Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Morozs aizvada 81 minūti Bulgārijas čempionātā

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Morozs aizvada 81 minūti Bulgārijas čempionātā
Viktors Morozs
Foto: www.cska.bg

Latvijas futbola pussargs Viktors Morozs aizvadījis 81 minūti Sofijas "CSKA" komandas rindās Bulgārijas čempionātā. Viktora klātbūtne neglāba komandu no pirmo punktu zaudējuma. Spēle pret "Pirin" noslēdzās ar rezultātu 0:0.

Viktora Moroza Sofijas "CSKA" šodien viesos tikās ar "Pirin" futbolistiem. Lai arī "CSKA" tika uzskatīta par izteiktu favorītkomandu, uzvarēt neizdevās, kaut arī vārtu gūšanas momentu netrūka - 0:0. Viktors Morozs devās laukumā komandas pamatsastāvā, kopumā nospēlējot 81 minūti. Spēles teksta režīmā Viktora vārds neparādījās.

Jāpiemin, ka "CSKA" joprojām atrodas pirmajā vietā, piecās kārtās tiekot pie 13 punktiem. Vēl svarīgāk ir tas, ka "CSKA" joprojām nav ielaidis nevienus vārtus.

Aizvadītas arī kārtējās Skotijas 1. līgas spēles. Vienā no tām laukumā devās arī "Inverness CT" komanda, kas viesos pārliecinoši ar 3:0 uzvarēja "Greenock Morton". Nauris Bulvītis, kā ierasti, laukumā pavadīja visu spēli.

Izmantotie resursi:
gong.bg
ictfc.premiumtv.co.uk

  +2 [+] [-]

, 2009-09-12 20:44, pirms 15 gadiem
Nesaprotu,kāpēc netiek aicināts uz izlasi, veel naakamjaa speelee pret Grieķiem Astafjevs nevarēs spēlēt .. varbūt beidzot tiks vismaz uzaicināts ?!

     [+] [-]

, 2009-09-12 22:45, pirms 15 gadiem
tomy91 rakstīja: Nesaprotu,kāpēc netiek aicināts uz izlasi, veel naakamjaa speelee pret Grieķiem Astafjevs nevarēs spēlēt .. varbūt beidzot tiks vismaz uzaicināts ?!
viņš nav Starkova cilvēks laikam.

     [+] [-]

, 2009-09-13 11:40, pirms 15 gadiem
Nu iespeejams rakstura probleemas vai kas taads (tikai iespeejams). Labak neizjaukt pozitiivo atmosfeeru izlasee!