Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Gorkšs iekļuvis "Championship" nedēļas simboliskajā izlasē

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Gorkšs iekļuvis "Championship" nedēļas simboliskajā izlasē
Kaspars Gorkšs (pa labi)
Foto: AFP/Scanpix

Latvijas futbola izlases un Londonas "QPR" aizsargs Kaspars Gorkšs iekļuvis Anglijas pēc spēka otrās līgas"Championship" nedēļas simboliskajā izlasē. Šo godu Kaspars izpelnījies ar nevainojamo sniegumu un gūtajiem vārtiem aizvadītās nedēļas nogales mačā pret "Crystal Palace" (2:0).

Jau ziņojām, ka aizvadītās nedēļas nogalē mūsu aizsargs Kaspars Gorkšs izcēlās ar vārtu guvumu Anglijas pēc spēka otrās līgas "Championship" spēlē pret "Crystal Palace", palīdzot savai Londonas "QPR" izcīnīt svarīgu uzvaru - 2:0. Kaspara vārtu guvumu varat noskatīties ŠEIT.

Šodien kļuvis zināms, ka Gorkšs iekļuvis "Championship" nedēļas simboliskajā izlasē, kuru varat apskatīties ŠEIT. Simboliskajā vienpadsmitniekā Gorkšs ir vienīgais "QPR" pārstāvis. Četras kārtas pirms turnīra beigām "QPR" tabulā ieņem 18. vietu ar 51 punktu. No izkrišanas zonas komandu šķir tikai pieci punkti. Nākamais mačs "QPR" paredzēts sestdien, 17. aprīlī, pret 4. vietā esošo "Cardiff City".

Izmantotie resursi:
qpr.co.uk
football-league.co.uk

  +1 [+] [-]

, 2010-04-13 18:04, pirms 14 gadiem
Jā nu iepriekšējās sezonās kad pārstāvēja Blackpool,tad biežāk figurēja simboliskajā izlasē.Secinājumus izdariet paši.Tas nav nekas slikts Kaspara virzienā.

     [+] [-]

, 2010-04-13 18:13, pirms 14 gadiem
pool rakstīja: Jā nu iepriekšējās sezonās kad pārstāvēja Blackpool,tad biežāk figurēja simboliskajā izlasē.Secinājumus izdariet paši.Tas nav nekas slikts Kaspara virzienā.
Domāja, ka uz labāku komandu pāries, bet turnīra tabulā Blackpool šosezon ir augstāk. Tur jau daļa vainas jāuzņemas bijušajam QPR īpašniekam Briatorem, bet nu jau viņa dalība komandā par laimi ir beigusies.
Gorkša iekļūšana simboliskajā izlasē protams priecē, un var vienīgi novēlēt, lai turpmāk tas izdodas biežāk.

  +1 [+] [-]

, 2010-04-13 18:26, pirms 14 gadiem
Nu jātiek taču viņam tajā EPL beidzot. Varbūt kā∂s vasarā ieinteresēsies par viņu.

  +2 [+] [-]

, 2010-04-13 18:31, pirms 14 gadiem
Lieliska ziņa
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-04-13 19:02, pirms 14 gadiem
Patīkami, ka Gorkšu atkal iekļauj simboliskajā izlasē, bet par prieku attiecībā uz komandu, ko lieki piebilst...

     [+] [-]

, 2010-04-13 23:44, pirms 14 gadiem
Malacis. Tā turēt!

A, ko cepās? QPR viņš noteikti saņem vairāk, un kurš varēja zināt, ka QPR šogad būs tik salīdzinoši zemu? Papildinās sastāvu nākamgad un būs OK. Labs sniegums Kaspara izpildījumā visas sezonas garumā, tāpēc nešaubos, ka būs interese no citiem klubiem. Bet vai no EPL? Tas ir cits jautājums. WBA (pret kuru viņš, starp citu, guvis vārtus) un N'Castle būs EPL jaunpienācējas. Domāju, ka nebūtu slikti, ja kāda vēlētos aizsardzības centru pastiprināt ar Kasparu!

     [+] [-]

, 2010-04-14 15:45, pirms 14 gadiem
keisx,
Ja Eklstons tagad ir pie stūres, tad patiešām tas diez vai ir uzlabojums.
Tā īsumā - ar "Briatores vainu" es pirmkārt domāju nepacietību pret treneriem. Gan Aienu Douviju, gan Džimu Medžiltonu. Abi pavadīja klubā īsu laiku, kaut gan rezultāti nemaz tik bēdīgi nebija. Atlaišana diez vai notiktu pret īpašnieka gribu vai bez viņa ziņas. Bet regulāras treneru maiņas tikai kaitē stabilitātei.