Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Ivanovam uzvara DĀR, Gaurača pārbaužu rezultāti iepriecina

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Ivanovam uzvara DĀR, Gaurača pārbaužu rezultāti iepriecina
Edgars Gauračs ("Rapid")
Foto: www.gsp.ro

Šodien uzvaru Dienvidāfrikas Republikas (DĀR) čempionātā futbolā izcīnīja Latvijas izlases aizsarga Denisa Ivanova pārstāvētā Keiptaunas "Ajax", savukārt mūsu jaunā uzbrucēja Edgara Gaurača medicīnisko pārbaužu rezultāti ļauj visiem uzelpot - viss kārtībā!

DĀR čempionātā futbolā šodien 28. kārtas mačā Latvijas izlases aizsarga Denisa Ivanova pārstāvētā Keiptaunas "Ajax" savā laukumā, vienīgos vārtus gūstot desmit minūtes pirms mača beigām, ar 1:0 pieveica "Jomo Cosmos". Deniss laukumā pavadīja visas 90 minūtes un pirmajā puslaikā neizmantoja labu iespēju atklāt rezultātu. Pārējā laikā Ivanovs ar vērā ņemamām darbībām spēles teksta tiešraidē neizvēlās.

Līdz DĀR čempionāta noslēgumam palikušas vēl divas kārtas. "Ajax" ar 40 punktiem 28 spēlēs ieņem 7. vietu turnīra tabulā 16 komandu konkurencē. Jāatzīmē, ka pēc čempionāta beigām futbola sezona DĀR vēl nebeigsies - paredzētas vēl divas sponsoru organizētas kausa izcīņas, kas ilgs līdz maijam.

Savukārt šodien tika saņemti Latvijas jaunā uzbrucēja Edgara Gaurača medicīnisko pārbaužu rezultāti. Tie ļāvuši uzelpot - nekādas papildus problēmas ar futbolista cirksni atklātas nav (ja būtu, Edgaram draudētu rehabilitācijas periods un līdz ar to būtu jāizlaiž ilgs laiks, bet "Rapid" amatpersonas šodien paziņoja, ka tādā gadījumā līgums varētu tikt lauzts), līdz ar to Gauračs mierīgi var trenēties kopā ar komandu un atgūt iekavēto. Pagaidām gan vēl nav zināms, vai līdz gada pirmajam mačam Rumānijas čempionātā šosestdien pret "Poli Iasi" Gauračs būs pietiekami labā formā un gatavībā, lai iekļūtu spēles pieteikumā.

Izmantotie resursi:
kickoff.com
prosport.ro

  +3 [+] [-]

, 2010-02-16 21:36, pirms 14 gadiem
nu vismaz tas ir labi

  +3 [+] [-]

, 2010-02-16 21:51, pirms 14 gadiem
Dievs dod.. Savadak nebutu labi.. Turās..

  +1 [+] [-]

, 2010-02-16 21:55, pirms 14 gadiem
jā, veselība pirmajā vietā, bez tās nekā

  +1 [+] [-]

, 2010-02-16 22:18, pirms 14 gadiem
Labas ziņas par Edgaru. Apsveicu. Ivanovs arī malacis, ka palīdzējis noturēt sauso uzvaru!

  +2 [+] [-]

, 2010-02-16 22:40, pirms 14 gadiem
Edgar,pasaki paldies Kultajevam!!!:-) u vel gribas novelet FKVentspils klubam veiksmi ar tadu agentu ka KULTAJEVS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!