Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Miķelis Osis

Morozam vārti, Pihockim debija - Bulgārijas čempionāts noslēdzies

Morozam vārti, Pihockim debija - Bulgārijas čempionāts noslēdzies
Viktors Morozs
Foto: www.sportal.bg

Šodien tika aizvadīta pēdējā kārta Bulgārijas čempionātā futbolā. Sofijas "CSKA" labā vārtus guva Latvijas pussargs Viktors Morozs, bet Varnas "Cherno More" sastāvā debitēja mūsu aizsargs Staņislavs Pihockis.

Šopēcpusdien pēdējo mačo šosezon aizvadīja Sofijas "CSKA", kas savā laukumā uzņēma Mezdras "Lokomotiv". Ļuboslava Peņeva trenētie "CSKA" futbolisti augstāk vai zemāk par 2. vietu turnīrā tikt vairs nevarēja. Iespējams, tāpēc laukumā tika sūtīti ļoti daudzi vietējie jaunie futbolisti, bet mūsu pussargs Viktors Morozs bija vienīgais leģionārs komandā. Viņš "CSKA" rindās izgāja pamatsastāvā un daudzējādā ziņā rādīja piemēru jaunajiem futbolistiem, jo bija viens no aktīvākajiem mājinieku spēlētājiem.

Tā pirmajā puslaikā Morozs neticamā veidā neguva vārtus, no divu metru attāluma pamanoties trāpīt pa pretinieku futbolistu. Mūsu pussargs reabilitējās otrajā mača daļā - 53. minūtē viņš pēc partnera centrējuma panāca 1:0 "CSKA" labā. Drīz vien Morozs par rupju spēli nopelnīja dzelteno kartīti. Spēles beigu daļā Morozs vēlreiz neizmantoja labu iespēju gūt vārtus, raidot bumbu pāri viesu cietoksnim. Savukārt 81. minūtē "Lokomotiv" spēlētājs Ilijevs par pārkāpumu pret mūsu pussargu nopelnīja dzelteno kartīti. Visā mačā ar 2:1 uzvarēja "CSKA", kas kronēti par valsts vicečempioniem. Viktors Morozs šosezon "CSKA" sastāvā spēlēja neregulāri (katra apļa otro pusi) un guva divus vārtus. Lai arī līgums ar Sofijas superklubu Morozam ir spēkā vēl uz sezonu, nav skaidrs, vai mūsu pussargs paliks "CSKA" klubā - nesen viņš bulgāru medijiem atzina, ka vasarā meklēs jaunu darbavietu.

Savukārt Latvijas U-21 izlases aizsargs Staņislavs Pihockis šodien beidzot debitēja Bulgārijas čempionātā 3. vietu nodrošinājušajās Varnas "Cherno More" sastāvā. Staņislavs ar īpašām aktivitātēm neizcēlās, bet mačs izbraukumā pret "Minyor" noslēdzās neizšķirti - 2:2. Pihockim ar "Cherno More" līgums ir spēkā vēl uz divām sezonām. Iespējams, mūsu jaunais aizsargs drīzumā varētu tikt izīrēts kādam citam klubam, lai futbolists gūtu bagātīgāku spēļu praksi.

Par Bulgārijas čempioni kļuva Sofijas "Levski" komanda, kas pēc 30 kārtām par vienu punktu apsteidza "CSKA".

Bulgārijas čempionāta noslēguma tabula

VKomandaSP
1.Levski Sofia3069
2.CSKA Sofia3068
3.Cherno More Varna3060
4.Litex Lovech3058
5.Lokomotiv Sofia3054
6.Chernomorets Burgas3043
7.Lokomotiv Plovdiv3043
8.Lokomotiv Mezdra3037
9.Slavia Sofia3037
10.Pirin Blagoevgrad3035
11.Minyor3035
12.Sliven3032
13.Botev Plovdiv3030
14.Vihren Sandanski3026
15.Spartak Varna3025
16.Belasitsa Petrich3017

Izmantotie resursi:
gong.bg


, 2009-06-13 19:00, pirms 15 gadiem
1p
cereesim ka nakosajaa sez. visi paliks savaas vietaas un buus labaaks sniegums(cempionaat tablo)
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-06-13 19:08, pirms 15 gadiem
Cut_Throat rakstīja: Nu Morozam ir jāspēlē Vācijas bundeslīgā,jo Bulgārijā nav ko darīt tik maz veciti izmanto,nu vispār klauns tas treneris ir.
Morozu uz izlasi aicina?Vai Starkovs uzticas tik saviem draugiem,kuri atbrauc uz izlasi,lai dabūtu spēļ praksi ?
Vācijas bundeslīgā? nesmīdini
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: zomers
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-06-14 11:16, pirms 15 gadiem
Ko jūs te vārāties?! Jūs redzējāt to fenomenālo Moroza golu pret Mezdras Lokomotiv?! Apstieties!?

