Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Gauračam vārti "Sheriff" pārliecinošā uzvarā

Gundars Zaburdajevs
Gundars Zaburdajevs

Gauračam vārti "Sheriff" pārliecinošā uzvarā
Edgars Gauračs
Foto: www.fc-sheriff.com

Šodien kārtējo maču Moldovas čempionātā aizvadīja Tiraspoles "Sheriff". Ar 4:0 tika sagrauta "Gargauziya" komanda, un ceturtos vārtus mača 82. minūtē guva Edgars Gauračs. Tikmēr Azerbaidžānas čempionātā kārtējā veiksmīgā spēle Pāvelam Doroševam un "Qabala".

Tiraspoles "Sheriff" šodien viesos tikās ar "Gargauziya", kas turnīra tabulā ieņem pēdējo 14. vietu. Mūsu futbolista gan sākumsastāvā nebija, taču arī bez viņa "Sheriff" veicās tīri labi. 20. minūtē pēc piespēles no malas rezultātu atklāja Volkovs, bet otrā puslaika pirmajās 15 minūtēs vēl divi vārti Tiraspoles izpildījumā – Jerohins sita bumbu tīklā ar galvu, bet Džimijs Fransa 59. minūtē ar labu sitienu vārtu apakšējā stūrī panāca jau 3:0 viesu labā.

Nedaudz vēlāk (63. minūtē) Fransa tika nomainīts, un viņa vietā laukumā devās Edgars Gauračs. Viņam pēc 10 nospēlētām minūtēm bija viena iespēja izcelties, taču efektīgi izdarīts sitiens bija neprecīzs. Tomēr šoreiz Gauračs bez gola nepalika – 82. minūtē Djedu, saņēmis bumbu soda laukumā, piespēlēja to Edgaram, kurš, sitot no izdevīgas pozīcijas, nekļūdījās. 4:0, un tas arī mača gala rezultāts. Ar 20 mačos izcīnītiem 40 punktiem "Sheriff" pašlaik ieņem trešo vietu. Gauračam šie bija piektie vārti Moldovas čempionātā un kopumā sestie "Sheriff" labā.

Šodien spēles notika arī Azerbaidžānas čempionātā. "Karabakh" ar 1:0 pieveica "Simurq" vienību, uzvaras vārtus gūstot 77. minūtē. Andrejs Rubins laukumā devās tieši 10 minūtes vēlāk, ne ar ko īpašu izcelties nepaspējot. "Qabala" ar 1:0 pieveica "Turan", un atkal nepārspēts palika Pāvels Doroševs. Tikmēr rezervē palika Deniss Romanovs, taču viņa "Khazar Lankaran" ar 1:0 pieveica "Ganja". 71 minūti laukumā pavadīja Ģirts Karlsons, un Baku "Inter" cīnījās neizšķirti 1:1 ar "AZAL". Karlsonam pirmajā puslaikā bija viena laba iespēja izcelties, taču glāba pretinieku vārtsargs.

Turnīra tabulā "Khazar" ar 37 punktiem pagaidām ir pirmā ("Neftci" ir 35 un par spēli mazāk), "Qabala" pacēlusies jau uz ceturto ar 29, bet tieši aizmugurē ir "Inter" (28) un "Karabakh" (27).

Izmantotie resursi:
Футбольный клуб Шериф
Azerisport.com - Все об Азербайджанском спорте
Peşəkar Futbol Liqası

  -2 [+] [-]

, 2010-12-11 16:48, pirms 14 gadiem
uz Blackpool tgd varētu,ne?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2010-12-11 18:35, pirms 14 gadiem
Gaurauč uz Poliju

     [+] [-]

, 2010-12-12 17:29, pirms 14 gadiem
"Gagauziya", nevis "Garg.."!

     [+] [-]

, 2010-12-12 18:13, pirms 14 gadiem
Nu malacis, malacis. Spēlē maz, bet, kad spēlē, gūst vārtus. Līgas līmenis varbūt nav tas augstākais, taču vārtu gūšanas izjūta ir tas, kas uzbrucējam nepieciešams. Moldovā Gauračs to gūst katrā spēlē, kurā piedalās. Būs attaisnojis uz sevi liktās cerības Sheriff sakarā, redzēsim, kas ar Edgaru notiks pēc līguma beigām.