Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Gutkovskis ticies ar Čenstohovas mēru un personīgi atvainojies par apvainojumiem titulsvinībās

Agris Suveizda

Gutkovskis ticies ar Čenstohovas mēru un personīgi atvainojies par apvainojumiem titulsvinībās
Vladislavs Gutkovskis. Foto: rakow.com

Latvijas labākais futbolists un Polijas čempions Vladislavs Gutkovskis sociālajos tīklos ievietojis video uzrunu, kurā atklāja, ka ir ticies ar Čenstohovas mēru Kšištofu Matijaščiku un personīgi atvainojies par viņam adresētajām rupjībām.

Svētdien Čenstohovas "Rakow" ar 0:1 zaudēja Kjelcē, taču sagaidīja arī Varšavas "Legia" neveiksmi Ščecinā (1:2) un pirmoreiz vēsturē kļuva par Polijas čempioni. Atgriežoties mājās, pilsētā sākās titulsvinības, kurās piedalījās arī futbolisti, un Gutkovskis kādā brīdī skaļrunī izkliedza rupjības Čenstohovas mēram Matijaščikam – visdrīzāk par to, ka Čenstohovas klubs spēlē Polijas mērogiem sīkā piecarpus tūkstošu vietu stadionā. Gutkovska vārdi ātri vien apceļoja Polijas publisko telpu un sacēla ažiotāžu.

"Šodien man bija tikšanās ar pilsētas mēru Kšištofu Matijaščiku un atvainojos viņam par nepiedienīgo uzvedību svētdienas svinību laikā. Nezināju, ka klubs un pilsēta jau strādā pie infrastruktūras uzlabošanas. Paspiedām rokas un vienojāmies, ka uz pēdējo mājas spēli šajā sezonā uzaicināšu un nopirkšu biļetes 34. skolas bērniem un ka šo visu incidentu pārvērtīsim kaut kā labā," video sacīja Gutkovskis.

28 gadus vecais Gutkovskis Polijā spēlē jau septiņarpus sezonas un trešo sezonu pārstāv "Rakow", kas iepriekšējos gados izcīnīja divus sudrabus un divus kausus. Gutkovskis "Rakow" kreklā Ekstraklasē ir aizvadījis 87 spēles un guvis 25 vārtus, bet šosezon sācis 18 no savām 29 spēlēm un iesitis astoņus vārtus. Latvijas izlasē Gutkovskim 41 spēlē ir 11 precīzi sitieni, un viņš divus gadus pēc kārtas ir atzīts par Latvijas labāko futbolistu.


  +1 [+] [-]

, 2023-05-09 21:44, pirms gada
Normāli Poliski laiž!
Ar visiem poļu lamuvārdiem!

  +3 [+] [-]

, 2023-05-09 22:17, pirms gada
loğiski, pārdzēries bija
pārspirga, atjēdzās

     [+] [-]

, 2023-05-10 09:43, pirms gada
Vai ir kāds futbolists, kam ar galvu viss ir kārtībā?