Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Ivanovam uzvara kausā, Gauračs un Mihadjuks nespēlē

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Ivanovam uzvara kausā, Gauračs un Mihadjuks nespēlē
Deniss Ivanovs (Keiptaunas "Ajax")
Foto: www.psl.co.za

Šodien Deniss Ivanovs palīdzēja Keiptaunas "Ajax" ar uzvaru sākt "Telkom" kausa izcīņu futbolā DĀR, savukārt Edgars Gauračs Rumānijā un Pāvels Mihadjuks Skotijā nepiedalījās savu komandu spēlēs.

Ar uzvaru "Telkom Knockout Cup" jeb telefona kompānijas "Telkom" organizēto kausa izcīņu Dienvidāfrikas Republikas (DĀR) 16 labākajām komandām šodien sāka Keiptaunas "Ajax", kas tikai pagarinājumā ar lielām pūlēm pārspēja "Moroka Swallows" - 1:0. Mūsu aizsargs Deniss Ivanovs atgriezās "Ajax" aizsardzības centrā un laukumā pavadīja visas 115 minūtes, divreiz pēc stūra sitieniem bīstami apdraudot pretinieku vārtus - pirmoreiz "Swallows" glāba vārtsargs, otrreiz mūsu futbolista raidījumu, stāvot jau uz vārtu līnijas, izsita sāncenšu aizsargs. Līdz ar šo uzvaru "Ajax" iekļuvusi kausa izcīņas 1/4 finālā.

Rumānijas čempionātā futbolā vēl vienu uzvaru šodien izcīnīja Bukarestes "Rapid", kas viesos ar 1:0 pieveica pastarīti "Unirea Alba Iulia". Vienīgos vārtus ar lielisku tālsitienu no 35 metru attāluma guva Jonita, "Rapid" uzbrukuma līderis, kurš vasarā pārcelsies uz Ķelni. Diemžēl Edgars Gauračs atkal palika uz "Rapid" rezervistu soliņa un spēles laiku neizpelnījās par spīti tam, ka nedēļas laikā mūsu uzbrucējs komandas savstarpējā treniņspēlē atzīmējās ar diviem vārtu guvumiem. Pēc 21 kārtas ar 38 punktiem "Rapid" turnīra tabulā ieņem 3. vietu, tikai par punktu atpaliekot no līderes "Cluj".

Savukārt mūsu aizsargs Pāvels Mihadjuks šodien netika pat pieteikts "Dundee United" spēlei Skotijas kausa izcīņas 1/4 finālā pret Glāzgovas "Rangers" (3:3). Tā kā šajā mačā tika fiksēts neizšķirts, lai noteikti pusfinālistu, norisināsies vēl viena spēle.

Izmantotie resursi:
sport24.co.za
prosport.ro
bbc.co.uk

     [+] [-]

, 2010-03-14 22:05, pirms 14 gadiem
Liels prieks par Ivanovu, kurš tik veiksmīgi atgriezies. Tā turēt.

Laba ziņa arī par Gaurača treniņspēli. Žēl, ka nespēlēja, bet varbūt pēc Jonitas pārcelšanās uz Ķelni Gauračam būs iespēja palikt Rapid rindās, nevis atgriezties FKV...

Mihadjuks? Nu ko... Klubs ļoti labs, tāpēc arī konkurence milzīga. Acīmredzot ir spēlētāji, kas trenerim patīk vairāk!