Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Rudņeva "Lech" zaudējums pret "Panathinaikos", Koliņko ielaiž četrus Maskavā

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Rudņeva "Lech" zaudējums pret "Panathinaikos", Koliņko ielaiž četrus Maskavā
Aleksandrs Koliņko runājas ar tiesnesi
Foto: onedivision.ru

Šodien pārbaudes spēli aizvadījis Artjoma Rudņeva pārstāvētais Poznaņas "Lech", kas Austrijā ar 0:1 zaudēja Grieķijas "Panathinaikos". Tikmēr ar mainīgām sekmēm klājies mūsu leģionāru pārstāvētajām komandām Krievijas 1. divīzijas čempionātā.

Artjoma Rudņeva Poznaņas "Lech" bija tas gods spēlēt pret pazīstamo Grieķijas "Panathinaikos", valsts vicečempioni, kura drīzumā startēs Čempionu līgas kvalifikācijas turnīrā. Mača sākumā "Panathinaikos" spēlēja aktīvāk, taču drīz vien cīņa izlīdzinājās un brīžiem "Lech" uz grieķu fona izskatījās labi. Rudņevs kā allaž meklēja brīvu vietu, daudz skrēja, pāris reizes nokļuva aizmugures stāvoklī, bet 32. minūtē arī bīstami uzsita pa vārtiem - tas notika pēc stūra sitiena, kad Artjoms asi sita ar galvu, bumbai lidojot nedaudz virs vārtu pārliktņa. Savi momenti bija arī "Panathinaikos", taču 1. puslaikā vārti netika gūti. Uz 2. puslaiku "Lech" iznāca deviņi jauni spēlētāji, nomainīts tika arīdzan Rudņevs. Mačs noslēdzās ar grieķu kluba uzvaru, kas tika izrauta 87. minūtē - 1:0.

Krievijas 1. divīzijas čempionātā pa dienu Edgara Gaurača "Enisey" guva svarīgu uzvaru izbraukumā pār pagājušās sezonas Premjerlīgas dalībnieci "Sibir" - 1:0. Gauračs nāca laukumā sākumsastāvā, reizi sita pa vārtiem, tāpat izpildīja bīstamu piespēli, kā arī reizi bīstami presingoja pretinieku vārtsargu, taču šoreiz Edgars laukumu pameta bez gūtiem vārtiem pie 0:0 66. minūtē. "Enisey" uzvaru izrāva 84. minūtē. Gaurača komanda ar 19 spēlēs izcīnītiem 34 punktiem pakāpusies uz 4. vietu 20 vienību konkurencē - 3. pozīcijas īpašniece ir tuvu, bet abas līderes "Alania" un "Nizhny Novgorod" jau paspējušas iekrāt solīdu pārsvaru.

Daudz bēdīgāk klājas Aleksandra Koliņko un Maksima Rafaļska "Baltika" - šodien pamatīgs 0:4 zaudējums viesos Maskavā pret kādreiz pazīstamo "Torpedo" un ar 17 punktiem 19 mačos tiek ieņemta 18. vieta jeb 3. no beigām. Koliņko savos vārtos ielaida četras bumbas, bet Rafaļskis tika nomainīts jau 32. minūtē pie 0:2. Vēl jāmin, ka pie šāda paša rezultāta 42. minūtē tiesnesis "Baltika" komandu atstāja mazākumā, bet Koliņko par kliegšanu uz tiesnesi 2. puslaikā izpelnījās dzelteno kartīti.

  +2 [+] [-]

, 2011-07-11 20:51, pirms 13 gadiem
nu cienigi!

  -4 [+] [-]

, 2011-07-11 21:43, pirms 13 gadiem
Torpedo- laba, progresējoša komanda ar senām tradīcijām un bagātu vēsturi.

  +1 [+] [-]

, 2011-07-12 01:20, pirms 13 gadiem
Pret Panathinaikos šāds rezultāts nav peļams.