Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Gauračs un "Ascoli" izkrīt no kausa izcīņas

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Gauračs un "Ascoli" izkrīt no kausa izcīņas
Edgars Gauračs
Foto: ascolicalcio.net

Latvijas futbolists Edgars Gauračs un viņa pārstāvētā "Ascoli" dublieru komanda šodien izstājās no Itālijas dublieru kausa izcīņas futbolā, jo 1/8 fināla atbildes spēlē ar 0:1 tika atzīts "AS Roma" rezervistu pārākums.

Edgars Gauračs laukumā pavadīja visas 90 minūtes, taču, tāpat kā komandas biedriem, arī Edgaram ar vārtu guvumu izcelties neizdevās. "Ascoli" pēc 1/8 fināla pirmajā mačā piedzīvotā zaudējuma pret "Roma" ar 0:2 šodien bija maz izredžu glābt situāciju un kvalificēties 1/4 finālam. "AS Roma" dublieri, šodien uzvarot ar 1:0, divu spēļu summā triumfēja ar 3:0.

"Diemžēl zaudējām. "Roma" pēc pirmajā spēlē izcīnītās uzvaras ar 2:0 šodien vairāk aizsargājās, bet mēs centāmies uzbrukt, jo zaudēt jau vairs nebija ko - vajadzēja gūt vārtus. Pirmajās spēles minūtēs mums par labu nepiešķīra divus 11 metru soda sitienus, kuri, manuprāt, bija simtprocentīgi. Pirmajā nogāza mani - apspēlēju "Roma" vārtsargu un atlika raidīt bumbu tukšos vārtos, taču vārtsargs ar roku mani aizķeksēja. Tur varēja dot viņam noraidījumu un mums pendeli - ja būtu iesituši, spēle turpinātos pilnīgi pretējā gultnē - rezultāts būtu cits. Tomēr tiesnesis nepiešķīra 11 metru soda sitienu, bet mēs neizmantojām vēl pāris momentus, turklāt pretuzbrukumā ielaidām vārtus," par spēli eSports.lv pastāstīja Gauračs.

"Ar 0:1 pabeidzām pirmo puslaiku, principā arī otrajā pusē uzbrukām, centāmies, cīnījāmies par katru bumbu, jo vēlējāmies uzvarēt, tomēr mazliet nepaveicās. Šobrīd "Roma" ir stiprāka par mums. Nav noticis nekas ārkārtējs - rīt būs treniņš, gatavosimies sestdienas spēlei izbraukumā pret "Palermo", izlidosim uz turieni piektdien. Varbūt pat pēc zaudējuma ir labāk - varēsim vairāk koncentrēties čempionātam."

Jautāts par to, vai nav nekādu jaunumu sakarā ar cerībām iekļūt "Ascoli" B sērijas komandā, kas patlaban ieņem 20. vietu 22 komandu konkurencē, Edgars nākotnē raudzījās optimistiski. "Jā, viņiem neiet pārāk labi. Kā jau teicu iepriekš, ir nomainījusies kluba vadība - pirms tam bija bardaks, bet tagad lietas tiek sakārtotas. Janvārī jābūt lielākām izmaiņām - tagad tikai jāstrādā, labi sevi jāparāda katrā spēlē, jāgūst vārti, un, iespējams, kādu dienu tikšu izsaukts uz pirmo komandu."

Bet vai pats Edgars ziemas transfēru periodā netaisās mainīt komandu? Skaidras atbildes pagaidām nav: "Līdz janvārim vēl daudz laika, viss var notikt. Paskatīsimies. Esmu runājis ar aģentu, un, iespējams, labāk pat būtu palikt - cik zināms, ļoti daudz spēlētāju "Ascoli" ziemā grasās pamest. Gaidīsim janvāri, tad viss būs redzams."

  +3 [+] [-]

, 2008-11-12 18:53, pirms 15 gadiem
nu cerams, ka sanāks tikt Ascoli sastāvā vismaz tajā janvārī...

  +3 [+] [-]

, 2008-11-12 18:54, pirms 15 gadiem
Zēl varetu vinju pabnjemt shodie uz speli pret Igauniju

  +2 [+] [-]

, 2008-11-12 18:56, pirms 15 gadiem
"Varbūt pat pēc zaudējuma ir labāk - varēsim vairāk koncentrēties čempionātam."
Tapec jau grandi ari spelee ar otrajiem sastaviem kausa speles
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja