Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Miķelis Osis

Moroza un "CSKA" ceļi vasarā, visticamāk, šķirsies

Moroza un "CSKA" ceļi vasarā, visticamāk, šķirsies
Viktors Morozs
Foto: www.cska.bg

Pēc divām Bulgārijā pavadītajām sezonām vasarā, visticamāk, Sofijas "CSKA" futbola klubu pametīs Latvijas futbolists Viktors Morozs, kurš no pēdējā armijnieku līguma piedāvājuma atteicies, Sportacentrs.com apliecināja pats futbolists.

Bulgārijas futbola flagmaņa Sofijas "CSKA" rindās jau otro sezonu spēlē mūsu pussargs Vitkors Morozs. Iepriekšējo divu treneru vadībā viņam pamazām izdevās izkarot vietu pamatsastāvā, pie trešā - Joana Andones - Viktors vismaz pagaidām ir rezervista lomā. Divās pirmajās gada spēlēs Bulgārijas čempionātā Morozs palika uz rezervistu soliņa. Lai arī bulgāru prese nesen steidzās ziņot, ka Morozs piekritis algas samazinājumam un vienojies ar "CSKA" par sadarbības turpināšanu vēl uz vienu sezonu, abu pušu ceļi vasarā, kad beigsies šobrīd spēkā esošais līgums, visticamāk, šķirsies.

"Pēdējie nosacījumi, ko klubs piedāvāja, mani pavisam neapmierina. Visticamāk, līgums pagarināts netiks - pieņemt esošo piedāvājumu nevēlos, arī klubs neko uzlabot negrasās," sarunā ar Sportacentrs.com atzina 29 gadus vecais pussargs. "Simtprocentīgi to apgalvot vēl nevar, taču viss virzās uz to, ka vasarā pametīšu klubu kā brīvais aģents. Tā kā kluba budžets samazināsies, tiek meklēti varianti, kur ietaupīt. Nav jēgas spēlēt ārzemēs ar tādiem nosacījumiem."

"Trenējos ar pilnu atdevi - ja tiks dota iespēja iziet laukumā, protams, centīšos darīt visu labāko. Uzdevums - uzvarēt čempionātā - nav mainīts, un tas, ka klubā droši vien nepalikšu, diez vai kaut ko ietekmē. Ar treneri attiecības ir normālas, taču neesmu cilvēks, kurš pats ies klāt un jautās, kāpēc netieku laukumā. Viss jāparāda treniņos, kur cenšos nopelnīt vietu sastāvā," atzina Morozs, kuru treneris treniņos iemēģina centrālā aizsarga pozīcijā. "Centra pussargu ziņā komandā ir pārpilnība, bet centra aizsargu ir maz. Tieši man treniņos bieži nākas darboties kā centra aizsargam, tomēr tas nav visai patīkami, jo nevaru trenerim pierādīt sevi īstajā pozīcijā līdzās konkurentiem. Ja, nedod Dievs, kaut kas notiks ar esošajiem centra aizsargiem, tad treneris varētu mani likt spēlēt šajā pozīcijā."

Ar 35 punktiem 17 mačos Sofijas "CSKA" Bulgārijas čempionāta turnīra tabulā ieņem 2. vietu, par trim punktiem atpaliekot no "Litex". Nākamo maču "CSKA" aizvadīs rīt, kad savā laukumā uzņems 15. vietā esošo "Sportist".


, 2010-03-12 19:22, pirms 14 gadiem
Teikšu atklāti - laba ziņa. Labs klubs, bet spēles laiks ir svarīgāks, it īpaši tad, kad, neskatoties uz to, cik labs esi, netiec izlasē!
Alvis Jaunzems (Nr. 27). Foto: stalmielec.com

Jaunzemam cīņas beigu daļa pret "Legia", latviešu "Sūduva" pārtauc līderes uzvaru virkni

Polijas futbola Ekstraklasē pēdējās divās kārtās astoņus vārtus ielaidusi Alvja Jaunzema pārstāvētā Melecas "Stal", šodien savā laukumā atzīstot Varšavas "Legia" pārākumu (1:3).
Andrejs Cigaņiks. Foto: Kacper Prokopiak/Widzew Łódź

Cigaņiks atgriežas "Widzew" sākumsastāvā, Baturins pirmoreiz sausā Lietuvā

Polijas futbola Ekstraklasē pēc divu kārtu pārtraukuma Lodzas "Widzew" pamatsastāvā tika iekļauts Andrejs Cigaņiks, komandai ar 0:1 piekāpjoties, pagaidām, titula sargātājai Čenstohovas "Raków".
Valērijs Šabala cīņā par bumbu. Foto: Tomasz Folta/PressFocus.pl
2

Krollis divkāršo vārtu skaitu Čehijā, Šabalam trešais precīzais sitiens Polijas 2. līgā

Čehijā un Polijā pretinieku vārtsargus pārspējuši Latvijas futbolisti Raimonds Krollis un Valērijs Šabala.