņevs, kurš tādējādi palīdzēja savai "ZTE" tikt pie neizšķirta 1:1 izbraukumā pret "Haladas". Spēles ārvalstīs aizvadījuši arī citi Latvijas futbolistu pārstāvētie klubi.

Ar 15. vārtu guvumu sezonā šodien Ungārijas čempionātā futbolā izcēlās Latvijas uzbrucējs Artjoms Rudņevs, kurš palīdzēja savai "ZTE" izbraukumā 28. kārtas spēlē 5 000 skatītāju klātbūtnē tikt pie neizšķirta pret "Haladas" - 1:1. Rudņevs ar precīzu sitienu atzīmējās otrajā puslaikā, panākot izlīdzinājumu pēc bijušā "Skonto" pussarga Mariana Slukas piespēles. Mūsu futbolists laukumā pavadīja visas 90 minūtes un vēl vairākkārt bija labā vārtu gūšanas pozīcijā, tomēr vēlreiz atzīmēties neizdevās. Divas kārtas pirms turnīra beigām "ZTE" ar 28 spēlēs gūtajiem 47 punktiem jau nodrošinājusi vismaz 5. vietu, taču 4. vietā esošā "Ujpest" ir četru punktu attālumā. Līdere ar 61 punktu ir "Debrecen".

Losandželosā aizvadītajā naktī MLS (Major League Soccer) kārtējā spēlē "Toronto FC" noturēja neizšķirtu pret līgas līderi "Galaxy" ar pazīstamo ASV futbolistu Lendonu Donavanu priekšgalā. Mūsu aizsargs Raivis Hščanovičs gan spēlē nepiedalījās, paliekot uz Toronto rezervistu soliņa. Toties jau kompensācijas laikā no laukuma par otro dzelteno kartīti tika noraidīts bijušais "Rīgas" un "Skonto" krievu aizsargs Maksims Usanovs. Astoņās spēlēs "Toronto" izcīnījusi desmit punktu (trīs uzvaras, viens neizšķirts, četri zaudējumi), kas komandu Austrumu konferencē ierindo 3. vietā. Nākamais mačs Toronto futbolistiem paredzēts naktī no trešdienas uz ceturtdienu (pēc Latvijas laika - plkst.4 no rīta) Kanādas čempionātā pret Vankūveras "Whitecaps".

Skotijas 1. divīzijā futbolā tomēr nav iekļuvusi "Brechin City", kas šodien izšķirošajā play-off spēlē ar 0:3 savā laukumā atzina "Cowdenbeath" pārākumu. Tā kā pirmajā mačā tika fiksēts neizšķirts 0:0, divu spēļu summā "Cowdenbeath" uzvarēja. Krišjānis Vallers šodienas spēlē laukumā pavadīja 66 minūtes, savukārt Antons Kurakins savainojuma dēļ nespēlē jau vairākas nedēļas.

Šodien noslēdzās Bulgārijas čempionāts futbolā. 2. vietu izcīnījuši Sofijas "CSKA" futbolisti, kas šodien viesos varēja atļauties zaudēt "Chernomorets" (0:2). Mūsu pussargs Viktors Morozs netika pieteikts šodienas mačam un gaidāms, ka nākamajā sezonā viņš spēlēs citā klubā - līgums ar "CSKA" šovasar beigsies. 30 spēlēs "CSKA" ieguva 58 punktus, bet par čempioni jau pirms vairākām kārtām kļuva "Litex", kura sezonu noslēgusi ar 70 punktiem.

Rumānijas čempionāta 33. kārtā šodien Bukarestes "Rapid" izbraukumā mača galotnē izrāva neizšķirtu pret "Brasov" - 1:1. Edgars Gauračs bija pieteikts spēlei, bet laukumā neizgāja. Vienu kārtu pirms turnīra beigām "Rapid" zaudējusi pēdējās iespējas pakāpties augstāk par 7. vietu. Pēdējā spēle paredzēta 22. maijā mājās pret "Gloria".

Izmantotie resursi:
tudositas.nso.hu
mlssoccer.com
soccernet-assets.espn.go.com
gong.bg
gsp.ro

  +7 [+] [-]

, 2010-05-16 20:26, pirms 14 gadiem
šitam puisim ir iekšās

 +11 [+] [-]

, 2010-05-16 20:29, pirms 14 gadiem
Artjoms malacis.. Ja viņš nesit, tad komanda nevelk
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +15 [+] [-]

, 2010-05-16 20:33, pirms 14 gadiem
Artjoms tiešām malacis!Cerēsim ka tiks Latvijas izlasē un izcelsies un izvilks latviju uz 2012 gada eiropas čempi

  +8 [+] [-]

, 2010-05-16 20:49, pirms 14 gadiem
Vēl viens spēlētājs, kas kandidē uz tikšanu labākā klubā pēc sezonas. Tāpat kā Vanīnī, sevi labi parādījis šogad. Malacis. Tā turēt!

     [+] [-]

, 2010-05-17 20:40, pirms 14 gadiem
Veiksmi malacis.