Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Greisons: "Neizpildījām spēles plānu"

Greisons: "Neizpildījām spēles plānu"
Saimons Greisons

Pēc sestdien Anglijas futbola Čempionāta spēles starp Kaspara Gorkša "Blackpool" un "Charlton Athletic", Blekpūles kluba galvenais treneris kā zaudējuma iemeslu minēja spēles plāna neizpildīšanu.

"Mūsu spēles plāns paredzēja, ka nedrīkstam ielaist vārtus pirmajās desmit līdz 15 minūtēs, taču jau pavisam ātri tas izgāzās," sacīja "Blackpool" galvenais treneris Saimons Greisons. "Mēs aizsardzībā spēlējām kā komanda, kurā viens otru nepazīst, taču jāatzīst arī "Charlton" nopelns, viņi izdarīja visu labāko. Šī ir pirmā reize šosezon, kad tiekam tā apspēlēti, tāpēc, cerams, tā bija tikai viena slikta diena. Nedrīkstam būt arī pārāk sarūgtināti, sezonā ir daudz spēļu."

"Šī bija lieliska uzvara," pēc mača sacīja "Charlton" galvenais treneris Alans Pardjū. "Atmosfēra stadionā bija laba, un mēs arī labi nospēlējām. Komanda rādīja labu sniegumu, bijām pilni iedvesmas un enerģijas, šī bija viena no labākajām spēlēm šosezon. Ņemot vērā pārējos rezultātus, šī mums ir nozīmīga uzvara. Šoreiz spēlējām pret labu komandu."

Izmantotie resursi:
www.bbc.com


, 2008-01-14 08:53, pirms 16 gadiem
rezultaaatu ta vareeja uzrakstiit!
, 2008-01-14 09:27, pirms 16 gadiem
Man vienmēr fascinējusi Anglijas treneru inteliģence. Lielisks spēles plāns - neielaist vārtus pirmajās 10-15min. Bet es zinu vēl lieliskāku spēles plānu - iesist par vismaz vieniem vārtiem vairāk kā pretinieks. Vai ar tik lielisku spēles plānu iespējams vispār zaudēt? Un kā ar tik lieliskiem treneriem Anglijas izlasei izdodas regulāri nogāzt podus - spēlētāji nesaprot lielisko spēles plānu?

Man gan vienmēr šķitis, ka spēles plānam būtu jāpalīdz sp[ēlētājiems aprast kādā veidā neielaist bubmu savos vārtos un iesist to pretiniekiem, tas ka iesist golu ir labi, bet ielaist - slikti, domāju, spēlētāji saprot arī bez trenera paskaidrojumiem. Bet varbūt arī, ka es kā amatieris, neko nesaprotu no Angliajs treneru skolas.
, 2008-01-14 09:44, pirms 16 gadiem
Ja runājam konkrēti nevis vispārīgi, tad Gorkšs to spēli nospēlējis daudz maz normāli, bet lielākos podus gāzis kapteinis un partenris Kasparam centra aizsardzībā Džeksons (vismaz 2 vārti uz viņa sirdsapziņas). Fani pieprasa, lai nākamajā spēlē blakus Gorkšam aizsardzības centrā spēlētu rezervists Ians Evats.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Klāvs Kramēns. Foto: DFK Dainava

Kramēnam pirmā pilnā spēle "Sūduvas" rindās, Dubra nespēlē savainojuma dēļ

Lietuvas futbola meistarsacīkstēs šovakar tika aizvadītas visas piecas 20. kārtas spēles. Uzbrucēja Dāvja Ikaunieka "Šiauliai" izbraukumā spēkojās 0:0 pret Kauņas "Hegelmann", aizsarga Kaspara Dubras "Panevėžys" Marijampolē pārspēja (3:1) cita aizsarga Klāva Kramēna "Sūduvu", vārtsarga Ivana Baturina Telšu "Džiūgas" ar 1:3 kapitulēja Alītas "Dainavai", līdere Viļņas "Žalgiris" uzveica (2:0) Gargždu "Bangu", bet Kauņas "Žalgiris" ar tādu pašu rezultātu pieveica Viļņas "TransINVEST".
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai
1

Dāvim Ikauniekam pārtrūkst gūto vārtu virkne Lietuvā

Lietuvas futbola meistarsacīkstēs uzbrucēja Dāvja Ikaunieka "Šiauliai" spēkojās 0:0 pret Gargždu "Bangu".
Kaspars Dubra. Foto: Paulius Židonis/FK Panevėžys

Dubram savainojums un nomaiņa Lietuvā, Sorokinam 80 minūtes pret "Astanu"

Lietuvas futbola meistarsacīkstēs šovakar nepilnu pusstundu laukumā pavadīja Latvijas valstsvienības aizsargs Kaspars Dubra, kura pārstāvētā čempione "Panevėžys" savā laukumā ar 2:0 pārspēja Alītas "Dainavu".