Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Romanovs: "Prezidents pēc spēles uzslavēja"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Romanovs: "Prezidents pēc spēles uzslavēja"
Deniss Romanovs
Foto: www.slavia.cz

"Prezidents pēc spēles pienāca klāt un uzslavēja," portālam eSports.lv pastāstīja Latvijas vārtsargs Deniss Romanovs, kurš trešdien debitēja Prāgas "Slavia" sastāvā, nosargājot savus vārtus sausā.

Jau iepriekš ziņojām, ka Romanovs trešdienas vakarā aizvadīja savu pirmo spēli Prāgas "Slavia" sastāvā, Čehijas kausa izcīņas ceturtdaļfināla pirmajā spēlē tiekoties ar "Zlin". Lai arī "Zlin" spēlēja savā laukumā, pirmajā puslaikā vairāk uzbruka "Slavia", taču vārtus neguva. Spēles izskaņā mājiniekiem jau bija divas lieliskas iespējas izcelties, bet uzdevumu augstumos bija Romanovs, kurš palīdzēja savai komandai nosargāt neizšķirtu - 0:0.

Portāls eSports.lv nolēma sazināties ar Denisu, lai par vārtsarga debiju uzzinātu sīkāk:

"Sajūta ir patīkama, pie tam arī nospēlēt izdevās salīdzinoši labi. Ko es varu teikt, gribās spēlēt. Patika atmosfēra, kas šeit valda. Lai arī "Zlin" Čehijas čempionātā atrodas pēdējā vietā, tomēr spēlēt pret viņiem bija ļoti grūti, jo šeit visas komandas ir spēcīgas.

Pirmajā puslaikā mēs uzbrukām vairāk, bet spēles beigās vairākas reizes pretinieki uzbruka ļoti bīstami. Pēc spēles atsauksmes bija ļoti labas, pat kluba prezidents pienāca un uzslavēja mani. Nākamā spēle būs pret "Sparta". Par šo spēli ir milzīga ažiotāža, jo tas būs pirmais derbijs jaunajā stadionā. Vārtos stāsies Vanjaks. Ja nekas nemainīsies, kausa izcīņas atbildes spēlē vārtos atkal stāšos es."

Nākamo spēli "Slavia" aizvadīs 13. aprīlī, kad tiksies ar savu galveno konkurenti "Sparta". Kausa izcīņas atbildes spēle tiks aizvadīta 23. aprīlī Prāgā.

  +3 [+] [-]

, 2009-04-10 21:04, pirms 15 gadiem
Malacis, tā turpināt!

  -1 [+] [-]

, 2009-04-11 00:18, pirms 15 gadiem
pazīstamas sajūtas sākumā pa plecu sit ...... pec tam mugurā nazi ...
viss no deniss no tevis atkarīgs