Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Pārkers paliek "Blackpool"

Andrejs Siliņš

Pārkers paliek "Blackpool"
Keigans Pārkers arī turpmāk
"Blackpool" sastāvā.

Anglijas čempionāta latviskākā futbola kluba "Blackpool" uzbrucējs Keigans Pārkers paliks klubā vēl kādu laiku, jo par futbolistu interesi izrādījusī "Barnsley" vienība atmetusi cerības Pārkeru ieraudzīt savā sastāvā.

"Barnsley", kas Anglijas čempionātā šobrīd ieņem vietu augstāk par "Blackpool", vēlējās Pārkeru redzēt sava kluba sastāvā un par to jau bija vienojušies ar Valērija Belokoņa "Blackpool" kluba vadību, darījums nenotiks, jo "Barnsley" nespēja vienoties ar pašu futbolistu par personīgā līguma nosacījumiem.

"Mēs viņam izteicām piedāvājumu, kuru uzskatām par atbilstošu šāda līmeņa uzbrucējam," teikts "Barnsley" mājaslapā. "Taču Pārkers šo piedāvājumu noraidīja un ar to arī viss ir beidzies."

"Blackpool" meklē jaunu uzbrucēju - tieši tāpēc Anglijas klubā atrādīties devušies Latvijas uzbrucēji Andrejs Butriks un Andrejs Štolcers (kurš gan var spēlēt arī kā pussargs). Skotijas uzbrucējs Pārkers bija viens no varoņiem, pateicoties kuram "Blackpool" 2007. gada pavasarī iekļuva Anglijas otrajā spēcīgākajā klubu turnīrā, taču šosezon visi uzbrucēja mēģinājumi iekarot pretinieka vārtus beigušies nesekmīgi.

Blekpūles kluba galvenais treneris Saimons Greisons gan jau iepriekš izteicies, ka 25 gadus veco Pārkeru par katru cenu nevēlas pārdot, un futbolists paliks kluba sastāvā arī peč kāda jauna uzbrucēja iegādes, taču skaidrs, ka, ja kāds vēlēsies iegādāties Pārkeru, "Blackpool" lielus šķēršļus tam neliks.

Izmantotie resursi:
www.barnsleyfc.premiumtv.co.uk

     [+] [-]

, 2008-01-10 09:41, pirms 16 gadiem
nu Parkers vairak jau pussardziba spelee.. bet nu vinnjs parasti assistee daudz..

vertigs speletajs!!

  -1 [+] [-]

, 2008-01-10 10:19, pirms 16 gadiem
driiz vajadzeetu atrisinaaties Butriha celjam

     [+] [-]

, 2008-01-10 14:12, pirms 16 gadiem
tas bildē ir viņš??? FIFA 07 viņš ir ar palielu bārdu un īsākiem matiem!!!
bet tā jau labi ka paliek!!!