Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Rudņevam 45 minūtes Brazīlijā, Šteinbors ielaiž sešas bumbas

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Rudņevam 45 minūtes Brazīlijā, Šteinbors ielaiž sešas bumbas
Pāvels Šteinbors
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Informējam par Latvijas futbola leģionāru gaitām pēdējo dienu laikā.

Ceturtdien Azerbaidžānas čempionātā Māra Verpakovska un Denisa Ivanova pārstāvētā "Baku" izbraukumā nospēlēja neizšķirti 1:1 ar "Khazar". Verpakovskis uznāca uz maiņu 88. minūtē, bet Ivanovs palika rezervē. "Baku" ieņem 9. vietu 12 komandu konkurencē. 6. pozīcijā atrodas Oskara Kļavas AZAL, kas šodien viesos nospēlēja neizšķirti 0:0 ar līdervienību Baku "Inter". Iepriecinoši, ka tik svarīgā spēlē savus vārtus neskartus palīdzēja nosargāt arī Kļava, kurš aizvadīja pilnu spēli.

Piektdien Ungārijas Līgas kausa grupu turnīra pēdējā spēlē Aleksandra Čekulajeva pārstāvētā "Lombard Papa" ar 1:2 zaudēja "Kaposvar". Šajā turnīrā mūsu uzbrucējam tiek dota iespēja spēlēt, taču diemžēl arī šoreiz 90 minūtēs Čekulajevam pirmos vārtus "Lombard Papa" labā neizdevās gūt.

Polijas Ekstraklases spēlē starp Belhatuvas GKS un Gļivices "Piast" viesu rindās rezervē palika mūsu Artis Ladziņš, taču viņš tika laukumā uzreiz pēc pārtraukuma, kad rezultāts bija 1:1. Galu galā mačs noslēdzās ar "Piast" 3:1 uzvaru. "Piast" un Lazdiņš labā noskaņojumā dodas ziemas atvaļinājumā, komandai esot 7. vietā (visi šīs kārtas mači gan vēl nav notikuši) un nemaz tik daudz neatpaliekot no trijnieka. Izcili, ja ņem vērā, ka "Piast" ir Ekstraklases jaunpienācēja. Nākamā spēle "Piast" tikai februāra beigās.

Neticamu spēli DĀR čempionātā vakar aizvadīja Pāvela Šteinbora un Ritus Krjaukļa "Golden Arrows". Cīņā ar "Platinium Stars" mūsējo komanda pēc nonākšanas zaudētājos ar 0:2 1. puslaiku uzvarēja ar 4:2! Jau līdz 59. minūtei "Platinium Stars" panāca 4:4, bet vēl dramatiskāki notikumi risinājās jau pieliktajā laikā, kad Šteinbors ielaida vēl divas bumbas, un "Golden Arrows" zaudēja ar 4:6! "Platinium Stars" DĀR čempionātā izvirzījusies 3. vietā, bet "Golden Arrows" ieņem 13. vietu 16 komandu konkurencē. Jāmin gan, ka saistībā ar sešiem ielaistajiem vārtiem spēles aprakstā Latvijas futbolisti (negatīvi) nav minēti.

Andra Vaņina "Sion" Šveices kausa izcīņas 1/8 fināla spēle ar "Kriens" pārcelta uz februāri, jo šodien to nebija iespējams aizvadīt sniega dēļ. Savukārt Artjoma Rudņeva "Hamburger SV" uzreiz pēc piektdienas spēles Bundeslīgā devās uz Brazīliju, kur Portualegri pilsētā piedalījās "Gremio" kluba jaunā stadiona atklāšanas mačā. 60 000 skatītāju klātbūtnē HSV piekāpās vienam no stiprākajiem Brazīlijas klubiem ar 1:2. Rudņevs laukumā pavadīja pirmās 45 minūtes, bet vienīgos vārtus Hamburgas labā otrajā puslaikā guva Heiko Vestermans. Par šo spēli HSV saņems honorāru 850 000 eiro apmērā, bet Vācijā klubs atgriezīsies tikai rīt.

Visbeidzot Krievijas Premjerlīgā pēdējo spēli šogad aizvadīja Aleksandra Cauņas Maskavas CSKA, kas uzņēma "Mordovya". Kā zināms, mūsu futbolists iepriekšējā mačā ar "Anzhi" nopelnīja sarkano kartīti un šodien spēli bija spiests izlaist diskvalifikācijas dēļ. Bez Cauņas CSKA izcīnīja uzvaru ar 2:1. Spēles 14. minūtē rezultātu atklāja Keisuke Honda, bet pie rezultāta 1:1 uzvaru armijniekiem nodrošināja Pāvela Mamajeva vārti 71. minūtē. CSKA ir 1. vietā, apsteidz "Anzhi" par trim punktiem un "Zenit" par sešiem punktiem, bet abas šīs konkurentes rīt aizvadīs savstarpējo maču.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2012-12-09 16:54, pirms 12 gadiem
Svētku salūts un vārtu guvumi Grêmio 2 x 1 Hamburgo - GOLS - Amistoso...

  +1 [+] [-]

, 2012-12-09 17:19, pirms 12 gadiem
kāpēc tieši hamburga tik uzaicināta?

  +2 [+] [-]

, 2012-12-09 18:32, pirms 12 gadiem
tommy90 rakstīja: kāpēc tieši hamburga tik uzaicināta?
1983. gadā Gremio pret Hamburgu spēlēja klubu pasaules kausa finālā. Tā spēle arī beidzās 2-1 un ir vienīgā reize, kad Gremio tur uzvarējusi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja