Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

papildināts Gauračam vārti pret "SKA", Višņakova "Cracovia" palīdz "Wisla" kļūt par čempioni

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Gauračam vārti pret "SKA", Višņakova "Cracovia" palīdz "Wisla" kļūt par čempioni
Edgars Gauračs
Foto: www.fc-enisey.ru

Krievijas Nacionālajā līgā ar ceturto vārtu guvumu šosezon atzīmējies Edgars Gauračs, kurš palīdzēja Krasnojarskas "Yenisey" savā laukumā ar 3:0 apspēlēt "SKA-Energiya". Polijas Ekstraklasē aktīvi nospēlējis Ivans Lukjanovs, bet viņa Gdaņskas "Lechia" bezvārtu neizšķirts.

Gaurača "Yenisey" šodien uzņēma ambiciozo "SKA-Energiya". Spēles pirmajā puslaikā mūsu Edgars pie bumbas tika visai reti, taču tieši viņš spēles 44. minūtē atklāja rezultātu. Pēc stūra sitiena izpildes viņš bija pirmais pie vārtsarga atsistās bumbas, ieraidot to vārtu tīklā ar galvu. Otrajā puslaikā Gauračs vienu reizi izrāvās vienatnē pret pretinieku vārtsargu, bet šoreiz pārspēt viņu neizdevās. Mača izskaņā latvietis varēja arī pielikt punktu mačam, bet trāpīja pa vārtu stabu. 81. minūtē Gauračs tika nomainīts, bet viss tika padarīts jau līdz tam - 3:0. Gauračam šodienas vārtu guvums bija ceturtais šajā sezonā. Turnīra tabulā "Yenisey" iekārtojies trešajā vietā.

Kaļiņingradas "Baltika" ar Latvijas futbolistiem Maksimu Rafaļski un Aleksandru Koliņko ierindā tika pie neizšķirta pret "Khimki" - 1:1. Abiem mūsējiem laukumā visas 90 minūtes. "Baltika" 20 vienību konkurencē ieņem septīto vietu.

Slovākijā neveiksmīga diena bijusi Artūram Zjuzinam un Naurim Bulvītim. Neviens no viņiem pie spēlēšanas netika, bet komandas piedzīvoja zaudējumus. Zjuzina "Žilina" pamanījās ar 0:1 zaudēt turnīra pastarītei "Dubnica", bet Trnavas "Spartak" ar 0:2 kapitulēja "Banska Bystrica" priekšā.

Krievijas Premjerlīgā pirmo spēli lielās komandas sastāvā turpina gaidīt Oskars Kļava. Mahačkalas "Anzhi" sausajā spēlē pret "Kuban" viņš pat netika komandas pieteikumā, kaut arī dienu iepriekš guva uzvaras vārtus dublieru rindās. Turcijas Superlīgā pie spēlēšanas nav ticis Deniss Ivanovs, bet viņa "Sivasspor" nospēlēja 1:1 ar "Konyaspor".

Polijas Ekstraklasē pienākjusi 27. kārta. Bez traumētā Artjoma Rudņeva (savainojums neesot pārāks nopietns un jau nākamajā spēlē viņš varētu doties laukumā) ierindā Poznaņas "Lech" ar 1:0 pārspēja Hožuvas "Ruch". Vienīgie vārti pirmā puslaika beigās Jacekam Keļbam. Ivana Lukjanova Gdaņskas "Lechia" viesos nospēlēja 0:0 ar Varšavas "Polonia". Ivans laukumā pavadīja visas 90 minūtes, bija aktīvs un izprovocēja pretinieku uz dzelteno kartīti.

Šodien ar zaudējumu nācās samierināties "Cracovia", kas izmisīgi turpina cīnīties par vietas saglabāšanu Polijas elitē. Izbraukumā pret Krakovas "Wisla" tika piedzīvots zaudējums ar 0:1, kas ļāva krakoviešiem priekšlaicīgi nodrošināt sev Polijas čempiones titulu.

Aleksejs Višņakovs zaudētāju rindās atkal laukumā devās uz maiņu. Aizvadot uz zālāja visu otro puslaiku, Višņakovs vairākas reizes savā kreisajā malā bija ļoti manāms. Mača beigu daļā viņš apspēlēja vairākus pretinieku aizsargus, izdarīja labu piespēli partnerim, bet tas sita neprecīzi. Sev atvēlēto laiku atstrādāja lietderīgi.

Turnīra tabulā "Lechia" ar 40 punktiem ir ceturtā, bet "Lech" ar 39 - sestā. "Cracovia" ir 15. vietā, turpinot cīņu par palikšanu Ekstraklasē.

Izmantotie resursi:
Футбольная Национальная Лига | Лиги
M
Футбол, хоккей, баскетбол, теннис, бокс,...

  -4 [+] [-]

, 2011-05-15 14:20, pirms 13 gadiem
tas tavs trakais virs?

  -4 [+] [-]

, 2011-05-15 17:45, pirms 13 gadiem
nu autors ir par lech samurgojis tekstu:savainojums neesot pārāks nopietns un jau nākamajā spēlēviņš varētu doties laukumā)

  +1 [+] [-]

, 2011-05-15 19:41, pirms 13 gadiem
Prieks par Gauraču. Šķiet beidzot būs sev atradis normālu komandu, kur var uzņemties līdera lomu un gūt vārtus normālā līmenī. Tas pats jāsaka arī par Koļinko un Rafaļski šajā sakarā - beidzot atkal normāla komanda normālā līmenī un var spēlēt visas 90 minūtes.

Žēl, ka Slovākijā mūsējie pie spēlēšanas netiek. Zjuzins sāka skaļi, tagad ir nosēdināts. Bulvītis savu iznācienu vēl tikai gaida. Arī divi izlases pamatsastāva aizsargi paliek bez normālas spēļu prakses - Kļava un Ivanovs. Jāgaida atpakaļ laukumā Rudņevu un jācer uz divām lietām vēl Polijas sakarā šogad - lai Cracovia saglabātu vietu Ekstraklasē, kā arī Lechia aizsniegtos līdz medaļām. Vēl paliek naivas cerības par Lech iekļūšanu Eirokausos. Lai veicas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja