Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Rubins un "Inter" cīnās neizšķirti

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Rubins un "Inter" cīnās neizšķirti
Andrejs Rubins
Foto: www.inter.az

Šodien Azerbaidžānas čempionātā futbolā Latvijas futbolista Andreja Rubina pārstāvētā Baku "Inter" izbraukumā cīnījās neizšķirti 1:1 pret "Karabakh". Mūsu futbolists laukumā pavadīja mazliet vairāk par vienu puslaiku.

Andrejs Rubins laukumā devās uz maiņu spēles 35. minūtē, kad rezultāts jau bija neizšķirts 1:1. Mūsu futbolistam gan neizdevās lauzt cīņas gaitu, un mačs arī noslēdzās ar šādu rezultātu. Pēc spēles eSports.lv sazvanījās ar Andreju, lai sīkāk uzzinātu par mača gaitu.

"Tiesneši neko neļāva izdarīt. Varējām uzvarēt, spēlējām labāk, taču visu svilpa uz otru pusi. Neļāva neko bīstamu izdarīt - otrajā puslaikā futbolu spēlējām aptuveni desmit minūtes - pretinieki vāļājās, tikko pieskārās, krita un ilgi gulēja. Mača beigās pēc centrējuma skrēju uz gaisa bumbu, aizsitu, bet pretinieks ar elkoni iedeva man pa galvu - tiesnesis to pat nepamanīja. Tomēr viss ir normāli, savainojums nav nopietns," pastāstīja Rubins.

Pēc 11 aizvadītajām spēlēm Baku "Inter" turnīra tabulā ieņem 1. vietu ar 25 punktiem. Tikpat punktu ir arī "Khazar Lenkoran", bet divi punkti mazāk, bet spēle rezervē ir divām komandām - "FK Baku" un "Simurq Zaqatala".

Izmantotie resursi:
azerisport.com
inter.az

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-11-15 17:09, pirms 16 gadiem
es jau domāju 1 Andrejs niču izrāvis pret 11 pretiniekiem

  +3 [+] [-]

, 2008-11-15 17:12, pirms 16 gadiem
Vaitad ir sliktāks čemp.kā LMT, nedomāju gan tā.

  +1 [+] [-]

, 2008-11-15 17:14, pirms 16 gadiem
andrisd rakstīja: rubins malacis bet azerbaidzanas 4empis ir sliktaka limeni neka lmt
un kāpēc tu domā, ka sliktākā līmenī? Līmenis tur pat ir ļoti pieņemams un arī konkurence un fanu atbalsts dzen komandas uz priekšu..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja