Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

"Lechia" papildinās ar diviem uzbrucējiem un pussargu

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Lechia" papildinās ar diviem uzbrucējiem un pussargu
Ivans Lukjanovs varētu zaudēt vietu pamatsastāvā
Foto: www.ekstraklasa.net

Ļoti aktīvi pie sastāva pastiprināšanas pēdējās dienās pastrādājusi Gdaņskas "Lechia". Transfēru loga pēdējās dienās komandai pievienojās uzreiz trīs futbolisti - divi uzbrucēji, kā arī Polijas izlases pussargs.

Gdaņskas "Lechia" vasaras noslēgumā bijusi viena no aktīvākajām komandām transfēru tirgū, kopumā papildinoties ar septiņiem spēlētājiem, liela daļa no kuriem jau paspējusi debitēt jaunajā komandā. Tā, 4. kārtā aizsardzībā spēlēja brazīlietis Deleu, kā arī lietuvietis Vitauts Andrušķēvičs, bet uzbrukuma smailē darbojās Abdu Traorē.

Par komandas pēdējiem jaunpienācējiem kļuvuši uzbrucēji Aleksandrs Sazankovs un Bedi Buvāls, kā arī pussargs Mareks Zeņčuks. 26 gadus vecais baltkrievs Sazankovs līdz šim spēlēja Baltkrievijas klubā Minskas "Dinamo", kas šogad bija tuvu iekļūšanai Eiropas līgas grupu turnīrā. Sešās Eirokausu spēlēs Sazankovs guva trīs vārtus, bet Baltkrievijas čempionātā viņam astoņi vārti. 181 centimetru garais uzbrucējs parakstījis ar klubu trīs gadu līgumu.

Uz vienu gadu klubam pievienojies Francijas uzbrucējs Bedi Buvāls, kurš pēdējās sezonas pavadījis grieķu klubos "Panthrakikos" un "Panionios", bet līdz tam spēlēja Dānijas klubā "Randers". Vēl "Lechia" rindās pēc desmit gadu pārtraukuma atgriezīsies poļu pussargs Zeņčuks, kurš paspējis aizvadīt deviņas spēles Polijas izlasē, kā arī Krakovas "Wisla" rindās trīs reizes kļūt par Polijas čempionu. Pēdējo sezonu viņš pavadīja Grieķijas "Xanthi".

Lai arī komandas galvenais treneris jau paziņojis, ka neviens no šiem spēlētājiem nedosies laukumā komandas pamatsastāvā sestdienas spēlē pret "GKS Belchatow", skaidrs, ka Ivanam Lukjanovam būs pamatīgi jāpacīnās par iespēju atgriezties pamatvienpadsmitniekā. Jau iepriekšējā mačā viņš uz laukuma devās vien spēles 73. minūtē, tagad konkurence ir vēl vairāk pieaugusi.

Izmantotie resursi:
SportoweFakty.pl

  +3 [+] [-]

, 2010-09-10 11:58, pirms 14 gadiem
viss no paša atkarīgs...

  +4 [+] [-]

, 2010-09-10 12:03, pirms 14 gadiem
Lukjanovam jāatgūst vārtu garša un tad viss būs OK

  +1 [+] [-]

, 2010-09-10 12:29, pirms 14 gadiem
Lukstins88 rakstīja: Lukjanovam jāatgūst vārtu garša un tad viss būs OK
šis jau pussargs..

  +2 [+] [-]

, 2010-09-10 12:36, pirms 14 gadiem
Pirms pašas pirmās sezonas Polijā daudzi domāja, ka Lukjanovs būs tās sezonas lielākais atklājums, bet diemžēl nekā. Neiet viņam tā bumba vārtos. Pagājušā sezonā laikam tikai 2 golus iesita. Un tas tikai parāda, ka Polijā līmenis ir pieklājīgs

     [+] [-]

, 2010-09-11 13:24, pirms 14 gadiem
Nu cerams, ka izkonkurēs šitos jaunpienācējus. Lai gan izskatās pēc statistikas labi. Nekas, jācīnās un tad jau būs labi.