Kāds vēl Riberī?! Kāda vēl Vācijas Bundeslīga? EPL!!! Un tikai un vienīgi EPL!

Aizmirstiet par Ronaldu, aizmirstiet par Aršavinu, aizmirstiet par Brazīlijas nacionālo futbola izlasi!
Viktors Morozs!!! Viņš noteikti ir visu laiku spožākais dimants, kas jebkad ir pavadījis nakti kādā Sofijas pilsētas viesnīcā! Tur nav šaubu.

''Lai arī līgums ar Sofijas superklubu Morozam ir spēkā vēl uz sezonu, nav skaidrs, vai mūsu pussargs paliks "CSKA" klubā - nesen viņš bulgāru medijiem atzina, ka vasarā meklēs jaunu darbavietu.''

Man patīk, ka cilvēks objektīvi vērtē savas spējas un apzinās, ka ir PĀRĀK LABS priekš kkāda tur Bulgārijas čempja. Visu cieņu.
, 2009-06-14 11:19, pirms 15 gadiem
andrisd rakstīja: Nesmidini , vrb Morozs ir labaks par daudziem Bundersligas futbolistiem.
P.S A Prohorenkovs ir labaks par Luku Toni - zinaji?
Tevī vēl mīt šaubas, dēls?! Skaidra lieta, ka labāks. Galvastiesu labāks.
A vot par Prohoru gan nepiekrītu. Lukam nav tādu kaprīžu kā simulēt traumas treniņos. Tas gan ir Prohora vienīgais lielais mīnuss, bet nu tomēr.

P.S. Labi, es jau saprotu, ka te tāda satīriska diskusijas panesās. Neņemiet jau nu visu pārāk nopietni, bet nu nevar jau noturēties. khi khi.
, 2009-06-14 11:58, pirms 15 gadiem
Cut_Throat rakstīja: katrā ziņā,Morozs nav sliktāks par Riberī un iespējams,ka pat labāks,redzēsim jaunajā sezonā,kad Morozam būs iespēja Šalkē uzspēlēt,pats redzēsi,kā Morozs pārsit pāri pašam Riberī un tad no 40 metriem vārtu stūrī,kā to parasti viņš izpilda treniņos Bulgārijā
bimabambol, beidz smirdēt
, 2009-06-14 12:18, pirms 15 gadiem
Komentāri 10 reizes interesantāki par pašu rakstu
Alvis Jaunzems (Nr. 27). Foto: stalmielec.com

Jaunzemam cīņas beigu daļa pret "Legia", latviešu "Sūduva" pārtauc līderes uzvaru virkni

Polijas futbola Ekstraklasē pēdējās divās kārtās astoņus vārtus ielaidusi Alvja Jaunzema pārstāvētā Melecas "Stal", šodien savā laukumā atzīstot Varšavas "Legia" pārākumu (1:3).
Andrejs Cigaņiks. Foto: Kacper Prokopiak/Widzew Łódź

Cigaņiks atgriežas "Widzew" sākumsastāvā, Baturins pirmoreiz sausā Lietuvā

Polijas futbola Ekstraklasē pēc divu kārtu pārtraukuma Lodzas "Widzew" pamatsastāvā tika iekļauts Andrejs Cigaņiks, komandai ar 0:1 piekāpjoties, pagaidām, titula sargātājai Čenstohovas "Raków".
Valērijs Šabala cīņā par bumbu. Foto: Tomasz Folta/PressFocus.pl
2

Krollis divkāršo vārtu skaitu Čehijā, Šabalam trešais precīzais sitiens Polijas 2. līgā

Čehijā un Polijā pretinieku vārtsargus pārspējuši Latvijas futbolisti Raimonds Krollis un Valērijs Šabala.